Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

Maoam

Vemeno: preco by som podla teba mala ocakavat pritakavaci pristup? :D

napisala som len, ze tvoje nazory su strasne jednostranne a vidno v nich neustalu, systematicku, velku zaujatost, predpokladam, ze si nerozchodil vztah s nejakou zenou a mas nasledky

Vemeno

Maoam,

keby som temy o vztahoch ignoroval, znamenalo by to, zesu mi lahostajne a nevadia mi. Mne ale vadia a preto do nich prispievam. Co sa tyka mojich prispevkov, uznavam, ze sa mozu zdat negativne s negativnym postojom k zenam. Je to mozno preto, ze vyjadruju nezavisli a slobodny nazor a nie su pritakavacieho typu, ake mozno ocakavas.

rencita

Tak toto čo si napísala si totálne vystihla.Klobúk dolu.Je to tak!Všade...po pár rokoch určite a hlavne je to otom že verný chlapi čo su zatiaľ verný sú podľa mňa verný hlavne koli nedostatku priležitosti ale treba sa zamyslieť aj nad tým že keď by bola priležitosť tak by jednoznačne nepovedal nie! Však čo oko nevidi to srdce neboli či ? A potom vrieskať na toho čo je zadaný hlavne pretože ten ma na tom najvačšiu vinu :)

Vemeno

koberec,

s tym sa obrat na administratora. Lebo ak ide niekto na stranku s nazvom zdravie, tak asi ocakav radu ohladom zdravia a nie vztahov, alebo sminkovania.

daniela,

ako podporujem tuto debatu? Podla mna si trochu divna, ak sa ti zda, ze tuto debatu nejak podporujem. Dokonca som uz aj napisal, ze od takychto debat sa snazim ludi odradit.

Maoam

Vemeno: ja nemozem za to, ze si kus frustrovaneho chlapa, nemam dovod do teba rypat, ale fakt, ze si neustale na 100% negativne naladeny voci zenam a mas voci nim averziu, neustale davas najavo, aj ked sa ta nikto nepyta, vadia ti vztahove temy, ale najcastejsie prispievas prave do nich, preco ich jednoducho neignorujes? prispievas do nich, lebo sa ta to bytostne tyka, kedze si vo vztahovej oblasti maximalne frustrovany, keby si si to aspon priznal

a na margo toho, ze zeny nikdy nepochopia muzov a ich zmyslanie, myslim, ze ty si rovnako na hony vzdialeny od toho, porozumiet zenam, takze ste sti vlastne kvit

xdanielax

Vemeno - nerozumiem, naco to tu vobec citas a uz vobec nechapem, preco reagujes a podporujes debatu, ktora tu - podla teba - nema co robit.

koberec

mala poznamka na okraj: Vemeno, ludia s vaznymi zdravotnymi problemami by nemali navstevovat anonymne fora s pofidernymi radami ako je toto, ale odbornika....

Vemeno

Maoam,

je dobre, ue si si vsimla, ze vztahy maju vyhradenu sekciu. Gratulujem ti k tomu. Ked dochadzaju argumenty, tak uz musis rypat.

Ale naspat k veci. Zeny, teda vacsina a aj tu na fore, ma neustalu potrebu riesit a analyzovat svoje pocity. Dokonca aj muzov nutia, aby sa stale zaoberali ich pocitmi. Nepoznam cloveka, ktoreho by to po case neprestalo bavit. Vsetci musia riesit zenske pocity, potreby, tusenia, intuicie a napady. Ci chcu, alebo nechcu, stale to niekomu vnucuju. Zeny by sa dokonca citili, ako mrtve, keby sa niekto, alebo oni sami nezaoberal ich pocitmi a tzv. zmyslom pre krasu, ked uvidia vo vyklade nejaku maximalne gycovu a trapnu vec a vsetci im musia pritakavat, aky maju perfektny vkus. Tieto veci vacsinou nesluzia k nicomu, len k uspokojovaniu pocitu zien. Preto zeny nemozu nikdy pochopit myslenie a potreby muzov, lebo su jednoducho prilis zahladene do seba. A potom su z toho frustrovane a zakomplexovane, ako vacsina, co sem pise.

bingham

Sejla...mozno bude problem v tom ze si mi ziadnu otazku ani nedala ;)

a samozrejme ze klamstvo je sucastou toho vsetkeho...to je zaklad :)