Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

macik

MKK samozrejme nemusim pripominat,ze vo vsetkej diskretnosti a pod...len potrebujem nejakeho cloveka,co by mi vedel pomoct / poradit ..v tejto problematike..dakujem ti velmi pekne,ak sa ozveš :)

macik

MKK neskutočne mi tym pomozeš ...ak sa so mnou pozhovaras

000LISA000@azet.sk

mozem sa vsak kludne ozvať aj ja prva

macik

ahojte,veľmi by som chcela pozhovárať sa prostredníctvom mailu s nejakou anorektičkou/bulimičkou,veľmi by mi to pomohlo,naozaj by to bolo len na pár mailov..ak sa niekto nájde ozvi sa prosím,pomohlo by mi to dosť

nikol89

ahojte, ako sa mate?
nikto sem nic nepise...ja som mala zase 2 zachvaty..vcera vecer,ledva som v noci spala,rano do roboty,aj pred robotou som sa poriadne nazrala,ani neviem,ze ako som to tam vydrzala tak,dost zle mi tam bolo a najhorsie,ze cely cas som myslela na to,ze ked skoncim,tak si nakupim vela jedla a poriadne sa prejem,takze som prave dobre najedena zase,takze sa zase nevyspim...nastastie mam zajtra volno,ale cely den v keli kvoli tomu,som strasne zvedava,ze kedy s tym uz konecne prestanem..ale neviem si pomoct,to som naozaj az taka sprosta alebo co?nemam uz na seba slov..
pekny vecer...

nikol89

ewca
tak to potom mas od toho menzesu..to uz tyzden predtym sa zacina v tebe zbierat voda a tak,ja som vtedy aj 3 kila pribrala :D ale ako som dostala,tak postupne ako mi odisli,ja som zvykla mat tyzden,tak potom aj vaha sa mi dostala na moju povodnu...vzdy som ledva cakala nech uz dostanem :D po menzese som mala vzdy najmenej kg a najplochsie brucho :D potom sa uz len zvacsovalo :D s tym sa nic neda bohuzial robit :D

Ewca

Nikol ano.mam prave menzes.ale ta vaha je uz pred tyzdnom taka.o dve kg viac.a pred menzesom mozes vazitviac tak dva dni.nie tyzden.nie? No vsak uvidim po.ci to bude rovnake.alebo nie.

nikol89

ewca
mozno to bola len nazbierana voda v tebe,nie?alebo pred menstruaciou som zvykla mat o kilo,dve viac..niekedy aj tri:D ale potom to zislo dole,no ak ju teda mas...

nikol89

ahojte...
ako sa mate?co mate nove?ja celkom fajn..dost som sa teraz rozjedla,hlavne sladkeho,mam strasne chut,no ale co uz,na nervy je to dobre :D,obchadza ma asi nieco,lebo som zacala mat nadchu..tak dufam,ze to nebude horsie..pekny vecer prajem :)

Ewca

Ahojte.baby ja sa ozyvam po dlhej dobe.citam vas stale.kazdy den.ale som uplne nasrata.radsej som nepisala.proste fungujem stale po starom a pribrala som dve kila.a vobec neviem preco.kedze jedeniu stale moc nedam.jedine co mi z toho vychadza je ,ze som zacala robit na smeny.ze telo je zblbnute.metabolizmus rozhadzany.ale kurna mna to inak nasralo.fakt.ak to pojde takto dalej,to co budem mat stale viac z nicoho nic? Ochvilu sto kil :( uplne mi to serie naladu...
Mrska dufam ze si zdravotne na tom lepsie.vysledky mas lepsie?
Nikol89 uplne chapem tvoje pocity.to patri k ppp.aj zmeny nalad.baby to mi je za ochorenie...raz do toho spadnete,tak sa horko-tazko dostanete z toho von :(