Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
jaka taka ?
no ja si neviem predstavit ze by som mala normalne zjest rozok, chleba, obed. proste to nedokazem, a v zivote to nedokazem, proste to nejde a v zivote nepojde.
ale teraz nebudem nic jest idem drzat ten citronovy detox tak 14 dni, dam dokopy pecen a potom neviem uz len jogurty , syr, mozno brokolicu by som este mohla.
lenze aj tak viem ze to dopadne uplne na nic ze nieco zozerem aj ine a som tam kde som aj teraz. tak naco si nieco slubovat.
v pekle ta skôr opiju a ty to jedlo budes jest dobrovolne a oni sa budu na tebe zabávat ako sa potom trápis výčitkami.
a mienis taká ostat navzdy?
a pojdem za to do pekla , dufam ze ma tam budu tyrat hladom :D
to je dake stadium :D ?
no ale preco lebo som neempaticka arogantna manipulatorka a vzdy som debilov spravila z ludi okolo mna,nenormalne veci som povysila na absolutne normalne.
a prečo to všetko prišlo až do tohto štádia?
to sa fakt pytas ?? a zaujma ta to ?lebo mne je to strasne hlupe pisat no ja nedokazem existovat s predstavou ze som zjedla nieco ine ako biely jogurt, syr,tvaroh, tuniaka paradajky - toto je v pohode. volakedy aj zelene jablka piskoty a hrozienka boli v pohode akurat ze to ma mrte cukrov tak uz ne . akonahle zozerem nieco ine ako tych prvych 5 veci je to v keli , nedokazem sa na nic sustredit som nestastna dorezem sa, zrutil sa mi svet. a ved v pohode to ja mam len take blbe zracie obdobia jak teraz, nie kazdy den zerem sprostosti.
ja neviem, ja neberiem take veci, len ty vravis, ci pises, ze tolko si davas, tak ze ci ta to nezatazuje nejako pri praci. naco to teda beries ked to uz ani nema efekt? ved po tom sa aj tak neschudne, iba co sa viac zavodnis a just priberies. ci?
hej ? mne uz to dako nic moc nerobi :D lenze nechcem ich brat viac lebo tych 15 bolo uz brutal.
doma som teraz .
pracujes? lebo ked zjes tych 8 alebo 15 tabletiek laxatív, tak asi by som strávila nasledujúceho aspon pol dna na wc..