Zaľúbila som sa donho znova ? Je to možné ?

Príspevok v téme: Zaľúbila som sa donho znova ? Je to možné ?
natusa42

dobrý den,istotne veľké percento ľudí z Vás ma tu pozná a môj prípad lásky,vzťah ,ktorý mám sa tu dlho riešil,
popravde nechcem už ani radu,ani nič podobné,len sa vám chcem vyrozprávať,lebo sa nemám absolútne komu vyrozprávať ...

s partnerom,ktorého mám už pomaly 3 roky,sme mali velikánsku krízu ( stále sme sa rozchádzali a schádzali),na jeho natlak davali znova dokopy,a aby som mala pokoj,dala som s ním znova dokopy vždy (/ takto asi krát/)neverending story vsak má svoju dohru,v posledných mesiacoch,najmä od apríla,sme mali úžasné obdobie,lebo ja som bola vyťažená kvôli maturitám,a on kvoli statniciam,tak som si povedala,že chcem aspon pokoj od neho,tak som bola s ním,chodili sme na dlhé prechádzky len večerné,kedže som sa učievala a aj on,akosi sme si našli k sebe cestu opäť ,on sa zmenil,ako tvrdí,kvôli mne,prestal byť nervozny,snaží sa byť vyrovnaný ,vysmiaty,akého som ho vždy chcela,jeho rodina blbá sa síce nezmenila,a on o nich rpestal hovoriť,viem,že to nie je výhra a pod,ale aspon máme pokoj,ešte stále však mám také záchvevy,že by som ho mala nadobro opustiť,len sa neviem už teraz k tomu odhodlať,počas mája aj júna nám perfektne vzťah klapal,ľudia normálne,predstavte si,dokázali sme spolu normálne výborne vychádzať,boli sme po boku toho druhého šťastnmí,nadšení,dokonca na jeho promociach,ktore mal pred 2 týždnami,som sa donho znova zaľúbila !!! moje vlastnéí srdieško mi povedalo,doslova zakričalo,že " ty ho predsa miluješ " ...aj som mu to potom povedala následne,ludia,ja ho asi vážne stále aj po tom všetkom čo sa medzi nami stalo ľúbim...tesím sa,kedy ho uvidim,kedy mi napise,uz dokonca mu nemam problem povedat " lubim ta " a pbozkavat ho,uz sa mi nehnusi ,ako iste obdobie,zda sa ,ze kriza uplne presla,je zazehnana ..citim sa pri nom fajn,aj ked stale vidim ako hrozbu jeho rodinu a moju rodinu ..ale ..s TYMTO clovekom,co je teraz by som si vedela predstavit buducnost ciastocne...kebyze sa iste veci splnia,ale povedzte,dá sa niečo takéto ?este pred pár mesiacmi som bola pevne rozhodnutá,že sa s nim rozidem,postupne to vsak slablo,a nakoniec som ho nenechala,ako som mala v pláne na leto,ho nechať ....lebo on je proste úžasný...opäť je dokonalý chlap...aj ked vyviedol veľa blbých vecí,klamal mi,robil scény, a pod..tak ..zrazu držíme spolu ...on ma neskutočne miluje,dokazuje mi to na každom kroku ..je toto možné,aby sa mi stalo ?
asi si pomyslíte,že nemám to v hlave všetko v poriadku,ale naozaj sa toto u mna deje ...

natusa42

no baby...ozyvam sa vam po par mesiacoxh,newchodila som sem ani ,nemala som velmi cas,bola som rozcestovana dosť ..
otvaram teda znovu tuto temu :)aspoin,aby som vam povedala,co noveho ..

kedze som tieto mesiace vela cestovala ,tak som velmi NANHO nemala cas,stale mame taky isty vztah,on je krotky ako baranok,niekedy mi nieco povie blbsie,ale potom to hned nejako zahra,ze to nechcel a tak ...jeho spravanie sa nezmenilo,stale ma "pasie " ,ako to on ..žiarlivy je stale rovnaky ..
ja som domho zalubena stale ..nepreslo ma to,mam vsak teraz nastupit do skoly,na vysku,nase cesty sa mierne rozídu ,on tam chce za mnou chodit aspon ako kedy ,ale neviem ,ci mu to povolim,skor nie ..mi to take pride,ze sa tam tisne,alebo co,lebo ja ho nepozyvam ,som zase k nemu chladnejsia,ako v tom juni ( juli) ....vidim opat na nom tie iste chyby,ako som vzdy videla,mozno este horsie ...som rozhodnuta..rozidem sa s nim,neviem sice ako to prijme a najma,ci sa ja nezblaznim z toho,ale nieco s tym musim urobit,lebo vsetci su proti mojmu vztahu s ním ..a moje vlastne JA je tiez ,len srdce kvili,ze nie ,nerozchadzaj sa ,a to je asi malo na tento svet :(

Maoam

Natusa, to som ti nakladala ja, len sa mi nedalo pisat pod mojim nickom. Lebo sa na to uz neda pozerat, mala by si vazne vyhladat odbornu pomoc. To nie je myslene ako vysmech, alebo provokacia, ale ako dobra rada, aj ked to nie si schopna prijat.
Rok a pol ti tu ludia radia, ale nic si si nevzala z toho, absolutne nic.
Ak ti ide iba o to, niekde sa vyrozpravat a nezalezi ti na tom, ci to niekto cita, alebo nie - tak to si rovnako mozes pisat aj dennik. S takymi trikmi zo skolky na mna nechod. Ked ti tu baby nepisali, zhanala si ich, kde su. Jasne, ze potrebujes reakcie, pozornost a odozvu. Preto pises sem a nie do dennika.
Ak mas taku potrebu rozpravat, tak preco nejdes k psychologovi? Ten by ti bol aj schopny konkretne pomoct, okrem vypocutia.
Toto uz nie je normalne, kolko vam ta idylka vydrzala? Zasa mal vybuchy v aute, v jednej teme pises, ze je dokonaly, o par minut v dalsej, ze mas problemy s nim. Tak vies vlastne, co pises, ci mas niekolko osobnosti a jedna nevie o druhej, co robi a hovori?

natusa42

rok a pol si neviem dať rady..ale nemal by si súdiť podľa toho...

a okrem toho,že .." chcem na seba upozorniť mojimi témami a komentármi bol dosť blbý,pretože to absolútne nie je pravda,chcem sa len vyrozprávať z toho,čo ma ťaží ..nemusí to ani nikto čítať,ale potrebujem rozprávať ,ale to ty necháepš a myslíš si,že na seba rada upozornujem,to je hlúposť ..nesnažím sa oberať tie baby,čo mi tu radia o čas,ony radia samy od seba

natusa42

zemepan forum,ako moja tema,som myslela,ze je moja....a preto,ked nemas zaujem ,tak nepomahaj a nerad,najma vsak nekritizuj druheho,ked ho ani nepoznas ,nezda sa ti,ze sa mozes mylit ?samozrejme,nie ..prepac,ty sa nikdy nemylis ..

natusa42

zemepan ty sa tu láskavo nerob najmúdrejším na svete ,nevieš ani ň o mojich problémoch a ked ti vadí moje forum nechod sem !