Čo vedie muža k tomu, aby robil gynekologa?

Laurina22

Ja poznam velmi vela gynekologov a mozem vam povedat,ze zo vsetkych lekarov su prave gynekologovia najvacsia prasce.

majkyy111

co vedie muza aby robil gynekologa? predsa to iste, co napriklad zubara - peniaze. a urcite v tom nehladaj nejake uchylactvo, ty si myslis ze mu chodia do ambulancie len same modelky a sexi zeny? a za dalsie na gynekologiu predsa nechodia zeny len ked je vsetko ok, napriklad v pripade preventivnej prehliadky, ale aj v pripade roznych nepeknych ochoreni a tie teda rozhodne nie su pritazlive ani v najmensom, praveze uplne naopak:D mimochodom ved ak ti vadi gynekolog chlap tak si najdi gynekologicku

bozemoj

mam uz vyse styridsat, tri deti, takze som uz mala do cinenia s viacerymi gynekologmi. medzi nimi boli aj dve zeny, ale vacsinou to boli muzi. nepamatam sa, ze by som sa bola niekedy hanbila, ale to nic neznamena, lebo kazda sme ina.
celkom chapem, ze mlada baba ktora este nemala prilezitost absolvovat tolko vysetrenie a procedur sa spociatku moze hanbit. je to predsa individualne a vobec to nepokladam za chore alebo trapne. tato tema ma skor blby nazov, skor si mala napisat, ze sa u gynekologa chlapa hanbis, nie ci su gynekologovia normalny alebo preco muzi idu robit gynekologov. je to teda skor tvoj problem, za ktory sa ale nemusis obvinovat. jednoducho pred chlapom citis stud. moze to byt vychovou, alebo aj tvojim osobnym zalozenim. netrap sa tym. ked ti to vadi, najdi si zenu a mas to vybavene.

Sejla

Ale čo sa týka gynekológ = úchyl, tak to je blbosť... mám to podobne ako Carie - keď som išla prvý krát, chcela som just ženu... ale potom som zistila, že pri tomto povolaní sú muži o dosť citlivejší a diskrétnejší...

Sejla

Lumik konečne normálny názor ohľadom toho hambenia:) Mne sa strašne páčia prirodzene hambliví ľudia. Nie je to znakom hlúposti, ani neskúsenosti, proste to vnímam ako uchovanú nevinnosť a z nej človek môže len ťažiť. Napríklad také milovanie je pre nich oveľa väčší, intímnejší zážitok, ako pre niekoho, kto to vníma ako "normálnu bežnú vec" - ako posilňovňa s orgazmom na konci.

Lumik

Kakadu: vysoka cena by to bola ak by podobne veci v inych odboroch nehrozili, takze tu to skor vnimam tu spominanu malu motivaciu ako taky maly bonus. Budu tam aj dalsie motivacie, okrem tych vznesenych, financnych a pod. by to mozno sedelo aj na ludi ktori maju podvedomu potrebu ponizovat inych. Docela by ma zaujimal pohlad nejakeho psychoanalytika, nezviazaneho spolocenskymi normami (dogmami).

Dnes sa hambenie pred inym pohlavim vo vsebecnosti asi povazuje za nieco zle a je skor ako keby ziadostou k vysmechu ale pre niekoho to moze byt dost charaktristicka crta ktora ho definuje a myslim, ze by bolo lepsie keby ho system nenutil sa menit.

Carie

Katka a kolko mas rokov? Asi si este velmi mladucka nie? Ja ked som mala asi 11 rokov a isla prvy krat ku gynekologoovi a bol to chlap, tak hrozne som sa bala a hanbila, ze som zabudla aj svoje meno. A potom som mu vyskocila na kozu aj v nohavickach ktore som sa hanbila dat si dole a doktor sa ma spytal, ci mi ma do nich urobit dieru. Ale tak zvykla som si :-) Zvyknes si aj ty. Ja som na strednej vyfasovala zenu, ale ked som mala asi 22 rokov som od nej odisla zas k chlapovi, lebo som nebola spokojna ani s nou ani s jej setrickou, ktore moc prijemne neboli. Raz som mala bolesti a moja lekarka mala dovolenku, zastupoval ju iny gynekolog muz, bola som u neho a bol velmi mily a prijemny, uplny opak mojej doktorky. A to ma presvedcilo vymenit ju za neho. Je to uz postarsi pan, mozno by mi trocha vadilo keby som mala mladeho fesneho doktora hovorit pred nim o mykozach a pod. ale asi tiez len do casu, kym by som si nezvykla. Ti lekari vidia denne mnozstvo vagin a nemyslim si, ze su zvedavi zrovna na tu moju ci tvoju. Nemyslim si, ze su uchylovia, su to normalni lekari a co ich viedlo zrovna k tomuto oboru netusim, to by sa trebalo spytat ich.

kakadu

Lumik, teba vzrusuju zaplesnene rodidla, posvy naplnene pachnucim infikovanym sekretom a z konecnika vychadzajuce plyny a stolica pocas krvaveho porodu? Nuz, to je dost vysoka cena za to "vidiet obcas pekne mlade dievca", najma v sucasnosti, ked nahotiny na teba kricia z kazdeho kuta...