Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ziadne sitie pusy ale "prepolovanie" hlaviny :o). Chod si rychlo lahnut, zober knihu a trochu si citaj, rano bude mudrejsie vecera. Dobru noc a pekne snicky

ajja

Dievčatá počuli ste niekedy že na čo veľmi myslíme, o čom samé seba presviedčame tak to si do tých hláv aj vtlčieme? Naozaj to funguje. Takže sa presviedčajte že s týmto tu čo píšete NIKDY neskončíte a tak aj bude. Základná chyba ktorú robíte je, že si neveríte a samé seba presviedčate že nedokážete byť zase zdravé. Len to som vám chcela povedať lebo ja už dnes viem, že sila nášho podvedomia je obrovská

mirabelka

juuuj ako ti fajne, ja keby som nemusela ist do prace, tak tiez sedim doma, nech ma nikto nevidi, mam brucho ako sud a tedn sneh je krasny, aspon to by ta malo trosku potesit :)

lll111

a ja som sa cele sviatky prezierala ale nemozem nic robit ani vonku ist lebo u nas je sneh,je mi smutno,nechcem sa nikomu ukazovat na oci

mirabelka

nebudem ti tu hovorit, ze raz to bude v pohode...sama dobre vies, ze sa to bude s tebou vliect cely zivot, s nami vsetkymi, stale na to budes mysliet. mozes to len trosku zmiernit, to je vsetko ... neboj, ked mas vycitky, kludne pis tu, koniec koncov vsetko to tak robime :) ja som cele sviatky pekne prezvrackala a dnes idem radsej do posilky vecer, lebo tento obed hodlam nechat v tam kde patri :)