Čo vedie muža k tomu, aby robil gynekologa?

xdanielax

ja som napriklad este nebola u zeny - gynekologicky :) Nemam nic proti zenam, ale vzdy to tak nejako vyslo, ze som mala muza.

odpovedam

Katka, neviem odkial mas, ze pocet sexualnych partnerov determinuje to, ci mam gynekologicku alebo gynekologa. Od kedy som bola panna mala som svojho gynekologa (a mam ho dodnes). Bol mi prideleny, pretoze doktorky neprijimali nove pacientky, iba on. Nie vzdy ma clovek az tak na vyber. Hlavne zeny, co musia z dedin cestovat do miest. Proste beru, co je. Gynekolog je len lekar. Nic viac, nic menej.

Maoam

to je tvoj osobny problem, nemusis ho projektovat na lekarov-gynekologov, za to, ze ty nevies prijat svoje pohlavne organy a sexualitu, musi byt kazdy gynekolog-muz, uchyl :DD

Katka808

Bola som raz u gynekologa, myslela som že to nebude take ponižujuce, ale veľmi som sa hambila a preto som sa preradila ku gynekologičke. Je to ine pred nou sa nehambim ked viem že ma to iste čo ja. U chlapa gynekologa som sa citila ako štetka, ktora ukazuje každemu chlapovi.
Ale jasne je to vaša vec viac ludi viac nazorov a určite to zaleži aj od toho kolko ste mali v živote chlapov s ktorými ste spali, takže to beriete ako samozrejmosť a nevadi vam či vas vyšetruje chlap. No mne to vadi

mindy

Ked nechceš mat gynekológa, nájdi si gynekologicku, ľahké riesenie nie? Keď ti tam pozerá žena to ti uz neni divne ? Inak súhlas s ostatnými príspevkami

deniki

Dadula má úplnú pravdu. Aj mňa odrodil gynekológ- chlap, a bola som veľmi spokojná. Mala som aj ženu doktorku, ale veĺa krát je to tak, že chlapi sú v tomto obore lepší ako ženy. Ženy, ktoré takto rozmýšlajú v tomto storočí, sú podľa mňa total trápne ....nič v zlom

Dadula56

Katka, odosobni sa od svojej posvy, nie je nijako specialna a naozaj uz gynekolog takych videl, je to to iste ako ked lekarovi ukazes vred na nohe. Gynekolog robi gynekologa preto lebo:
1. ho zaujima gynekologia a porodnictvo, chce byt pri zrode zivota a chce pomahat zenam. To, ze to ty vidis ako uchylactvo je naozaj tvoj problem.
2. nebolo volne miesto na oddeleni, kde chcel robit atestaciu, ale na gynde bolo.
Ak si myslis, ze gynekolog sa pri tom nejakym sposobom ukaja, tak na to rychlo zabudni. Chodia mu tam sice aj mlade baby, ale vacsinou s vytokom, zapalmi, pri nutnosti umeleho oplodnenia. Najpocetnejsia cast su starsie zeny, kde ide aj o nalezy rakoviny, atrofie, problemy s prechodom. Pride ti to eroticke? Mne teda nie a ani gynekologovi. Je to profesional, dusevne zdravy jedinec, inak by to robit nemohol. Kedze vaginy svojich pacientok nevnima ako eroticky stimul je to to iste akoby bol zena. Navyse si si ista, ze tvoja gynekologicka nie je lesba?To by bol pruser, co?A taky gastroenterolog?Nie je to uchyl, lebo strka hadicky do zadku?A kozna, co sa musi pozerat na mykozy a pohlavne choroby na penise?Nmeocnice plne uchylov podla teba, co?

Katka808

Tak prijemnejši, bodaj by nie ked sa v tom našli. Ale nie toto povolanie istý druh uchylactva? Mne osobne sa hnusi rozťahovať nohy pre cudzim chlapom, čiže gynekologom a nedajbože v nemocnici ked budem tehotna tam ich kolko bude na mna pozerať.

nefinka

ja osobne si myslím, že chlapi gynekologovia sú veru oveľa oveľa príjemnejšie ako dosť žien v tejto profesii