stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
George33: ano, ved som jasne napisala: ked suka neda, pes neskoci. je to mozno trocha vulgarne, ale je to tak. co to znamena? ze nebyt ochotnych zien, nebolo by nevernych muzov. nanajvys by museli chodit do bordelov, ale to by si museli zaplatit a tam by im tie pipky tak dokladne nemastili ego, lebo by na to nemali cas. za dverami by uz cakal dalsi nedockavy klient. milenka je ovela lepsia volba: ma na mna cas, mozem sa jej postazovat na pomery doma, mozem si uzit jej ofukovania, tvarit sa ako hrdina a este si pritom aj dobre zasexovat. to vsetko poskytuje milenka a zvacsa dobrovolne. nebavme sa o dievcatach za peniaze, to nie su prave milenky. ja mam na mysli tie, ktore si este chcu dokazat, ze o ne niekto stoji, chcu verit tomu, ze ten niekto je do nich fakt zamilovany, lebo im to zvysuje sebavedomie. a presviedcaju samy seba, ze ten niekto to s nimi mysli vazne. lenze ten niekto je casto schopny po navrate od milenky pritulit sa k vlastnej manzelke, vysvetlovat jej, ze bol na futbale s kamaratmi a ze prijemne vonia a ze ma na nu chut... veru, takto to v mnohych pripadoch funguje a co si o tom zeny naozaj myslia, to na tom nic nezmeni.
Maoam
lenze otom sa nahlas nehovori ... Ved boh bol tiez muz tak vedel preco nadelil zene menej fyzickej sily :D Aj ked som neveriaci :DD
A-Z-ka: Presne toto som písal, že pokiaľ vo vzťahu nie sú problémy, nevera vtedy jednoducho NEEXISTUJE. Muž zvykne podvádzať vtedy, ak mu niečo chýba....
nuz, nebudem ta presviedcat, ze sa mylis. kazdy mame pravo na svoj nazor. keby som voci muzom citila zlobu, tak by som nemohla zit so svojim muzom, ku ktoremu citim prirodzenu manzelsku lasku a vadili by mi aj moji dvaja synovia, ktori su typicki muzi. nic take mi ale nehrozi. cela tato tema sa tyka vlastne iba naivity zien. ked mnohe z nich nechcu trpiet, mali by brat chlapov takych, aki su. nemali by si robit nadeje, ze ten ich na ziadnu inu nikdy ani nepomysli. nemali by ich prenasledovat spehovanim, vyzadovat dokazy vernosti ani im robit doma zo zivota peklo len preto, lebo sa nespravaju podla tej ich vysnivanej predstavy. stastne moze byt manzelstvo iba vtedy, ked obe strany respektuju svoje rozdielnosti. zeny a muzi su skratka diametralne odlisni.
a pokial ide o vernost - muzi su neverni preto, lebo si chcu uzit, zeny preto, lebo chcu byt milovane. a znova pripominam vynimky z pravidla.
george, ani nie, ja osobne viem, ze zeny su casto problematickejsie, vedia byt zakernejsie a podlejsie, nerobim si iluzie, to mi ver
myslim, ze obe pohlavia si navzajom vobec nemusia dokazovat, ktore je 'horsie', ide asi len o to, snazit sa prijat realitu, taku aka je a nerobit si iluzie a neidealizovat si tych ludi
Ma napadlo:D Otec si zobral za zenu mamu ale koho si zoberem ja ? :DD
Ale no zas nemozme vsetkych muzov a rovnako aj zeny hadzat do jedneho vreca, dohodnime sa ze kazdy ma svoj podiel viny, teraz si kazda zena povedala ze aj tak maju vecsi podiel viny muzi ale dobre treba robyt kompromisi :D
Musim uznat ze zeny su uzastne stvorenia a maju neskutocny talent muza zblbnut rovnako ako dokaze muz zblbnut zenu...
ja sama mam dvoch synov, ale keby som mala dceru, urcite by som sa usilovala vykreslit jej zivot taky aky je a hlavne - muzsku podstatu realne a bez ornamentov. lebo som presvedcena, ze pre kazdu zenu, ktora vstupuje do vztahu s muzom bez iluzii, je takyto pristup iba prinosom.
A-Z-ka: Je z teba cítiť veľkú zlobu ku chlapom. Zakaždým si zrejme potrebuješ dokázať, že neexistuje niečo také ako vernosť u mužov. Ale zaujímalo by ma, že čo by si mi povedala, alebo ako by si bránila neverné ženy, zlatokopky, a pod....
Maoam- Presne tak, ale tá vernosť by tam jednoducho mala byť....
Maoam, predovsetkym sa usilujem otvorit im oci a vysvetlit, ze si muzov nemaju idealizovat. a ze ti muzi tak ako konaju nekonaju preto, lebo ich prioritou je zenam ublizit, ze su to v podstate jednoduche stvorenia, ktore myslia priamociaro a v zivote sa sustreduju na uspech a radost. a tu radost vidia v prvom rade v sexe. sex je pre muzov naozaj velmi dolezity a cudzie zeny vnimaju predovsetkym ako sexualne objekty. zenam sa to nepaci, ale ked to neakceptuju, tym skutocnost nijako nezmenia. je to proste tak. pisem tu o vacsine muzov, v kazdej kategorii sa najdu vynimky, preto ma netreba chytat za slovicka.
a k tomu este cirkev, ta tiez urobila svoje, dokladne vymytie mozgu