stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
ja mam tak rad toho zovseobecnovanie, vsetci chlapi su taki a hentaki :), velky prd, kazdi sme ini. btw podla mojho je manzelstvo a monogamia len pretrvavajuci omyl z davnej historie, ktori sa nanestastie stale uchovava v slepej viere, ze je to tak dobre a spravne... taky nonsens
"A len veľmi málo ľudí sa správa tak, ako sa civilizovaný slušný človek správať má."
tak tak, a v tichosti znasilnuju dcery v pivnici ;)
Ono kazdy clovek ma komplex a zavislost, pretoze zavislost a komplex nie je jasne definovany, teda - skusim to vysvetlit v cislach.
Jozko ma rad pivo, kamaratov a zbieranie srotu do zbernych surovin.
pivu sa venuje 25% svojho casu, kamaratom 30% a zberu 45%
Tym padom zber srotu u neho jasne dominuje, tj. ma zavislost na zber srotu.
Janko ma priatelku, ktorej sa venuje 30% svojho casu, kamaratom 25% a pocitacu 20%, 15% sa venuje vareniu a 10% mame.
Tym padom je zavisli na priatelke, lebo sa jej venuje najvacsej casti svojho (volneho) casu.
takymto sposobom nasijem zavislost na nieco aj na samotneho papeza..
A komplex je to iste, su ludia, co su normalne OK, len sa venuju hobby, napr - pivu, strelbe z luku, cyklistike a toto u nich dominuje .. a tak preto sa to da volat "komplex" :) ci nie? :)
no a pivo, gembling? za to ze to vacsina odsudi je to zle?
vacsina volila Fica.. napriklad.. co to dokazuje ? :D (musel som to sem zatiahnut :P )
vacsina ludi odsudzovala v minulosti carodejnice, no dnes radi citaju vestby atd.. vacsina odsudzovala kapitalizmus (pracu/investovanie) no dnes to robi takmer kazdy..
Cize casy sa menia, a nevidim nic zle na alkohole, ci gemblingu (sam sa venujem jednemu z tohto), pokial to clovek vie ovladat..
Ak nevie, tak hold smola :) ne netreba hadzat kazdeho do jedneho kosa.. Ked sa tomu venuje viac ako priemerne obyvatelstvo..
"znamená niesť zodpovednosť "
ano ano ano .. preto ma clovek slobodnu volu (zabit, podviest, pit, gemblit) a sloboda ide ruka rukou so zodpovednostou, LENZE !!!!!!!!!!1
l
e
n
z
e
dnes sa uci a bucha do deti absolutny opak.. a radsej sa nechaju dobrovolne nacipovat a sledovat kameramy, kontrolovat ci pili a co pili a kam idu, len pre falosny pocit bezpecia.. toto je zhuba slobody a ludi celkovo.. (ale to je ina tema)
Zaujimavy je ale jeden fakt :) neviem ako to nazvat, mozno fenomen internetu, ci akokolvek..
Ked sa mnoho ludi stretne na nete 95% je "triezvych a pricetnych a dobrosrdecnych" no ale tychto 95% ludi nadava, ze offline svet tam je 95% ludi "spitych, nepricetcnych a velmi zlych"
zaujimave vsak? :D
rehotaj, stotoznujem sa :)
Prispejem aj ja svojim názorom.
Neveru nemám rada, je to primitívne a vlastne trápne no ale chlapom to ako všetci vidíme vyhovuje. Vidim vo svojom okoli veľmi veľa nevernych chlapov. A zatiaľ čo som zistila, každy jeden ma nejaky komplex. Ale úplne do posledného. Takže ja si myslím, že neverný je chlap, ktorý má komplex. Hoci len málo súvisí so vzťahmi, so ženami a pdobne.
No a to, že chlapa vytočí nejaká žena nie je dôvod nato, aby ju podviedol. Ide o to nakoľko sa chlapi vedia ovládať a správať a či vôbec.
No a ešte si rozdeľujem kategórie podľa toho že: jeden je nevernik, jeden je alkoholik, ďalši gembler. Nevidela som nič dokopy. Každy si svoj komplex alebo závislosť dal do tej danej kategórie kam patril.
A len veľmi málo ľudí sa správa tak, ako sa civilizovaný slušný človek správať má. Taký človek vie čo sú to pudy(sexuálne), vie ich ovládať a je natoľko rozumovo vyspelý, že pozná samého seba a pracuje na sebe a so sebou.
Rozumný a civilizovaný človek - tak sa správať - znamená niesť zodpovednosť - s tým spojená vernosť, aby som predsa neublížila človeku, ktorý ma ľúbi, resp. ktorý mi trpí moje nálady, stará a zaujíma sa o mňa, žije so mnou, splodil/a so mnou dieťa atď.
Všetci oklamaný a sklamaný proste len natrafili na primitivne opice. Taká je realita. Nie že všetci muži sú neverní. Múdry človek nepodvedie, lebo vie prečo. Písať to skutočne nemusím:)
Vemeno, potom zrejme nemáš ešte žiadnu skúsenosť so ženami a to ťa frustruje. Žiadna žena tu nenúti nikoho, aby rozoberal jej pocity. Kto chce si tému otvorí (názov a zaradenie vidí), a potom poradí, ak chce takže nechápem o čom tu trepeš. To čo tu píšeš mi dokazuje, že absolútne nepoznáš ani nerozumieš ženám, žiješ len vo vlastnej predstave, ktorú si si o ženách vytvoril. Ak sa ti naše problémy zdajú také malicherné a zbytočné, tak ich neotváraj. Ľahká pomoc. Príspevok od xdanielax nebol vôbec pokrytecký, práveže bol dosť trefný, ale ty si to samozrejme pochopil po svojom.
mozno to pre teba bude uderna sprava, ale ani zeny neriesia svoje pocity neustale, casto, neprestajne a ani nekonecne ;) ja ich napriklad neriesim s nikym, len sama so sebou.. nanajvys sa zverim niektorej kamaratke, ak to potrebujem
chcela som tym len reagovat na to, co si pisal
a koncim, pretoze teba ocividne pohana, ked vytocis nejaku zensku svojimi nelogickymi predsudkami a tu radost ti neurobim, prajem ti pekny zivot
a este by som chcela podotknut, ze ked sem niekto napise, tak preto, ze citi, ze ma nejaky problem, kt. ho trapi a chce sa spytat. Temy malokedy zakladaju ludia co su ok a nemaju ziadny vztahovy, alebo iny problem. takze pokial si robi obraz niekto o zenach/muzoch z toho, co cita niekde na fore, tak zbohom.
Vemeno - ja neviem aku velku vzorku zien osobne poznas, to za tebou chodi a vylieva si srdce a riesi svoje pocity bezne xy vela zien?? alebo na zaklade coho toto tvrdis?
simka777
staci si dat do vyhladavaca nick vemeno a uvidis tie jeho komplexy..v kazdej teme len pinda na baby, nejaka ho musela riadne oje.at..asi si to zasluzil