Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kyblik

baby kliknite na obrazok "jarni vylet" :) nepojdeme? :)) moze to byt sranda vylet, nieje to ani tak daleko a skvela tema:)
anabell.cz

aeryn_sun

Evcca, vdaka. Ja by som naozaj potrebovala nejaku odbornu pomoc. Nejde len o ppp, ale aj o kopu inych veci. Tiez chodim v kuse k doktorom a nasim to leze riadne na nervy. A kvoli skole nemam vela casu este aj navstevovat nejakeho psychologa, na to nemam ani financne prostriedky,nasi o tom nevedia a keby vedeli by to ine nebolo,skor horsie. Ale raz musim niekam ist. Nemozes mi dat na seba nejaky kontakt,ked sa raz rozhodnem budem rada, keby som sa ti mohla ozvat.

zazie2112

Baby poradte mi ako sa nakopnut, ja viem, ze riesim to iste dokola, ale ked u mna je vsetko velmi prepojene s tym,ako jem vcera som sa strasne prezrala a dnes som z toho v prdeli, som nafuknuta, na vahe o tri kila viac, sedim neupravena v posteli a neviem sa sustredit na skolu lebo mam pocit, ze som ta naj otrasnejsia obluda na svete. Zajtra to uz bude lepsie, ja viem, ak niektora prezivate to iste, ako to zvladate?Ja sa nechcem poddavat ani lutovat, nenavidim to na sebe.

misha

Romanka, tu Ti dávam pár odkazov na odborníkov:

OKRES: Čadca
ODBORNOSŤ: Psychológia

Čadca:

Zbojan Ivan PhDr.:
Palárikova 2311, 022 04
Telefón: 041/46 04 111

OKRES: Žilina
ODBORNOSŤ: Psychiatria

Púchov:

Hastík Stanislav. MUDr.:
Pod Lachovcom 1727, 020 01
Telefón: 042/460 53 29

Žilina:

Cigánik Ivan, MUDr.:
Vajanského 5, 020 01
Telefón: 041/723 28 15

Hrivíková Viera, MUDr.:
V. Spanyola 43, 020 01
Telefón: 041/511 04 66

Piovár Jaroslav, MUDr.:
Šoltésovej 5, 020 01
Telefón: 041/562 66 03

OKRES: Čadca
ODBORNOSŤ: Psychiatria

Čadca:

Janíčková Mária MUDr.:
Palárikova 2311, 022 01
Telefón: 041/46 04 111

Nasratá nula: začala som chodievať občas do fitka, doma už necvičievam.

Coky, asi si sa podpísala pod mojím menom.
Vieš, ono je to stále PPP. Tu nie je čo vysvetlovať.

Prepáčte, idem off, nevládzem ani písať:-(

m.

myslis ze je to uz anorexia ale sak ja furt myslim na jedlo ako pri bulimii,,len ja uz nevladzem furt vracat tak proste radsej nezjem