Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedie muža k tomu, aby robil gynekologa?

Lumik

Co ho k tomu vedie? Taka mala motivacia vidiet sem tam nejake vyzlecene pekne dievca, no neviem neviem kolki si radsej vyberu urologiu... Ale tak oni len vyuzivaju nastaveny system. Je zaujimave kolko ludi tu (asi vsetci okrem Katky808) veria v profesionalitu lekarov. Ako to ten clovek (gynekolog) dokaze, takto zmenit v praci pohlad na zeny? no... tak.. chcel by som byt raz na takej duchovnej urovni. Katka808: zvlastne, ze to nevidis ako ostatne zeny, zeby si naozaj nebola zena? :)
Zvlastne normalne mam teraz pocit ako keby som napisal nieco proti stredovekej inkvizicii a bol v stredoveku...

samsa

"srsala nenavist ku kazdemu muzovi, ktory by mohol zazriet rodidla jeho zeny-jedine rodidla, ktore on kedy vo svojom zivote nazivo videl :-DDDDD"

mega hlaska! placem cely vecer a toto ma aspon na chvilu rozosmialo, dakujem!

...ako tema cela je tiez fajn ;)

:-DDD

Katka, raz tu pisal nejaky uchylak, ktory zakazoval svojej zene navstevu gynekologa-muza. Bud si on a skryvas sa za zensky nick, alebo ste obaja rovnako psychicky postihnuti. Z jeho prispevkov priam srsala nenavist ku kazdemu muzovi, ktory by mohol zazriet rodidla jeho zeny-jedine rodidla, ktore on kedy vo svojom zivote nazivo videl :-DDDDD
Normalni ludia taketo hluposti neriesia.

Danielle24

Veď, viete si len predstavit, ake dobre peniazky su za taky potrat?? alebo, ked len tak predpisuju antiku a ine svinstvo.. by ste sa divili, ako sa da na tom krásne zarobit ..

Danielle24

noo, napríklad, moji bratranci su preto gynekologovia, lebo su za to dobre cashe.. otvorili si sukromnu gyn. kliniku a teraz na tom ryžuju. Takže tak. Aspon co mi povedali :)

Dadula56

Vies co, Katka to co si tu vyplodila to si naozaj nechaj pre svoju frustrovanu hlavu. Ja som mala v zivote 1 sexualneho partnera, ktoreho mam doteraz a bola som u 2 gynekologov, z toho 1x muz a 1x zena. Je to lekar, nie je to uchyl a neukazujem to hocikomu na ulici. Ten muz-gynekolog bol kvalifikovanejsi nez zena-gynekologicka, bola som nutena ju vymenit. Ze ty si myslis, ze mas medzi nohami svetovy unikat alebo si dostala extremne prudernu vychovu, to je naozaj tvoj problem, takze tu laskavo nerob zo zien, ktore chodia na vysetrenie k muzovi-gynekologovi prostitutky alebo radodajky.

Mmle O

..a tiez ho mam, odkedy som bola panna a to zas tak davno nie je a kym som nebola s muzom, vysertoval ma len po bruchu ultrazvucne lubozvucne..:)..a pise sa haNbi..

Mmle O

..mam chlapa..vzdy som chcela chlapa, mam k nim lepsi vztah ako k zenam, citim sa s nimi prijemnejsie..aj kamaratov mam viac..vlastne kamaratky len dve..:)..nikdy som neuvazovala, ze by som mala gynekologicku....a to som bola velmi hanbliva..:)..uz nie som az tak..:)