Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???
Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
"Ona už kôli mne urobila ustupky."
vidis, a toto sme nevedeli (aspon ja nie:D)
tak isto ako 476 276 487 inych veci ktore ste si odzili vo vztahy LEN VY,,
a preto sa tazko radi vo vztahoch, resp. je to nemozne :)
len tak zo zvedavosti, ake ma auto?
(pytam sa lebo podla toho si spravim o nom obraz, da sa to epkne odhadnut a mam svoje tipy uz na stole..)
Fero, tak ked si to das, tak je to zcasti aj tvoj problem. Bud viac chlap. Ona nesmie mat pocit, ze s tebou moze mavat, ako sa jej zachce a v zalohe mat boyfrienda.
ved práve preto celá táto téma. Ja to viem velmi dobre. Každá dobrá kamarátka a kamarát je len záloha do buducna. Pošteklenie ega a dvihanie sebavedomia.
Romeojulia - ano to robim, kpim jej kvety, pomáham jej v domácnosti, milujem ju, zaspávame spolu a hladim ju, robím všetko to čo má robiť muž a robim to od srdca nie cielene. Ale furt sa serie niekto do nás.
Ano ona si vybrala a aj mi to tak prezentuje, že ja som si vybrala a vybrala som si teba. Ale tak nemôže to byť tak že
Vybrala som si teba - tak drž hubu
Fero, toto je ako telenovela, cast 358. Chlape, taha ti na 30-ku, nedavaj sa odrbavat.
Do vztahu nepatri tretia osoba. Bud je to o vas dvoch a len o vas dvoch, alebo ten vztah nie je taky uzasny, za aky ho mas. Mozno len z tvojej strany. Sadni si s nou, daj jej jasne najavo SVOJE hranice v tomto konkretnom pripade a nech sa podla toho kocka zariadi. Inak budes za panaka.
Fero, nejestvuju muzski kamarati verzus zena. Muz a zena - tam je vzdy viac, kazdy 'kamarat' je potencionalny zaujemca a cakatel, vynimku tvori snad gay.
Nebud naivny.
Pozor na romantickú stránku žien. Diskutujete tu o boji dvoch kohutov ale rozhodovať sa bude ona. Vzi sa do jej myslenia. Čo ona chce, očakáva, koho sa jej ulutosti, lebo toto je aj o tom, komu viac ublíži, čiže neváhaj použiť psie oči. Kvety, sviečky, romantický výlet a hlboké vyznania lásky.
Ja viem, ale kde je moja a jej hranica?
Zjavne jej hranica k naj kamošovi je niekde inde ako tá moja.
Ak jej začnem vnucovať moju hranicu, príde o neho celkom a môže to mať horšie následky ako to keby ho len poznala a sem tam si snim popísala.
a teraz sa môžem aj zbesnieť. Bud ju naseriem ako predchvilou, povie mi že som paranoik a že mam fantasmagorie, alebo to pochopí. Ona už kôli mne urobila ustupky. Nestraáva sa snim, nevola si snim, nesmskuje si snim nepíše si snim na FB ani azete... ale aj tak je to malo zjavne.
Ja by som to prekusol a skusil či ho to prestane baviť, ale stale na niečo pridem časom po týždni, 2,3 a potom zistim, že neviem či to ma vyznam sa snim naťahovať. Najradšej by som ho prefackal a zapálil mu to jeho frajerske auto
hej Zemepan ma pravdu, najlepsie je asi, aby mu ona povedala "prestan" alebo "chod do prace" alebo cokolvek..
ak by mala na to zaludok, mohla by to s nim trochu potiahnut, resp. na dve strany.
napr takto si mozete zarobit na nove auticko za celkom kratky cas ;)
Konieckoncov, v spinavych hrach nie su ziadne pravidla, ci? ;)
jedna podstatna vec, dam ti metaforu.
predstav si Fero, ze ty aj a a ja a ty sme kamarati, a najlepsi.
jedneho dna pridem k tebe s prosbou o pomoc, napr o opilosti, ze som sadol za volant, ty si sef dopravnej policie, cize maznutim ruky mi mozes pomoct a "skutok sa nestal"
predpokladam, ze ak sme najlepsi kamosi, tak to spravis, i ked ta bude skrabat svedomie..
a predpokladam ze to najlepsie kamaratstvo trochu zrani/skrkne a bude tam mikro mala ranka
co spravis ak toto iste spacham o tyzden neskor?
myslis si, ze by si akykolvek (nie len my) najlepsi kamarati toto nechali tolerovat, resp takto by jeden toleroval druheho?
naj kamos je OK vec, ale vsetko ma hranie a ked sa jeden z nich nacisto ZBLAZNI, tak hold - treba ho odstrelit pre dobro zvysku skupiny/spolocnosti (nie doslova k muru, ale staci vyclenit)
to ze je jej ci tvoj ci vas ci hocikoho naj kamos este predsa neznamena ze by kazdy alebo co i len 1 zo vzorky mal tolerovat jeho detske spravanie..
cize akonahle sa niekto zacne spravat ako buran, tak uz nie je naj kamos a uz je povolene mu robit zle :D
Fero, tak budes cakat dalsie mesiace, ako sa situacia vyvinie, presne ako aj v minulom vztahu, kde si sa hrabal este aj mesiace po rozchode, v tom bahne.
Nakoniec ti ju pretiahne nejaky iny a zasa sa bude vsetko opakovat.
Mal by si si to vyriesit S NOU.
Ona je ta jedina osoba, ktora kontakt s nim moze pretrhnut a nastolit mu hranice. Nik iny.