strach zo stastia? :)

Príspevok v téme: strach zo stastia? :)
Pista_Lakato

Je taka... zvlastna, tajomna i vesela zaroven, realisticka no zasnivana tiez. Spoznal som ju pred nedavnom a niecim, co ani sam neviem popisat ma zaujala.

Spoznali sme sa cez net, isty cas komunikovali a potom sa mali stretnut. Kedze byvame od seba cca 400km bolo to celkom narocne. Vyuzil som svoju pracu a sluzobku do toho isteho mesta a zorganizoval vsetko tak, aby sme sa mohli stretnut. Mal som pre nu pripravenych zopar prekvapeni a tak :)

Ked uz malo ale dojst k stretnutiu zrusila to. Trocha ma to zarazilo a nahnevalo, ale kedze vy zeny ste zvlastne stvorenia - akceptoval som to :)

Co si o tom myslite? Zlakla sa? Este den pred stretkom mi pisala, ako velmi sa tesi, sama navrhla stretko a casto mi pisala aky som uzasny...

co si o tom myslite?

PS: Tak som sa na nu tesil :)

xxxxxxxxxxxx

a volali ste vobec spolu? vymenili ste si fotky? ci to bolo vsetko na slepo a hlucho? suhlasim tiez s kafikom clovek sa casto zahladi a namota na svoje predstavy.

Ja som sa tak tiez namotala a realita bola uplne ina. :)) clovek mozno uz velmi tuzi po niekom s kym mu bude fantasticky a tak si toho neznameho cloveka vysniva...

tiez by ma zaujimalo co ti povedala ako vyhovorku preco nemoze... ale viete co? mozno sa jej urobil len jebak na nose :))) pamatam si tu jednu temu ale tusim ju pisal nejaky chalan co zrusil rande koli takejto veci :))) ono je uplne vsetko mozne. Ale urcite by som predtym riesila fotky a telefonaty ako len pismenka...

winki

Zľakla sa a to vobec nemusela byť pubertiačka. Aj ja som to raz urobila fantastický chalan užasne sme si cez net rozumeli no keď prošlo k stretnutiu tak som sa dokonca aj vybrala na dané miesto lenže na pol ceste ma chytil záchvat paniky, čo ak to neni tak a šup ho rovno domov.
Navrhni jej skypovanie s kamerou aspon sa uvidíte na živo a možno sa potom osmelý.

lulu22

to je pravda, láska by nemala mať hranice : ) tak musíš ju pochopiť, na jednej strane sa jej nečudujem, bohvie, či by ju nečakal nejaký úchylák abo čudák :D

Maros75

ellyy- no na take rande cez internet s niekym .........to da odvahu. Co ak je to masovy vrah?? Nikdy nevies kto sa v skutocnosti skryva na druhej strane.Je to najlahsia cesta pre pedofilov,uletenych ludi atd.