Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???
Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
ved som a práve preto zistujem takéto veci... Ešte mu tu pesničku aj lajkla, ale asi jej nedošlo, že ho len tým podporí v jeho debilnom zmýšlaní aj ked to myslela v dobrom..
bud ostrazity
ona si vybrala, mohla byť snim a je so mnou a milujeme sa, robime a plánujeme buducnosť. Len potom pride zase on, niečo jej povypisuje a trápi ju a potom je nervozna z toho, lebo aj pred tým ako sme sa dali do kopy, tak ju vydieral citovo že bude stratený a aby to nerobila, že pride o všetko a dristy jeho...
Je to dosť zložite jej to len takto vytiahnuť a vysvetliť. Na jednej strane je to jej velmi dobrý kamarát ktoreho pozná roky tak ja chápem že je ťažké len tak ho od nej odtrhnuť preč. A nemôžem to robiť na silu. Ona ma pocit, že má nad tým kontrolu a ked to ja vytiahnem, tak si to nechce priznať, že to tak nie je a urazi sa na mna.
Už mi x krat povedala, že by snim nemohla byť, že vie aký je, že aj to že ma o x rokov viac ako ona a nemá nikoho o niečom svedčí, a že ma miluje a je šťastná so mnou a aj to že si ma vybrala, že mohla mať miliony a jeho ale vybrala si lásku a normálny život. Až mi slzy teraz idu :((
Milujem ju, ale prajem si aby jej dal pokoj už :(
jezis, boze :DD
cisty trapas, no Fero, mal by si to poriesit s nou, normalne jej dat na vyber, nerob zo seba pajaca
neviem, ona si snim už ani nepíše, ani nevola ani nestretáva ako niekedy ani nič.
Ak jej teraz toto vytiahnem, bojim sa že sklamem jej dôveru, že to zase vyťahujem, ale dá sa to nevyťahovať??
Asi jej poviem, nech sa zamyslí nad tým, že či to on neprehána a že ma aj ju len tým trápi a nič viac. Ze to takto nejde, že sa dva týždne tvári že nič a potom vytiahne zase na nu niečo....
Text pesničky:
a co s tym teda chces robit? ci sa len zasa prist sem vyplakat a nic sa neporiesi? toto nikam nevedie, to je to
robí bojové sporty :D
Neviem, čo s tým poriešim?? Povie že ju pozna o x rokov dlhšie ako ja a že mna do toho je .... A ešte ked to dobre zneužije, tak jej to povie podomýšla si tam nejaké veci a ja ostanem za debila a psychopatického žiarlivca
a s nim si to nechces vybavit?
tak ja sa nechám vytočiť len raz za čas :D
ALe tak ona ma jasno, je so mnou ak by chcela tak je snim lebo sa poznaju roky. Len ide o to, že on by jej konečne mohol dať pokoj ked si vybrala niekoho ineho a nie jeho a nestrápnovať sa dalej a netváriť sa že sa mu zrutil svet a je jediná na svete...
Bojim sa že mi o chvilu zavola lebo je v práci a jej to vypindam že čo som videl ...
ty urcite prehanas, ale ona ti dava podnety, takze si sadnite spolu a porieste to, toto nema inak vyznam, ty sa trapis, ona sa necha balit aj inym a zjavne jej to vyhovuje, tak co - toto aj tak povedie ku krachu, ked tomu nedate stopku