Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

Ja to jebem. J-E-B-E-M, proste jebem. Ja neviem vydrzat ani jeden posraty den bez toho aby som sa prezrala a vysablila. Prisaham bohu ze som jebnuta jak tacky. To neni ani normalne. Dnes rano, asi jedine rano kedy mam cas na seba(tym ze sa vykaslem na cviko) a mozem si ist zabehat, tak ja samozrejme sa radsej prezerem. A zajtra idem k psychologicke a som jej slubila ze aspon jeden den za tento tyzden vydrzim, a take velke oranzovo ruzovo fialove hovno. Veru tak. Proste to jebem.

tish

zazie, dva mesiace sa snazim jest pravidelne, co som aj dodrziavala, snazim sa jest zdrave veci, pohybu mam dost a ked som sa po 2 mesiacoch postavila na vahu...o 4kila viac az ma rozklepalo! viem, ze by som vahu nemala riesit ale bolo mi do placu

zazie2112

baby mam taky dojem ze sviatky nam dali tento rok zabrat...mojim stastim bolo ze som robila, ale aj tak somtie plne stoly vnimala....Ach jaj, ja neviem, ci ma zmysel sem prispievat dalsou neveselou spravou, ale ja mam v poslednej dobe taku neovladatelnu chut sa prejedat, ze s tou myslienkou sa zobudzam aj zaspavam...Viem preco je to tak, moja rodina preziva dost otrasne obdobie a mozno si zase potrebujemulavit, predvcerom som sa prejedla tak ze som skoro prasklaa napriek tomu ze rano som sa ani do zrkadla nevedela kuknut som bola stastna, ze som nevracala. Lenze vcera som sa prejedla zase a uz to zacina byt vidno......Je mi zle zo samej seba.

leni.

ano rozumiem:) ta otazka bola len na mierena aby si porozmyslala co sa s tym da robit ;) vies ze uz sama nevladzes :)