ake miery by som mala mat aby som bola chuda ale nie vychrtnuta
Idealne miery
Každú minútu vyslovujete slová, ktoré vyjadrujú vašu náladu, pocity, myšlienky a možno si ani neuvedomujete si ich silu. Vedia ovplyvniť váš osobný, ale aj okolitý svet. Vďaka tomu sa môžu stať silným nástrojom na dosiahnutie úspechu a na žitie silného úspešného života. Pomôžu vám povzniesť každé úsilie, vzťah, bežný deň alebo zážitok na nový level. Uvedomte si hodnoty svojho života aj vďaka týmto inšpirujúcim citátom :
1. „Najdôležitejší deň v tvojom živote je deň, kedy sa rozhodneš, že si sám pre seba dosť dobrý. V ten deň sa oslobodíš.“ (Brittany Josephina, životná koučka)
2. „Tie najdôležitejšie veci v živote nie sú veci...“ (Neznámy autor)
3. „Konajte tak, akoby zlyhanie bolo nemožné..." (Dorothea Brande, spisovateľka)
4. „Keď sa pozeráte na to, čo v živote máte, vždy budete mať viac. Ak sa pozeráte v živote na to, čo nemáte, nikdy nebudete mať dosť." (Oprah Winfrey, moderátorka)
5. „Ak uveríš vo víťazstvo, aj víťazstvo uverí v teba. Riskuj všetko, chop sa príležitosti a odmietni všetko, čo ti ponúka svet pohodlia." (Paulo Coelho, spisovateľ)
6. „Vážte si sami seba natoľko, aby ste povedali : "zaslúžim si šťastie"...a odídte od ľudí, ktorí vám v tom bránia. " (Jerico Silvers, poet)
7. „Dnes zatváram dvere od svojej minulosti, otváram dvere k mojej budúcnosti, zhlboka sa nadýchnem a vykročím za novým životom. (Neznámy autor)
8. „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ (Tony Robbins, podnikateľ a filantrop)
9. „Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.“ (Sofokles, antický filozof)
10. „Nikdy nenarazíte na prekážku či výzvu, pokiaľ nemáte schopnosť prekonať ju. Nikdy. (Rhonda Byrne, spisovateľka)
Je ideálne, ak si motivačné slová či citáty prečítate každý deň, hneď ako vstanete alebo pri príprave rannej kávy. Navodíte si tak už zrána pozitívne myslenie, ktoré pretrvá celý deň, pretože hocaká karmická myšlienka (či už pozitívna alebo negatívna) sa naplní skutkom.
Ale má to aj svoje výhody, keď si to tak zoberieš, áno, ok, v poriadku, na čokoládkach veľmi neprisporíš, to je nám už úplne jasné, ale keď sa ideš kúpať (ja takisto), napustím litrík a mám vody až po krk.
Ale musím schudnúť, srandičky bokom, predsa mi nebude zakaždým brat pomáhať obuvákom, aby som sa dostal do vane:-)
A si predstav ten paradox, že o mňa má záujem jedna top-modelka a to mám len babettu, na ktorej zakaždým odpadne výfuk a potom ho musím nasadzovať naspäť ponožkami, ktoré mám pri sebe pre každý prípad. Ale je pravda, že keď mi odpadne výfuk, tak vydáva zvuk ako Harlejka. Každý na mňa vtedy len závistlivo zazerá:-( To je hrozné!
Ja ti držím palce, nech ti to vyjde. Tých pár gramov už isto dáš, hore:-)
tak teda dobre :( :) vyska 150 miery 150 - 149 -150 a vaha 149 kg musím to este pekne dorovnat nech je vsetko pekne gulate :D
A prečo by si to nemohla niekomu vešať niečo na nos? Však aj tak sme isto všetci na to zvedaví:-) Niekto vešia veci na nos, niekto na net, niekto na konár. Proste vešanie je bežná vec a deje sa to na každom kroku. Uvoľni sa, upokoj sa a buď ako Jessica!
zase niekto vyryva, ja nemam ziadne OTAZKY ohľadne vahy ja som OK...uplne spokojna s tými svojimi :D :D a ked aj nie tak to nebudem nikomu vesat na nos :)
Moja ex má meter na výšku a meter na váhu a vždy bola so svojimi mierami nad mieru spokojná. Je síce pravda, že ju bolo ľahšie preskočiť ako obísť, ale stáva sa.
Nemal by som to na seba vyzradiť, ale ja som jej ukradol jej trampolínu, keď som ešte mal kľúče od bytu. Zakaždým keď si na nej zaskákala, tak z Japonska hlásili zemetrasenie o sile min. 6 stupňov Richterovej stupnice. Prišlo mi ich ľúto:-( Len jej to nepovedzte, lebo jej ju budem musieť vrátiť a to by s Japoncami nedopadlo dobre.
Mini282-nie si tučná, to oni sú hlúpučkí ešte....:D
A otázočka...koľkože to máš rokov?
No si podľa mňa OK. Ale záleží na tom ako sa cítiš. Ak sa necítiš v svojom tele dobre, tak zlepšiť stravu a pridať pohyb. Ak sa cítiš dobre, tak kašli na nich a užívaj si spokojnosť. ;-)
Pekný deň. :)
mozete v dnesnej dobe taketo veci vobec riesit? chore :O
To nemáte čo robiť, keď si lýtka a stehná premeriavate ?? A neviem, načo sa snažíte dosiahnuť ideálne miery, keď nechcete byť modelky... tak je vám to zbytočné... ale veď sa merajte hoci aj každý deň, keď vás to baví