Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mňa ta žiarlivosť raz zabije...

Príspevok v téme: Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
Fero M.

Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???

Fero M.

ja chápem, že je ťažké zbaviť sa super kamoša, ktorý ti spraví taký šok že ti vyzná lásku.

Nemienim sa sni byť, mám dobru pracu a jeden záznam na polícii a som nezamestnaný.
- určite by to aj zneužil voči mne a bol by som za násilniká a žiarlivca
- aj ked nemam 60kg a 1.70 tak asi by som ho dole nedal, robi kvlatine športy kde sa roztrieskavaju gebule, takže trening má..
- podla mna to kegby som mu ja vyjadril svoj názor, ho absolutne zaujímať nebude
- a bojim sa , že zaciti to že on mi vadí a ona bude nervozna a začne do toho rýpať. Už som to zažil raz.

A prečo mu vadi že sa poznáme, on je taký žiarlivý? a bla bla a tým ju nahloda, ja tie taktiky dobre poznam už

lost

"Lenže prišiel som ja a on zrazu vidi, že si ho nevybrala"

nic v zlom a bez urazky :D

ale vidim ze toto inteligencia nie je..

ked muz takto caka, a chce ju, ale nekona, tak je to gay a nie muz co ma inteligenciu..

proste game over a este si to ani nechce priznat !!

ak toto je inteligencia, ak TOTO je povazovane za hoci aj priemernu inteligenciu, Fero! to som na tom horsie ako som si myslel, to som potom nie genius na planete opic, ale Boh na planete moriek.

Preco moriek? Niektore su tak sproste, ze ked zacne husto prsat, tak sa neunuvaju ist pod pristresok, lebo si myslia ze aj tam prsi a na toto doplatia zivotom, lebo sa udusia (aspon je masko)..

uff, toto je u hardcore diskusia :D musim si dat nejake jedlo lebo to bude fuuuun :D

lost

Tak by som urobil asi toto:
bud online, ale asi idealne offline, lebo tam sa daju sledovat pudove reakcie.
zaklopal mu na dvere a opytal sa o co mu ide.. pekne face to face, ziadny face to book..

a potom zistil mozno viac :) resp konal nalezite..

"vybavit" si to s nim rozhodne nie, to nema absolutne ziadny zmysel.. (to az potom, ak zena podvedie, potom je to vramci zachovania svojho dobreho mena povinnost :D ), ale este nie, co by si s tym dosiahol? co ak mu potom co si to vybavis s nim zacne jej posielat videa niekto iny? vybavis si to s kazdym a hoci aj polkou naroda? :)

ale jedno porekadlo ci co to je mi napadlo :D

Poznaj svojho nepriatela :P

Fero M.

inteligencie ma viac než dosť za to ti ručim. Skôr mi to príde tak, že boli velmi dobrý kamaráti a takých kamošov z mužskej strany male len dvoch. Lenže on bol s nou kamoš, ale vieš ako to je, chlapec s dievčatom ktore je velmi pekne a atraktívne a on a ani ona nemá vzťah nikdy nebudel len nezištný kamarát. Je to kamarát čakateľ. Ale ona to tak nebrala.

Lenže prišiel som ja a on zrazu vidi, že si ho nevybrala a má vzťah a nevybrala si jeho a od tej doby zrazu on začal prejavovať čistou náhodou lásku k nej.. Proste videl ž je neskoro, tak to na nu začal vyťahovať postupne. A ona v dobrej viere o neho nechce prist,lebo s nim nič nerieši ani mu nič neponuka.
Jedine sa bojim toho, že on s tým neprestane a ja neprestanem s tým, že mi to bude vadiť čo je isto normálne.
A tým že ona to berie tak, že je so mnou a on len robi pokusy, ktoré ona aj tak neprijme, tak bude nervozna z neho a z toho, že ja nechápem že ona to chápe ale nerieši... ak sa chápeme

Fero M.

ja ho mam prečítane dávno. Také jemne nárážky a hluposti a dôvody na stretka čo si vymýšla... Nie som hlupy, len ona to tak neberie, lebo ho berie ako kamoša. Ale v den kedy jej vyjadril lásku to kamaratstvo z jeho strany dávno skončilo, len ona to akosi nechápe.

Fero M.

tak jasné, ved to aj robim. Ja ju ani nesledujem ani nič. Ale čakám od toho blba nech jej dá konečne pokoj. Teraz som s nou o tom pisal, tak vraj si namýšlam, ale viem že nie, ona si asi ani neuvedomuje ako ju on manipuluje nenásilnou formou.

Zemepan

Fero, bud ostrazity, ako sa hovori doveruj, ale preveruj. Ani ten najlepsi clovek na svete nie je rezistentny voci takymto veciam, zaujmu, pozornosti a tak.