Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

A-Z-ka

nsoci, teba je zbytocne komentovat. ak si zena, tak patris nepochybne k tym, ktore ziju v snach. tak sa toho drz, ak ti to vydrzi do smrti, budes mat stastie.

jumbák

A Z-ka, na to ti poviem dve veci: 1. Bohužiaľ pre teba ešte existujú verní muži. Jasný príklad je môj otec.
2. A ženy nie sú neverné?
Pokiaľ by neboli vo vzťahu nezhody, ani jeden nemá dôvod byť tomu druhému neverný. Ale nájdu sa aj takí blbečkovia, o ktorých píšeš....ibaže také sú aj niektoré ženy!

A-Z-ka

jeden pripad za vsetky: pred tromi rokmi prisla manzelka - vyse styridsat rokov, manzelstvo trvalo tusim 17 rokov, presne si uz nepamatam. cirou nahodou odhalila muzovu neveru. nebolo to tym, ze by snorila, jednoducho zistila co nemala. a bolo to jasne ako facka. no ked mu povedala co sa dozvedela, jasne ze zapieral, div neklacal na kolenach. ale bolo to zbytocne, lebo vec bola jasna. ona sa zosypala, vobec to nedokazala predychat. dokonca musela stravit par tyzdnov na psychine. v tom case prisiel do poradne aj on, ale nebol vobec ustretovy, bral vsetko na lahku vahu a vobec nechapal, co to s jeho zenou robi. on chcel mat klud v manzelstve tak ako predtym. nechcel sa rozviezt, mali dve dcery a mal ich rad. boli to asi jedine dve zeny, ktore ozaj lubil.
do poradne prisiel iba dvakrat a viac sa neukazal. potom sme asi pol roka nevedeli ani o jednom co sa deje. ale situacia sa medzitym menila, o par mesiacov prisla znova manzelka a po nej dokonca aj milenka. a az potom to zacalo byt naozaj komicke. vysvitlo, ze manzel daval svojej milenke absolutne nepravdive informacie o svojom manzelstve. ta bola napr. presvedcena, ze manzelia roky spolu sexualne neziju, ze zena sa nestara o domacnost, jeho si nevazi, robi mu napriek, je despoticka, panovacna a pod. pritom manzelka bola celkom opacny typ, bola submisivna, ohladuplna, takmer vo vsetkom sa manzelovi podriadovala. vzorne sa starala o domacnost a dokonca, kedze mala v praci vysoke postavenie, ekonomicky drzala rodinu, kym jej lenivy muz travil cas pri svojich hobby. tato milenka ratala s tym, ze sa muz rozvedie a bude zit s nou. on o niecom takom ale vobec neuvazoval, hoci jej to samozrejme sluboval. to je ale u muzov bezna taktika.
ako to napokon dopadlo? zena sa s muzom rozviedla, odisla aj s dcerami. nacas sa nastahoval k milenke, ale po par mesiacoch musel vypadnut aj odtial.
takze na tie svoje klamstva a podvody napokon doplatil. ale nie vzdy to skonci takto "spravodlivo".

nsoci

Podľa mňa klames a v žiadnej poradni nepracujes. Ďalej, bezproblémový pár predsa do poradne nepríde, tak kde by si takeho verneho stretla. Ďalej, nie je to vždy muž, kto podvedie. Myslím že si tu riešis svoj osobný problém s mužmi.

Maoam

0vecka, jj, ja viem, ze sa este musim vela ucit, ale zatial som prisla na to, ze väcsina psychickych problemov pochadza z toho, ze ludia nie su ochotni prijat realitu (ich, okolo nich) taku, aka je.

Ja ked pocujem alebo citam tie dristy o tom, ze manzelka/priatelka je problematicka, uz spolu nespavame a dotycny sa snazi uhnat dalsiu a tlaci jej do hlavy take kaleraby, ze je to vlastne az groteskne a vzapäti ide s manzelkou/priatelkou na 14-dnovu dovolenku, kde spia na manzelskej posteli :-)) spolu cely cas a hrkutaju si a zrazu dotycny nema problem s tym, ze ide na 14-dnovu dovolenku s problematickou priatelkou/manzelkou :DD a este je schopny odtial posielat sms, pisat zamilovane maily inej, pripadne jej navrhovat spolocne byvanie a pod.

Ja sama som pred davnymi rokmi tiez verila podobnym kecom, preto viem, ake to je a aka je realita. Dnes sa za svoju vtedajsiu naivitu strasne hanbim (pred sebou), ale tak cas uz nevratim spät. Velmi by som si zelala, mat este raz ten vek - ale s dnesnym rozumom, hoci o 10r. si to iste poviem asi tiez a budem sa smiat na mojej dnesnej naivite.

Maoam

a ked sa objavia zeny, ktore to pochopili a podla toho si zariadia zivot, tak take su hned tercom utokov, zväcsa nevyrovnanych a zakomplexovanych muzov ;-) a zavisti zien, ktore si vysnivali svoju rozpravku o svadbe s romantickym princom na bielom koni, ktory im bude verny az za hrob (a po case pridu, ze realita je uplne ina)