ako si najst vhodny šport?

Príspevok v téme: ako si najst vhodny šport?
slniečko1234

Ahoj! Chcem schudnúť 5 kíl, ale bez športu to asi nepojde. Problém je v tom, že pri žiadnom športe nevydržím dlhšie ako 2 týždne. Pre mna je to strasna nuda, unavuje ma to az sa mi pritom aj zíva :D je vôbec možné zdravo a pekne schudnúť bez cvičenia. neznášam ked som spotená a celá červená. dakujem za každu rozumnu radu

dudinka57

praveze co viem a vsimam si aj vo svojom okoli ze na beh sa daju skor ludia ktori su vacsi, ak viete ako to myslim, ze ich to aj viac bavi :)

Jaroslav321

tak rozhodne treba najskôr upraviť stravu, to je v chudnutí to najdôležitejšie. a šport, možno by ti stačilo si stiahnuť nejaké cvičebné videá na doma

zuzimulka

no podla mna asi treba skusat :) tiez som to tak mala, ze raz to raz to a postupne som zistila, ze co mi vyhovuje.

We-bero9

V zime rýchla chôdza aspoň 2 kilometre každý druhý deň a v lete bicyklovanie a plávanie. To by malo pomôcť

PetkaV12

mne sa velmi zapačilo bicyklovanie a kolobežkovanie. Som vonku na čerstvom vzduchu a je to skvela psychohygieny. Mam novu kolobežku z cyklospecialit, takže sa tešim na zahajenie jarneho kolobežkovania

slniečko1234

skúšala som beh, taebo, bodyrock, bicyklovanie aj rotoped, steper. Plavanie ma aj bavi ale nemam nablizsku plavaren. myslite ze postači posilovať svaly roznymi cvikmi? napriklad na youtube su 8 min. videa na posilovanie roznych casti tela

anička5555

ahoj...ja som v rámci schudnutia pár kg začala pravidelne bicyklovať, denne prejdem 8 km, myslíte, že je to v rámci redukcie hmotnosti ok...alebo mám zvoliť iný šprot - bicyklujem však rada, baví ma to...