Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Po novom sa aj sedí 30min. so sestričkou- po raňajkách, obede, večeri... ale samozrejme, že baby, ktoré sú zvyklé grcať nemajú problém ísť grcať aj po 30min.
Tak to je jasne.ja by som ju prizabila.vobec sa ti necudujem...bezvyznamna liecba.fakt...
Neviem, Ewca, prečo také zmeny... aj keby človek vydržal celé 3 mesiace, domov aj tak príde podľa mňa psychicky rozbitý... ono len jesť a ležať nepomôže, keďže všetky dobre vieme, že PPP nie je len o jedle...
Ewca, nie su tam len extrem pripady, ale teraz to tak aj bolo... najviac smutne, ze tam jedna kocka po kazdom jedle grcala (cize 6x denne)- bolo jej jedno, ci do hrnceka na izbe, do umyvadla, do vane, o to smutnejsie, ze personal o tom vedel, napriek tomu...
No, a ja som mala napr.super spolubyvajucu, ktora vazila 32kg a jedine, co som bola nutena od rana do rana povuvat ako jedlo kvasi v bruchu, ako citi v bruchu este veceru z piatku- a to bol uz utorok.. ani chvilu kludu, lebo stale len reci o jedle, jedle a zasa len jedle.. takze lepsie bolo ist domov... lebo po 1. Cloveku to na nalade neprida, po 2. bez terapie to nema vyznam- podla mna..
To co tam tak zmenili rezim??
No tsk to je tam inak blbe.zbytocna hospitalizacia.ci akoze liecba tym,ze jes a nehybes sa? O taku liecbu nestojim...
Ewca, anorexia+ bulimia, vacsinou, ale podvyzivene..
No je to smutne.len jedno oddelenie na cely stat.hanba! Aj to su tam hospitalizovane tie najextremnejsie pripady ...a inak cakas v poradovniku.
A samozrejme su tam "nove pravidla", prvu terapiu dostanes az po 6 tyz.!! Tiez uz PPP- ckarky nechodia vobec von, pohyb len na oddeleni, a o pohyb. aktivach uz nie je ani rec.. zaradenie do skupin. terapie- to iste.. cize nejako nechapem zmysel teraz v tej liecbe tam.. ako cloveka "vylieci" to, ze sa tam len 6x denne stravuje a lezi. Nikto s tebou neprehovori ani slovo, ziadna terapia, nic.. ale tak moj reverz bol kvoli inemu..
A bulimicky ziadne??