dobrý den,istotne veľké percento ľudí z Vás ma tu pozná a môj prípad lásky,vzťah ,ktorý mám sa tu dlho riešil,
popravde nechcem už ani radu,ani nič podobné,len sa vám chcem vyrozprávať,lebo sa nemám absolútne komu vyrozprávať ...
s partnerom,ktorého mám už pomaly 3 roky,sme mali velikánsku krízu ( stále sme sa rozchádzali a schádzali),na jeho natlak davali znova dokopy,a aby som mala pokoj,dala som s ním znova dokopy vždy (/ takto asi krát/)neverending story vsak má svoju dohru,v posledných mesiacoch,najmä od apríla,sme mali úžasné obdobie,lebo ja som bola vyťažená kvôli maturitám,a on kvoli statniciam,tak som si povedala,že chcem aspon pokoj od neho,tak som bola s ním,chodili sme na dlhé prechádzky len večerné,kedže som sa učievala a aj on,akosi sme si našli k sebe cestu opäť ,on sa zmenil,ako tvrdí,kvôli mne,prestal byť nervozny,snaží sa byť vyrovnaný ,vysmiaty,akého som ho vždy chcela,jeho rodina blbá sa síce nezmenila,a on o nich rpestal hovoriť,viem,že to nie je výhra a pod,ale aspon máme pokoj,ešte stále však mám také záchvevy,že by som ho mala nadobro opustiť,len sa neviem už teraz k tomu odhodlať,počas mája aj júna nám perfektne vzťah klapal,ľudia normálne,predstavte si,dokázali sme spolu normálne výborne vychádzať,boli sme po boku toho druhého šťastnmí,nadšení,dokonca na jeho promociach,ktore mal pred 2 týždnami,som sa donho znova zaľúbila !!! moje vlastnéí srdieško mi povedalo,doslova zakričalo,že " ty ho predsa miluješ " ...aj som mu to potom povedala následne,ludia,ja ho asi vážne stále aj po tom všetkom čo sa medzi nami stalo ľúbim...tesím sa,kedy ho uvidim,kedy mi napise,uz dokonca mu nemam problem povedat " lubim ta " a pbozkavat ho,uz sa mi nehnusi ,ako iste obdobie,zda sa ,ze kriza uplne presla,je zazehnana ..citim sa pri nom fajn,aj ked stale vidim ako hrozbu jeho rodinu a moju rodinu ..ale ..s TYMTO clovekom,co je teraz by som si vedela predstavit buducnost ciastocne...kebyze sa iste veci splnia,ale povedzte,dá sa niečo takéto ?este pred pár mesiacmi som bola pevne rozhodnutá,že sa s nim rozidem,postupne to vsak slablo,a nakoniec som ho nenechala,ako som mala v pláne na leto,ho nechať ....lebo on je proste úžasný...opäť je dokonalý chlap...aj ked vyviedol veľa blbých vecí,klamal mi,robil scény, a pod..tak ..zrazu držíme spolu ...on ma neskutočne miluje,dokazuje mi to na každom kroku ..je toto možné,aby sa mi stalo ?
asi si pomyslíte,že nemám to v hlave všetko v poriadku,ale naozaj sa toto u mna deje ...