Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

Vemeno

grapesoftwret,

dal som si tu namahu a pozoroval som niektore zeny, ktore chceli ziskat nejakeho konkretneho muza do vztahu. Ich iniciativa spocivala v tom, ze sa kurvili s dalsimi piatimi muzmi, aby vzbudili u daneho muza dojem, ze su velmi ziadane a za nieco staoja. Tym ostatnym piatim doslova podliezali a skakali do postele. A bolo ich skutocne dost. Tak by som asi slovo kurevnik v spojitosti s muzmi pouzival trochu opatrnejsie. Nakoniec muz, ktory takuto slapku ziskal rychlo zistil ze za moc nestoji a samozrejme hladal nieco lepsie. No a ta zena to samozrejme chapala ako neveru a vsade rozkrikovala, aky je jej muz nevernik.

grapesofwret

Muzi nemajú problém byť verní zenam, ktoré im za to stoja. Ak maju ženu ktorú chcú mať a nechcú o ňu prísť, tak ju nepodvedu. Ak ju podvwdi, je to preto lebo im az tak nezáleží na udržaní vzťahu. Často je to dokonca signal pre ženu že to chce ukončiť. Ale žena to chce samozrejme nasilu zachraňovať. To je jeden typ mužov. Tie ostatné typy, ako kurevnici ci narcisti vôbec nestoja za vzťah.

Vemeno

Zeny trpia mnozstvom psychickych poruch a komplexov a to jepravdepodobne dovod, preco muzi stracaju s nimi trpezlivost. Clovek, ktory trpi prehnanym narcizmom, sebalutostou, nakupovacou maniou, exhibicionistickym spravanim by mal byt pod stalym odbornym dozorom a nie je schopny viest plnohodnotny vztah. Niet divu , ze to muzov rychlo omrzi.

GoFruit

Sejla 00:11
Presne tak by to aj malo byť....a tie psychologické testy pred počatím dieťaťa. To už som aj čítala v jednej super knihe.... Hneď by sme neboli preludneni.

Tiež by som chcela počuť od tich čo neveru zastávajú a tvrdia že je monogamia je vymyslená že ako si predstavujú vlastne potom vzťahy, otázku deti a výchovy. A či aj ženy by mali mať povolenú neveru a teda ako by to fungovanie v spoločnosti vyzeralo...

Leela333

lost, autá sa vyrábajú pre tých, čo si ich kúpia :-D Potom je už jedno, či tam sadnú dvaja ľudia alebo len jeden. A tá reštaurácia tiež nie je zrovna najlepší príklad, lebo chodenie do reštaurácie nepokladám zrovna za koníček.
Skôr ma napadá posilka, plávanie, potápanie, futbal atď. - dokonca ty sám si spomenul streľbu z luku či cyklistiku. A toto (aj viac) si myslím môže sweater* robiť aj bez partnerky, sólo.
A čo to dokazuje, že väčšina volila Fica? Sme na ňom závislí? :-D

Sejla

no... je to fasa... len ak sa človek cíti osamelý, tak bude osamelý aj keď bude okolo neho 1000 ludí a naopak.

Sejla

lost, čudoval by si sa, kolko angličanov chodí na "seaside" uplne samo. A mám pár kamošov po tridsiatke, ktorí každý víkend vypadnú úplne sami do svojej chatrče na vidieku. Proste relax od ludí, pohodička, na pláži si čítať knihu, úplne sa izolovať od ludí.