Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???
Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
bojim sa jej o tom povedať, že som bol na jeho nástenke a videl čo tam dáva a že o tom viem, lebo sa bojím, že zase niečo spomeniem čo sa jej nebude páčiť a že tým ju len sklamem že jej neverím, teda nie neverím priamo ale...
ale ona je svojpravna a keby chcela, tak ho blokne, nedaj sa zmiast, mnohym ludom vyhovuje, ze ich bali este niekto iny a zvysuje im to sebavedomie, keby jej to fakt tak velmi vadilo, tak je davno von z klubu priatelov na FB
tak ona chce byť so mnou, ale ten debil jej nedá vkuse pokoj a vydiera ju takými vecami...
musis si s nou sadnut a doriesit to, ak je nerozhodna, tak nech s tebou nie je a netrapi ta zbytocne, chapes, toto 'medzi' ta zabija
ASI HEJ :(( zjavne jej nedá pokoj, a potom na nej vidím že je nervozna aj ked sa tvári že nie je... ale ja to vidím.
Trepe si tam pesničky o láske navždy a hovadiny a smutné smajle a debiliny ako decko a len ju tým trápi a kazí mi vzťah....:(
Fero, to som ja, tvoja kamoska M., len sa mi neda pisat pod mojim nickom. Ja sa na to uz nemozem divat, co tu pises. :-// Hrabe ti, alebo co sa deje?
nemal by si krizu ak by niekto pridával pesničky o láske na svoju nástenku a smeroval ich na tvoju priatelku?? alebo ženu? si myslím, že asi by ťa to tiež sralo..
Ty chod na liecenie. Toto sa neda citat.
Dneska mam zase krízu :(((
Zase mi niečo sadlo na nos a som nervozny :(