stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
A samozrejme kto to zacvaka ? Muž .. Pretože on tu poradu potrebuje , nie zena ..
Mala by si zmenit zamestnanie :D
Chudaci muzi na poradnach nieje dost ze doma ich kritizuje jedna zena oni svojho milovaneho zoberu k dalsej zene a kritizuju ho spolocne ... Aka je tvoja statistika uspesne zachranenych manzelstiev ?
niektori podvedu kratko po svadbe, niektori dokonca priamo na svadbe - veru, aj taky pripad sme mali, niektori ked je zena v porodnici (brrrr!), ini po piatich a dalsi povedzme po dvadsiatich rokoch manzelstva. kazdy, kto najde taku, ktora da, kazdy podvedie. taka je realita.
arman, kde si nabral, ze tento nazor suvisi s tym, ze clovek nema normalneho partnera. mam uplne normalneho, tuctoveho, obycajneho muza. takeho ako drviva vacsina. a nerobim si iluzie, ze mi je verny. urcite nie je. ja to neriesim, lebo som sa to naucila. ale ked v poradni vidim zenu, ktora sa kvoli odhalenej nevere zosype, vtedy ma idu certi zobrat. nie je jednoduche vysvetlit jej, ze jej muz nijako nevybocuje z rady, ze to nie je korunovany smrad, ale len obycajny muzsky sralo akych su plne ulice. a ze si pre neho skoda odsolovat organizmus v podobe slz. mavnut rukou a ist dalej. a mysliet viac na seba ako na neho. to je jedina zachrana.
Zrejme vlastná skúsenosť.....môj priateľ sa rozviedol, lebo jeho žena ho podvádzala. Sme spolu 5 rokov a mám 100% istotu ako aj on vo mne, že sme si verní. Takže úplne nemôžem súhlasiť s týmto článkom.
2 A-z-a a co ked chlap podvedie svoju zenu?? vsak z nej neodbudne... staci ked sa s tym damy zmieria a bude pokoj... takisto podvadzaju aj zeny takze neviem o co ide... ako sa hovori ziarlivost zabija vztah...
nie, nemylim sa bohuzial. pracujem uz 25 rokov v manzelskej poradni. a vie ma velmi vytocit nielen spravanie muzov, ale aj naivita zien. kazda si mysli, ze ten jej na to alebo nema aby bol neverny, alebo je taky cestny, ze by to neurobil. alebo mysli od rana do vecera len na svoju polovicku. pche!
no a co povedat na adresu tych, ktore takemu zenacovi vzdy znova a znova naletia? jeho reciam o tom, ako nespava s vlastnou manzelkou, aka je jeho zena neporiadna, aky ma s nou tazky zivot, aky je on nestastny... boooze, je toho tolko tych kecov a vsetko sa vzdy toci okolo toho jedneho. a klamana je aj manzelka, aj milenka. ved tu aj niekto uz hodil podobnu temu. lebo muzi su k tomu priam geneticky stavani, aby podvadzali a aby tuzili skocit kazdu chvilu na inu suku.
nemusi sa nam to pozdavat, ale nic s tym neurobime. jedine co mozeme urobit je muzom jednoducho neverit. ale maloktora to dokaze. lebo skoro kazda chce byt cicikana a klamana. v skutocnosti chce byt vlastne milovana, ale toho sa docka len vo svojich predstavach. muzi su uplne ina kategoria ako zeny. uvedomte si napriklad, ze tie romany z cervenej kniznice vsetky pisu vylucne zeny. chlap by taky blabol nikdy nenapisal. v tychto knihach su zenske predstavy o vztahoch, o muzoch, akych by ich chceli mat. kedze je to na hony vzdialene od reality, tak ziadny muz takuto knihu nedokaze stravit. a zeny sa citanim tejto brakovej a nerealistickej literatury iba utvrdzuju vo svojej mylnej predstave. je len malo mudrych zien, ktore sa dokazu pozriet pravde do oci. lebo ta pravda boli a ony nechcu trpiet.
A-Z-ka, nastastie sa mylis, aj vsetky zeny, co si to myslia. :-)
To, ze si nevedia najst vhodneho partnera, nieje dokaz, ze neexistuju verni muzi. Je to len ich osobny problem, a drdlanie nad nepodarenym zivotom. :-)
podla mna to neni pravda.... ja napr ocenim ked mi zanska navari a moc nepapuluje :-D ... co sa tyka tych nevernych tak si myslim ze su aj verny ... napr ti ktorym by ziadna nedala a ta ich partnerka je s nimi len preto lebo ani ju nikto nechce a tak sa nejako vo vysoko podnapitom stave dali dokopy... ale je pravda ze takych co fakt ani nechcu podviest je zrejme malo najme tak po 20tich rokoch...
Dávam LAJK.. je to pravda tak načo to popierať ?!