Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

cry2

Po novom sa aj sedí 30min. so sestričkou- po raňajkách, obede, večeri... ale samozrejme, že baby, ktoré sú zvyklé grcať nemajú problém ísť grcať aj po 30min.

cry2

Neviem, Ewca, prečo také zmeny... aj keby človek vydržal celé 3 mesiace, domov aj tak príde podľa mňa psychicky rozbitý... ono len jesť a ležať nepomôže, keďže všetky dobre vieme, že PPP nie je len o jedle...

cry2

Ewca, nie su tam len extrem pripady, ale teraz to tak aj bolo... najviac smutne, ze tam jedna kocka po kazdom jedle grcala (cize 6x denne)- bolo jej jedno, ci do hrnceka na izbe, do umyvadla, do vane, o to smutnejsie, ze personal o tom vedel, napriek tomu...
No, a ja som mala napr.super spolubyvajucu, ktora vazila 32kg a jedine, co som bola nutena od rana do rana povuvat ako jedlo kvasi v bruchu, ako citi v bruchu este veceru z piatku- a to bol uz utorok.. ani chvilu kludu, lebo stale len reci o jedle, jedle a zasa len jedle.. takze lepsie bolo ist domov... lebo po 1. Cloveku to na nalade neprida, po 2. bez terapie to nema vyznam- podla mna..

Ewca

No tsk to je tam inak blbe.zbytocna hospitalizacia.ci akoze liecba tym,ze jes a nehybes sa? O taku liecbu nestojim...

Ewca

No je to smutne.len jedno oddelenie na cely stat.hanba! Aj to su tam hospitalizovane tie najextremnejsie pripady ...a inak cakas v poradovniku.

cry2

A samozrejme su tam "nove pravidla", prvu terapiu dostanes az po 6 tyz.!! Tiez uz PPP- ckarky nechodia vobec von, pohyb len na oddeleni, a o pohyb. aktivach uz nie je ani rec.. zaradenie do skupin. terapie- to iste.. cize nejako nechapem zmysel teraz v tej liecbe tam.. ako cloveka "vylieci" to, ze sa tam len 6x denne stravuje a lezi. Nikto s tebou neprehovori ani slovo, ziadna terapia, nic.. ale tak moj reverz bol kvoli inemu..