Mňa ta žiarlivosť raz zabije...

Príspevok v téme: Mňa ta žiarlivosť raz zabije...
Fero M.

Stačí vidieť ako dnes v prehliadači (náhodou), že si prezerala profil jednecho chalana z FB z nášho mesta a je pekný a hned mám Spielbergove scenáre v hlave.
Viem, že budem nervozny, opýtam sa jej kto to je, ona bude mať pocit, že ju špehujem, aj ked som na to klikol náhodou, lebo to bolo medzi štart ponukou ako naposledy prezerané a bude mať na mna nervy, že ju špehujem.... Pokazím jej náladu a len prispejem k tomu že sa to môže zrutiť ak budem takýto stále.
Ja si to uvedomujem, ale prečo sa aj tak nesprávam???

Fero M

Ja si to velmi dobre uvedomujem ze ako to je a ze obmedzovanim dusim jej slobodu a uz to aj jemne na nej badam. Miluje ma ale je jemne nesvoja po tych mojich vybuchoch a aj ma to mrzi velmi a snazim sa to napravit a aj som ubral z toho. Vcera sme.si vysveltlili toho kamosa a nateraz mam pokoj.
Len je.to trosku nespravodlive lebo aj ona je ziarliva a pozorna v tychto veciach len s tym rozdielom ze ja jej to viem normalne vysvetlit a za druhe mi to nevadi vobec.

jablko11

Fero, keď chceš mať niekoho rád a chceš, aby robil veci tak ako chceš ty a zároveň ťa ešte za to miloval, kúp si psa.

jablko11

Fero, s tým svojím názorom, že "tak ale aj vo vzťahu musi byť poriadok a muž si musí postaviť svoje hradby, cez ktore žena neprelezie" by som ťa poslala do kelu.
Keď si myslíš, že obmedzovaním niečo dosiahneš, tak sa mýliš.
Dosiahneš to, že po čase ju to prestane baviť, lebo to proste bude cítiť a pôjdeš proti jej prirodzenosti.
Prečo si nenájdeš babu, ktorú nebudeš musieť obmedzovať, nebudeš musieť stavať nijaké hradby, ale budeš ju mať rád takú aká je?
Vzťah nie je väzenie, aby žena sa mohla pohybovať od - do. Platí, samozrejme, aj opačne. Tiež keď žena začne obmedzovať chlapa, nemôže čakať nič dobrého.
Hovorí ti niečo slovo "tolerancia"? Buď ju toleruj so všetkými jej vlastnosťami, alebo ju nechaj ísť.
(m,mlk)

nefinka

ahoj fero, tak ja ti poviem svoj názor, kt. je možno trocha odlišný od toho, čo ti tu písali ostatní.
Odvždy som mala viacej kamarátov chlapov ako báb a áno, ako väčšina písala, kamáratstvo medzi ženou a chlapom - väčšinou vždy jeden z nich začne po čase cítiť niečo viacej, to je pravda. Takisto aj ja mám vo svojom okruhu kamaratov, ktorí so mnou chceli niečo riešiť a byť so mnou.
ALE! všetci vedia, že u mna šancu proste nemajú, ale nie preto, že by som s nimi prerušila kontakty, normálne som im vysvetlila, že proste nie, ALE nevidím dôvod na to, aby som sa s nimi prestala kontaktovať.
Každého chlapa, ktorý by to po mne chcel by som poslala do prdele .. Nezahodím dlhoročné kamarátstvo kvôli nejakému chlapovi. Ak ťa bývalá nechala kvôli niekomu, kto na ňu tlačil, hlavný dôvod bol ten, že ten vzťah ju plne nenaplnal, inak by to nespravila.. a btw s tou svojou žiarlivosťou niečo rob, ja osobne by som ťa zaskrtila asi po prvom dni:D

Fero M

tak ale aj vo vzťahu musi byť poriadok a muž si musí postaviť svoje hradby, cez ktore žena neprelezie.
Nemôže to byť tak že milujem ťa a kludne si rob čo chceš, lebo ti verim. Nejakú pomyselnú hranicu si musíš vždy vytýčiť, lebo ti budu ludia a ženy skákať po hlave.
Ja si svoj názor vyjadrím vždy, ale problem je s mojim názormi čo sa týka žiarlivosti, to je problem. Vtedy vymýšlam čo a ako a špekulujem a všeličo, lebo chccem si povedať svoje a zároven to nepobabrať..

o to ide

m,mlk

Fero, toto sa fakt ťažko číta :D
1. nechápem, ako môžeš byť vo vzťahu, kde sa bojíš vyjadriť vlastný názor
2. nechápem, že veci vidíš len čierno alebo bielo a buď svoj názor vôbec nepovieš alebo už spomínaš dokonca vyhrážky
3. stále budú existovať ľudia, ktorí sa do vás budú starať. Po tom terajšom kamarátovi môže prísť iný, čo tú tvoju bude baliť. A po ňom ďalší a ďalší. A ty budeš pri každom takto na nervy? Chceš skončiť na psychiatrii?
Máš dve možnosti:
1. buď tú ženskú miluješ TAKÚ AKÁ JE a chceš byť s ňou. V tom prípade jej nemôžeš nič zakazovať a nejak ju usmerňovať, lebo tebe na nej vadí to a hento.
2. nie si vo vzťahu šťastný a odídeš z neho.
Je to jednoduché. Tak čo tu dookola riešiš?

Zemepan

Fero, ja ti fakt zelam, aby sa to vyriesilo k tvojej spokojnosti a uz si sa nemusel tocit v tychto pakovinach. Vsak je cas uz na nejaky zrely vztah, nie? :-)

Fero M.

ale kde, ja si z toho stále odnesiem niečo svoje, aj toto čo som tu dal teraz, tak do buducna si z toho niečo beriem. Stále sa vyvíjam :D ako človek. A ano aj vyrozprávať prečo nie, tak hádam to tu nie je len na vážne a komplikované témy.
Možno ti to raz v živote oplatim :)