Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

A-Z-ka

Maoam, niekedy si myslim, ze to ma trocha docinenia s literaturou a filmami. kedysi v stredoveku alebo povedzme pred 100 rokmi neboli filmy, zeny castokrat ani nevedeli poriadne citat, preto brali zivot taky, aky je. museli sa vydat, lebo sa o ne musel niekto ekonomicky postarat. len malo bolo takych, ktore sa zivili same - a to nemam na mysli prostituky, tie boli v spolocnosti cele veky. manzelky museli byt castokrat spokojne s muzom, ktoreho im dohodili rodicia, alebo si ich sam vybral. mnohe ani nepoznali skutocnu lasku. s tym, ze muz chodil do bordelu, viacmenej ratali a nevadilo im to. aspon mali same doma pokoj od sexu, ktory pre ne nepredstavoval nic prijemne, kedze muzi venovali pozornost len vlastnemu uspokojeniu.
dnes je ina doba: vela zien zacalo pisat romany, dalsie naivne ich zacali citat. a kedze je tak vela romanticky zalozenych zien, vznikli filmove diela, ktore tiez podsuvaju zenam uplne iny obraz nez je skutocnost. niet teda divu, ze vo svete panuje iluzia a ta vytlacila realitu. lenze ziadna iluzia nemoze byt pevnym zakladom pre cokolvek, nieto este pre manzelstvo.

Maoam

A-Z-ka, co vlastne tvojim klientkam v poradni radis, ako s tym maju narabat a ako zit, aby mali napriek tejto realite pekny zivot?

A-Z-ka

George33, ciastocne mas pravdu. v podstate ide o rozdielny pohlad muzov a zien na vztahy. zenam stale podsuvaju trapne pribehy o princoch na bielom koni, ktori ich budu milovat az do smrti. ale muzi na to nie su stavani. keby sa zenam od detstva ukazoval realny pohlad na muzov, necakali by od nich to, coho muzi nie su schopni. a vztahy by mohli vyzerat inak. predpokladam, ze by nebolo ani tolko rozvodov.

Maoam

inak, mna by zaujimalo, odkedy sa ludia tvaria, ze v paroch by mala vladnut vernost, ako je ludstvo stare, existovala polygamia, manzelstva sa uzatvarali najmä z majetkovych dovodov, preco teraz zeny za poslednych par desiatok rokov su cele vyhukane z toho, ze to tak je?

Maoam

podla mna deti len casto nevedia, co vsetko sa u ich rodicov odohralo

iste sa najdu verne exemplare, ale mnohi vedia len velmi dobre hrat (pred detmi) aj pred okolim

A-Z-ka

a teraz k vernym otcom: urcite sa taki obcas najdu, ja len tvrdim, ze nieco take je MAXIMALNE zriedkave. je to safran, ktory je velmi vzacny.
a teraz pribeh "verneho" otca. muz, ktoreho sa to tyka, je velmi znamy slovensky publicista. ma dve rovnako uspesne deti, on sam ma uz vyse sestdesiat. jeho manzelka je rovnako uspesna. tento muz ma uz vyse dvadsat rokov milenku, o ktorej ale okrem neho a nej nikto nevie (az na ludi, ktorych potrebovala tato milenka ked pre depresiu uz chcela spachat samovrazdu). dcera tohto uspesneho muza si svojho otca maximalne vazi. poklada ho snad za najcestnejsieho muza na svete, verneho, korektneho, vzor dokonalosti. a on sa nehanbi tento image dalej sirit, hoci v istom bratislavskom byte stale zije ta, ktora to vsetko trpi, mlci a trapi sa. caka na chvile, kedy pride a bude sa jej par hodin venovat. len kvoli sebe, nie kvoli nej. nikdy ju nikam nezobral, nikdy s nou nestravil ani jednu noc. dobre vie, ze ho miluje nadovsetko na svete, preto nie je schopna sa s nim rozist. parkrat sa o to pokusala, ale vzdy ho privolala spat. on prichadza tajne a tajne aj odchadza. aj vdaka tomu si jeho dcera moze nadalej robit iluzie, akeho ma skveleho etickeho taticka. ver alebo never, je to skutocny pribeh.

george303

Ano zeny chcu byt klamane a potom sa z muzmi rozvadzaju pretoze ich klamu ...
Stoho mi vychadza dalsia velka pravda a to ze zeny vlastne ani same nevedia co chcu :DD

Maoam

vlastne je smutne, ze zeny chcu byt neustale klamane :-//, muzi to vedia a robia to, co zeny vlastne chcu - klamu ich

Maoam

despoticka partnerka, s ktorou uz roky nespava, ktora ho absolutne nepodporuje - vsetci toto tvrdia ako cez kopirak