ake miery by som mala mat aby som bola chuda ale nie vychrtnuta
Idealne miery
Ja by som naopak pristala na obvod lytka aspon 33 cm...pri mojich 31 mam problem kupit obtiahnute kozene cizmy...musim davat vsetky zuzovat:)
ahojte, tiez nie som moc nadsena z tych mojich, ale tak co uz, snad bude raz lepsie :))
164/ 49 (+ -1kg)
prsia: 83
pas: 64
boky: 89
stehna: 48/9
lytka: 33/4
tiez sa mi zda, ze napr. v satach mam desne tie lytka, aj nohy celkovo, ale zas nizka som...proste, aj ked schudem, myslim, ze to bude stale takto, pomoze fakt iba cvicit a spevnit huspeninu... heh, genetiku neodzubes :DD
Ahojte. Ja mám vysku: 159cm
vahu: cca 47-48 kg(mala som aj menej)
brucho: 64 :(
som chudučka, každý mi to hovoril, ale moja sestra(dvojička) váži 44 kg lebo dietuje a veci podobne, mne stale brucho rastie :( pravidelne na brucho posilujem ale bojim sa že to nebude stačiť
dievca ty co trepes, ja som pisala len o lytkach a nie o stehnach..moyes si to kuknut este raz a nemoze mat kazdy 180cm a 80kg ako ty
ja som s mojimi nohami spokojna a ambicie byt modelkou som nikdy nemala :-)
je jasne, ze baba s vyskou 165cm modelkou byt nemoze, ale aj taka moze mat peknu postavu
ale o to tu neslo, mozno to len nejak blbo vyznelo :-))
mna len zarazilo to ako tu polemizujete o vasich nohach :D a tak mi to pripadalo ze chcete byt chude modelecky :D co sa mi zdalo byt priam smiesne
tvoja vyska je tiez dana geneticky, takze kazdy dostal, co dostal ;-)
mne osobne sa pacia viac nizsie zeny, na vysokych je vsetko take dlhe :-), je to vec vkusu
nemyslim si :-), mne nejde o ziadnu modelecku :-))
ale stihlu postavu sa da mat aj s nizsou vyskou
vy si myslite ze budete neviemake stihle modelecky a popri tom ste nizke :D tak jasne ze mate aj kratke nohy vsak to je logika hadam nie? :D preto sa vam zdaju byt lytka a stehna hrube lebo ste nizke ;)
jajaja, myslela som to tak, ze mas super miery a ze ti netreba viac chudnut, nebolo to myslene nijako negativne :-)