stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
sweater*
napis mi zopar konickov, ktore sa daju robit solo :)
pytam sa preto, lebo mna bavi najvac asi cestovanie, i ked neviem neviem, noa cestovat sam je dost nuda :)
uz len jest niekde vonku je osamote nuda a to dost extremna (co mam citat noviny ked cakam na jedlo, hrat sa s mobilom, pozerat do blba? :D )
i ked, z casti tu mame dobu, ked sa z mierne nepochopitelnych pricin solo clovek povazuje za divneho.. napr vsimni si, ze v restauraciach sa zriedka da objednat stol pre jedneho.. v hoteloch detto.. a auta sa tiez vyrabaju pre minimalne dvoch (okrem formul, neviem ako by si ich dostal na cesty).. velmi divne :)
lost neviem, 5 pív? :D Ale váždne, ten starý model by bol uplne ideálny, keby do toho chlapi nevsúvali ten vymyslený problém o tom, ako sa nedá ovládať ich polygamná prapodstata:D Ale aj ženy, ktoré sa vydajú, porodia, sa menia na vystresované strigy, ktoré musia neustále hladať nejaký problém, lebo sa v problémoch vyžívajú a sú radi nešťastné a sebalútostivé. Čoja viem, ja by som navrhovala asi takýto model: každý nech je po škole vystavený vlastnému "ja", nech sa každý hladá, vzdeláva, pracuje na sebe, spoznáva sa, zaradí, vyrovná, dospie a osamostatní. Dovtedy nemá povolený vážny vzťah, ani manželstvo. A keď už človek dostal povolenie sa brať, nasledoval by ďalší psychologický komplexný test na povolenie mať deti.
napr. u mna je to tak ze ja sekam sam za seba, absolutne netuzim mat niekedy manzelku a ani deti. mam asi 1000 konickov a snov s ktorych stiham len minimum, a ziadne prisposobovanie, obmedzovanie a uplne nelogicka zavislost a naviazanost na niekom druhom mi naozaj nechyba (to myslim nato ked sa clovek zamiluje, sami viete ze to tak chodi, ved to poznam aj ja na vlastnej kozi). som len mlady chalan, moj pohlad na vec sa moze samozrejme zmenit, ale desim sa toho dna ked by som mal zacat tuzit po zalozeni rodiny, pretoze hromony a pudy su svina, vedia vytlacit zdravy rozum az kamsi na okraj a ked sa vrati naspat uz moze byt neskoro...
tak v zopár prípadoch je správny. Ale to už závisí od konkrétneho človeka, teda dvoch ludí, ako sú emocionálne vyspelí a ochotní do toho vzťahu aj niečo vložiť, nejakú obetu, pochopenie, správna komunikácia, pevné morálne zásady. A všetko by bolo ok. A nie že vyhovárať sa na pudy a gény, ktoré ovládajú zdravý rozum. Pokial nemám lepšie riešenie, ktoré by vyhovovalo všetkým stranám -> a to v prvom rade potomstvu a jeho výchovy, tak nebudem kritizovať..
lost všimla som si, že ty sa absolútne nevieš držať témy a pointy témy.
Keď hovorím o závislosti a komplexoch - cleková pointa je v nevere - a v tejto téme! ja netvrdím nič také, že kto má komlex je neverný hneď.
A ty tu už píšeš nezmysli o pivách a percentách a podobne. Nehnevaj sa ale tvoj príspevok som nemohla ani poriadne čítať. Pripadá mi to akoby to písal 12ročný chlapec čo mudruje.
Radšej píš k veci a na konkrétny príklad lebo to čo si napísal sa dá aplikovať na všeličo nie len na neveru - o ktorej táto téma je.
A ešte sa spýtam - chlpi - tí ktorí tvrdíte, že nevera vám nevadí a že chlap je tak stavaný, že musí mať vždy inú - vám by v manželstve ani trochu neprekážalo, keby ste sa dozvedeli, že aj vám bola vaša ženuška neverná s kamarátom, kolegom, atď? vôbec? ani trochu?nehanbili by ste sa? viete, lebo vy si možno myslíte,(nepýtam sa všetkých chlapov len tých neverných!) že podvádzate len vy a smejete sa žene za chrbtom, ale pritom možno ani len netušíte, že ta žena ktoru doma máte, vás tiež podvádza a smeje sa vám za chrbtom aky hlupy jebo ju to tiež podvádza.
Poznam totiž taky prípad, že taky hlupy trtko si mysli, že je "big playoby" aj dobre vyzerá nevravím, ale jeho žena ho tiež pekne podvádza:) a všetci naokolo sa im len smejú.
sweater, to je zaujimave, co tak napr, ze kadych 5 rokov od veku 20 muz a zena si musia povinne vymenit partnerov az do 40tky a potom zostarnut s dalsim, povahovo najblizsim, pocitacom vybranym?
cize teoreticky, genetika by sa brutalne premiesala..
ale na druhu stranu, kazdy by bol kazdeho polobrat a polosestra :P
chcel by si polosestru? :D
i ked by to bolo asi jedno, lebo v takom systeme by islo len o mechanicke rozmnozovanie :D
v prirode to mas asi tak, ze silnejsi zabije slabsieho a ten preda svoju genetiku dalej.. a niekolko krat.. lenze priroda ma jednu malickost, co ludstvo uz nema. a to prirodzeneho predatora.. ak by sme zili tak, musel by nas niekto riedit rychlejsie ;)
teoreticky, stacilo by zrusit zdravotnictvo, rychlostne limity na cestach a bolo by to mozne :D
ale osobne radsej zostanem pri starom, i ked chybnom modeli :P zblaznil by som sa z tych vymen.. a stale dookola vysvetlovat vsetko vsetkym :P
tento pocit pocitujem, ked hovorim nieco co sa stalo niekomu prvy krat, ale uz je druhy v poradi, tj. nieco ako opakovany vtip nie je vtip, alebo ako sa citis, ked povies kamosovi A, ze si rano nenasiel ponozky a presne to iste odrecitujes kamosovy 2 a 3 ? HOCI aj bez toho, aby pri dvojke bol pritomny jednotka a pri trojke prvi dvaja..
mne to pride divne , ale nie dejavu, ale opakovanie sa :) trochu jemne trapne a lacne ... a teda si neviem predstavit, ze by som prezival toto iste pri vztahoch a balil x-tu zeny na tie iste reci :D to si uz radsej nahram na video a poslem jej youtube link...
stary a zly model ma jednu vyhodu - teamoveho ducha.. urcite budem verit tej manzelke, s ktorou som stale dlhsiea dlhsie, ako tej, co si vymienam ako v pozicovni bicyklov :)
plus, prirovnam k to horolezectvu, vsiel by so na napr hoci aj mount black so mnou? ked ma nepoznas? musel by si vyjst najskor pezinsku babu a potom x-dalsich a az potom by si mi podla mna veril natolko, ze mi zveris zivot, lebo pri horolezectve je to tak.. a manzelstvo od toho nema daleko, pokial teda neberies taky vztah ako chladnkrvny obchod, ale to by si mal jednoduchsie zaparkovat pri Slovnafte ;)
Sejla, kolko tipujes? :P :)
tak nato nemam odpoved :). tebe sa zda zee system tak ako to dnes a teda uz aj dlho pred tym funguje, je spravny?
malicka neurazaj,ja ti tiez nenadavam do trub...
neznasam urazky bez priciny!
winki prosim neoznacuj ho takym pojmom