Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mňa ta žiarlivosť raz zabije...

Príspevok v téme: Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
Fero M.

Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???

presnetak

do riti s celym FB aj pokecom....vsetko to je na jedno velke hovno ...niesom tam a prave pre vztah som odtial vypadla a je mi faaajn aj polovicke.

etienne1

Toto je ta dnesna doba, pokec nema vo vztahu vobec co robit, co mate -nast? Pardon, ale tam som chodila, ked som mala tak 18. FB je v pohode, ale tiez by sa to nemalo prehanat. Ono vsetkeho vela skodi. Celkovo socialne siete nicia vztahy, na to ste este nikto neprisli? Naco vyrabat problemy, ked to moze ist aj inak...

Lulu2011

no lebo jej asi poslal ziadost o priatelstvo, alebo napisal spravu, ja som si akurat pozerala teraz nejakeho neznameho, co mi pisal a pozerali sme si s muzom jeho fotky

naozaj sa ukludni :D

natusa42

som sa zasmiala na vete " spielbergove scenare sa mi tocia v hlave " ..

a co ze si pozerala profil toho chalana ?nejaky problem ?ja tiez si pozeram profily chalanov,a nic tym, nemyslim

lost

aky som raz ze som single :D
nemusim riesit tieto veci a co je dolezitejsie, nemusim riesit druhy sukromny PC !! :D
aj tak by som ho nemal kam dat..

lost

hehe, no a?

ono vies ked je krasny v tavri, mozno ma maly penis...

kazdy z nas ma nedostatky a aj keby mal velky penis a maly nos, mozno vela prdi..

teda kazdy ma nedostatok.. na 101% alebo 100,00% ak chces, zaokruhli si to ako chces..

bud unikatny a hotovo.

lebo nie kazdemu sa paci nejaky super sexos, resp ulizany metroseuxal s BMW..

tak isto ako nie kazdemu muzovi sa paci chrtica, resp umely chodiaci tvor zenskeho pohlavia (2kg makeup aj medzi prstami na chodidle)

"písali si spolu až kým ju neddostal a ona ma nechala"

toto je typicka zena a typcky muz
zena chce byt krotena a muz chce dobivat..

~~~~~~~~~~~~

inac, xdanielax trafila klinec po hlave..

Blondula

toto robieval aj moj priatel !! normalne som musela stale vsetko mazat z historie :-( ked som si kukla postu na mailoch a nebol pritomny,bolo zle.ked som bola na FB ,tiez bolo zle.nikam som nechodievala a ani nechodim a vzdy si nasiel nejaky dovod na podozrievanie ! dokonca aj u nas v dedine ked v jeho pritomnosti siel nejaky moj kamarat z detstva,som otocila radsej hlavu,lebo keby sme sa pozdravili,zase by bolo len zle !!! momentalne je prec a pravdupovediac mam ho uz plne zuby a tymto smirovanim a vymyslanim sa mi maximalne zhnusil !!!

kozakozata

Vždy budu lepší, krajší, bohatší...ale ty si jedinečný a ona ťa chce práve preto, že si to ty a že si taky aký si.