strach zo stastia? :)

Príspevok v téme: strach zo stastia? :)
Pista_Lakato

Je taka... zvlastna, tajomna i vesela zaroven, realisticka no zasnivana tiez. Spoznal som ju pred nedavnom a niecim, co ani sam neviem popisat ma zaujala.

Spoznali sme sa cez net, isty cas komunikovali a potom sa mali stretnut. Kedze byvame od seba cca 400km bolo to celkom narocne. Vyuzil som svoju pracu a sluzobku do toho isteho mesta a zorganizoval vsetko tak, aby sme sa mohli stretnut. Mal som pre nu pripravenych zopar prekvapeni a tak :)

Ked uz malo ale dojst k stretnutiu zrusila to. Trocha ma to zarazilo a nahnevalo, ale kedze vy zeny ste zvlastne stvorenia - akceptoval som to :)

Co si o tom myslite? Zlakla sa? Este den pred stretkom mi pisala, ako velmi sa tesi, sama navrhla stretko a casto mi pisala aky som uzasny...

co si o tom myslite?

PS: Tak som sa na nu tesil :)

Zaran

Do bodky súhlasím s kkafíkom,100 % je to nejaká 15 ročna zasrana čo si robí srandu prípadne chce nejaký flirt a náasledky ju nezaujímajú ver poznám také čo robia presne toto a môžeš mi veriť že také sladké rečičky si nenecháva len pre teba a mimochodom nepovedala ti že študuje na výške v KE?Len tak pre zaujímavosť.

Pista_Lakato

Hmm podla mna to urcite nebolo 14 rocne dieta. Podla mna to bola vyspela mlada a inteligentna zena! Take veci a take nazory ake ma ona nemoze mat predsa chlap alebo nejaka 14tka.

Ibazeby som sa mylil (co nepredpokladam) :)

kkaffik: zasa na druhej strane, nie je to krasne? namotavat sa na predstavu? :) aspon takto mozem poznat idealnu zenu ;)

ellyy: dava mi zmysel, to co si napisala... takto som sa nad tym doteraz nezamyslal...

ellyy

kkaffik ma pravdu, treba rozlisovat realitu a skutocnost, v skutocnosti ani nevieme kto za tym nickom na pokeci je, na druhej strane su aj pary, ktore sa takto zoznamili a su spolu stastne :-) Vela krat som si s niekym pisala a zamilovala som sa do toho co pisal, ale skutocnost a stretnutie bolo uplne ine, nelutujem ani jedno stretnutie, pretoze tak som si vlastne uvedomila co vlastne ocakavam od vztahu a co chcem a co nechcem

kafe

Pišta, prosím ťa, pokiaľ toho človeka nestretneš naživo, maj vždy na pamäti, že to MôŽE (opakujem, môže ale nemusí) byť fake - chlap alebo 14r decko, kočka ktorá píše pekné nazory ale v skutočnosti je úplne iná... Ty sa namotávaš na SVOJU predstavu o nej, nie na reálneho človeka!! Uvedom si to.

ellyy

mozno sa zlakla napr ja som sa stretla kedysi s par ludmi cez internet, prisla som na kazde rande, odradilo ma potom, ked niekto mal o mna zaujem a stale mi volal a pytal sa kedy sa znova stretneme, vzdy som sa zlakla a nezdvihala som potom,ale to som bola este mlada a nastrocna...krasne o nej pises :-) Nenapisala alebo nepovedala ti dovod zrusenia stretnutia? Verim, ze si sa hneval, merat taku cestu a vsetko vymysliet dalo urcite pracu.