Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ewca, čiže zvažuješ hospit.?
Ewca, tak na moje prekvapenie to tam teraz také nie je- že keď nespolupracuješ, tak dovi- dopo. Teraz im je to tam všetko jedno, mám pocit. Už len to, že tá kočka, čo prišla vtedy čo ja- kým som odišla na reverz domov, ona dovtedy 6x denne grcala.. keby tam boli ešte "staré dr.", po 2 dňoch by takáto pacientka letela dverami, teraz ani po 2 a pol týždni- a vidíš, ani na uzavreté ju nedali... majú v péčku.. čo ti poviem.
Nie.myslim,ze nie.a ja este k tomu nie som typ,co dodrziava pravidla.takze bud vyletim dobrovolne,alebo nasilu.som dost neposlusny pacient...A dik za par novych informacii o Pezinku.
Pozri, keď sa ty budeš chcieť liečiť, tak sa tam "liečiť" budeš, keď tam budeš chcieť ojebávať, tak budeš ojebávať- i keď zasa- len seba. No a či potom odídeš na reverz... im je to tam úplne jedno... ty odídeš a príde aj tak niekto iný... ako na bežiacom páse.. reverz tam PPP podpisujú často... či je to kvôli tomu, že cítia, že im to nepomôže, alebo preto, že pochopia, že sa liečiť ešte "nechcú"..
Ewca, primárka istá, ostatní lekári všetci do radu noví.
Či máš ísť na hospit.? To musíš vedieť ty- len ty vieš ako sa cítiš.
Nehovorím, že keď to nepomôže niekomu, že to nepomôže ani tebe... ani nevieš a tebe to pomôcť skutočne môže.. je to len a len v tvojich rukách.
Cry a su tam novi doktori? Primarka ta ista??Tak sa pytam,mam ist na hospitalizaciu? Podla tohoto vsetkeho si odpovedam-nie.Jest a grcat,pripadne nejest mozem aj doma...
Taká hospitalizácia je na prd.
A ešte "pikoška"... vždy personál ocenil, ak si ty ako PPP- čkárka povedala o iných PPP- ak porušovali režim... lebo sa to berie z hľadiska, že im chceš ty pomôcť... či je to už nahlásenie, že dotyčná bola zvracať, alebo tajné jedenie sladkostí na izbách a pod... (chceš dobre pre seba- lebo napr. tebe to môže robiť zle, že ty sa tam jak jebnutá snažíš a druhé robia čo nemajú, na druhej strane to má byť pomoc pre tie, ktoré režim porušujú- personál sa s nimi vždy o tom porozprával, hľadali spoločne pomoc, ako ten režim ďalej neporušovať- teda takto to fungovalo pred pár rokmi)... čiže z predošlých hospit. som myslela, že týmto dotyčným skôr pomôžem- a si predstav... reakcia od nových dr. bola, že mám riešiť seba, nie iných...
Presne tak...jedlo je len vonkajsi prejav nasej ubolenej duse.manipulacia s jedlom je nasa zbran.len to my vieme.to tu nejdem opisovat...skoda,ze su tam neni zamerany na hlbsiu analyzu a hlavny dovod tej-ktorej ppp.Skoda...taka hospitalizacia je bezvyznamna.
Ewca, a to som bola ochotná si platiť platenú izbu... keď som prišla na príjem, izba bola ešte voľná- sú tam 2 válendy... po týždni prišla jedna baba- nie PPP, ak ju tam dali... a keď som sa potom zasa pýtala na vizite, či by som nemohla ísť na tú platenú- odpoveď bola, že je akýsi záhadný "poradovník".. po pár dňoch prišla ďalšia žena a šup- tá už bola na izbe... hoci na oddelení už "bol poradovník".. tak čo ti poviem? A najsmutnejšie bolo, keď som sa od dr. dozvedela (asi nechtiac z jej strany), že tie dve, ktoré sú na platenej izbe, si tú platenú izbu vlastne ani neplatia.... " z terapeutických dôvodov"...