Nemam nikoho

Príspevok v téme: Nemam nikoho
nezabudka22

som 23 rocne vpodstate dospele dievca a nemam nikoho... :( sedim doma na internete a placem, lebo nikto z mojich kamaratok a kamaratov nema na mna cas.. vsetci su na chatach na grilovackach na kave, na vyletoch vsetky kamaratky a kamarati ktorych mam su ZADANI a cas travia so svojimi polovickami.. a ja nemam s kym.. kedze mam "homework" do spolocnosti idem len vtedy ked ma na mna niekto cas... alebo ked idem sama aspon potesit sa nejakou handrou atd.. uz ani to ma nebavi ved nikam ani nechodim... sami ma to nebavi :( je mi hrozne citim sa strasne sama... nikoho nezaujimam, nikto nevyhladava moju spolocnost nikto ma nepotrebuje.. som sama nemam nikoho!!! okrem toho moja najlepsia kamaratka ktora je bohuzial nonstop so svojim priateloma so mnou len vtedy ked sa snim pohada aby sa mala komu vyplakat- jej priatel jej doslova aj ked nepriamo zakazuje kamaratstvo so mnou.. vzdy ked sme spolu ( raz za 2 tyzdne) urazi sa na ni spravi jej naschval a kvoli tomu sa pohadaju, ze je so mnou.. :( je mi zle..

arman

Lost... ziadna z nich neposobi namyslene, pretoze namyslenost sa neda vycitat z fotky.
Tu musis vidiet v pohybe, ako sa ten clovek hybe, a ake energie vyzaruje.

Na energie ver, funguje to tak, ze kazdy clovek ma svoju energetiku, pole, ktore vyzaruje, a to vplyva na pocity, ake pri nom zacitia ini ludia. Cez fotky to nefunguje, preto je blbost sudit ludi podla fotky. Az ked sa dostanes do ich okruhu cca 1,5 metra, tak si tak blizko, ze zacina fungovat energetika. :-) Cim blizsie, tym viac. :-)

Ide o to, poznat sa... potom rozumies aj tym energiam, ktore vyzarujes, a s tymi, s ktorymi niesi spokojna, tie sa snazis menit.

nezabudka22

a este k tomu pri zoznamovani som strasne neista....s clovekom ktoreho nepoznam nerozoberam hned rodiine udalosti, choroby, a podobne... niesom hned otvoreny clovek ...

nezabudka22

Miliir

reagujem na tvoj prispevok.. ja sa za pritazlivu nepovazujem,,,ale staram sa o seba, o svoj vyzor, zalezi mi na tom co si obleciem, obujem ako sa upravim-tj. nalicim, ucesem , za razny krok povazujes rychlu chodzu? lebo ja chodim vraj velmi rychlo, ale to ma tak naucila moja mama a sestra ktore ma vzdy hnali vybavit hento a tamto a vsetko stihnut.. a hlavu mam zapichnutu bud do zeme alebo sa divam pred seba, podla moznosti vzdy ked svieti slnko dam si slnecne okuliare a preto keby si ma videl tak by som bola asi pre teba namyslena... takze takto by si sa s kamaratom na mna pozrel a zhodnotili by ste, ze som "urcite" namyslena krava ktora kedze ide sama s nakupnymi taskami jej jedina cinnost je nakupovanie a chodenie po kavickach...a potom prides na toto forum, a zistis, ze sa tu opusta prave taky clovek ktoreho by si hned na prvy dojem odpisal.. preto to mam take tazke, nechcem posobit tak nechcem tak vyzerat, ale neviem si predstavit ze sa zacnem obliekat nevyrazne, prestanem sa licit do spolocnosti len za tym ucelom, ze si mozno takto najdem nejaku novu kamaratku :(

nezabudka22

lost, ktoru by sme oznacili za namyslenu? ja hlavne tie ktore sa na fotkach tvaria vazne mozno aj dolezito a hlavne tie ktore sa fotili same, je tam par fotiek... alebo tie ktore maju hlavu dohora...je tam aj nejaka celebrita, ale to je pochopitelne ze jej povinnost nieje kazdy den sa usmievat do fotakov paparazzov kedze to maju na dennom poriadku musi to byt dost otravne

Miliir

Tu sa tak tazko hodnoti, ja osobne na prvy dojem (vizualny) zaradujem zeny medzi namyslene a nenamyslene. :D namyslene su obvykle stylovo oblecene, pritazlive, namalovane, rec tela a pohyb ukazuje sebavedomost, razny krok, nepozeraju sa moc do okolia.

lost

nj, to je ten vyzor a telesna schranka, ktora je niekedy na obtiaz :D

vsimni si, ze ten kto ta vacsinou odsudi ma zamraceny pohlad.. (cize mozno sa len snazia byt namysleniejsi :D )

podla mna neexistuje dobra/zla energia cloveka, to len to, ze ti ludia ju nevedia citat, ked cely den cumia na Esmeraldu (nic v zlom) a ine Paradise / Farmicky a potodne blbosti, tak sa im z toho zblbla hlava / sudnost celkova.. ked si myslia, resp dokazu odhadnut cloveka podla vyzoru / aktualneho pohladu / nalady..

ktoru z nich by ste oznacili za namyslenu?
(link na obrazky z googla: www.google.com

nezabudka22

arman

tak zenam som nesympaticka... lebo z mojho vyzoru vyzaruje namyslenost.. pritom ja vzdy hovorim, ze nemam byt na co namyslena. Ani sa tak netvarim,ani nespravam, ale jednoducho tak posobim...ja si niekedy tie pohlady vsimam cez slnecne okuliare. obcas sa idem pozriet aj do zrkala ci som nahodou neni nejaka strapata , alebo spinava ked si ma niekto premeriava... o tom vyzarovani som pisala uz, ze zrejme zo mna vyzaruje nejaka zla energia, ale co s nou??? alebo toto, nikdy sa nespravam k ludom zle, prave naopak, som mila a z vlastnej iniciativy, pretoze chcem, pretoze je to moje prirodzene spravanie, nie preto, ze by som sa mala tak spravat.... :( jednoducho niekto moze vyzerat tak velmi milo, jemne a ked otvori usta je to uplny hulvat/ ka a naopak ja som ten pripad, ze pre mna je prirodzene mile a nesilene spravanie ale na prvy pohlad posobim rzejme arogantne, povrchne, panovacne ... preto neviem nadviazat novy kontakt s nikym a statí kamarati ti nemaju cas... :( preto som sama

lost

arman, napr tiez si neviem predstavit, resp je to take neprirodzene, ak si teraz zacnem s cudzim clovekom pisat ihned od zaciatku za ucelom stretnutia sa.
ano je to zrychlena skratka, no pride mi to take umele :)
tj. je tam mensia sanca na uspech, ako ked by si to robil, tak ako som popisal.. (asi, este som neskusal, tak nemam s cim porovnat :) )