Nemam nikoho

Príspevok v téme: Nemam nikoho
nezabudka22

som 23 rocne vpodstate dospele dievca a nemam nikoho... :( sedim doma na internete a placem, lebo nikto z mojich kamaratok a kamaratov nema na mna cas.. vsetci su na chatach na grilovackach na kave, na vyletoch vsetky kamaratky a kamarati ktorych mam su ZADANI a cas travia so svojimi polovickami.. a ja nemam s kym.. kedze mam "homework" do spolocnosti idem len vtedy ked ma na mna niekto cas... alebo ked idem sama aspon potesit sa nejakou handrou atd.. uz ani to ma nebavi ved nikam ani nechodim... sami ma to nebavi :( je mi hrozne citim sa strasne sama... nikoho nezaujimam, nikto nevyhladava moju spolocnost nikto ma nepotrebuje.. som sama nemam nikoho!!! okrem toho moja najlepsia kamaratka ktora je bohuzial nonstop so svojim priateloma so mnou len vtedy ked sa snim pohada aby sa mala komu vyplakat- jej priatel jej doslova aj ked nepriamo zakazuje kamaratstvo so mnou.. vzdy ked sme spolu ( raz za 2 tyzdne) urazi sa na ni spravi jej naschval a kvoli tomu sa pohadaju, ze je so mnou.. :( je mi zle..

jedulka

Ta3 - Deria :-)já už se musím smát,:-) taky se mi líbí tvůj poslední odstavec,opravdu.
Nezabudka Asi takto, většinou udělám první krok k lidem sama.Usměji se, představím se, podám ruku.A pak jsi už jen počkám.Mám čisté svědomí, první krok jsem udělala a ten druhý je na druhém.Uvidím jaký na mě udělá dojem.Sedět doma na zadku a litovat se to není řešení.Když něco chceš musíš k tomu vyjít vstříc.Tak vidím já cestu z tvojí situace ven.A pak by mě trošičku zajímalo,podle čeho posuzuješ lidi?Víš, můj si domů přivedl takového "šmudlu" něco spolu dělali u koní.Jak už jsem psala, šmudla nešmudla, slušnost je slušnost, když už je u mě doma, usměju se, podám ruku, představím se.A hele ze šmudli vypadl upřimný úsměv od ucha k uchu.Hned se rozpovídal, tak jsme si povídali a z něho vypadlo, že si našel babu na internetě, kdesi z ostravska. Tak jen plácnu, no když se nudí tak když bude chtít přiveď ji k nám.O pár týdnů později, ji přivedl k nám,teplákovka a tepláky:-)pohled upřený do nikam(obranný postoj)přistoupila jsem k ní jako ke komukoli jinénu. Úsměv,svítila jak jiskřička na nebi a poznala jsem v ní kamarádku na celý život.Máme si stále co povídat a když už jsem unavená po čtyrech hodinách tak prostě usnu:-)a ona mezitím něco ukuchtí a nebo se jen dívá na TV a čeká až se probudím a pokračujeme v krafání :-)Mám ji opravdu ráda.

ta3

Sejla
základ je naučiť sa žiť sama so sebou nezávisle od toho, čo si druhí myslia a mať sa takú rada.
A ako sa vraví, priatelia sú rodina, ktorú si vyberáš.
toto su dve najvacsie pravdy, ktore som tu za posledne obdobie citala, fandim Ti a obdivujem Tvoje nazory a tiez podobne ako Jedulka by ma zaujimal Tvoj vek, lebo clovek sa bezne nestreta s takymi skvelymi nazormi ake mas Ty, resp. skor ako vek ma zaujima to, ci takto zmyslas odjakziva (lebo su taki stastlivci), alebo Ta zivot k tomu prinutil (moj pripad)

Jedulka
dakujem, sympatie su vzajomne, rada Ta citam a chcem Ti povedat, ze okrem ineho obdivujem roznorodost Tvojich zaujmov a aktivit

Deria

"Ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva." Ked budem zatrpknuta a odsudim uz kazdeho dopredu, nikdy si priatelov nenajdem.:)
Nemyslim, ze to je pretvarovanie a falos, ked sa pokusim prisposobit ludom tym, ze budem usmiata, prijemna, dobre naladena. Clovek je tak casto zatrpkly, ze mu potom samemu dobre urobi, ak to skusi inac, s usmevom. Ludia su uz raz taki, hladaju radsej zabavu, nez starosti. Tych maju sami dost, potrebuju sa odreagovat. Dobre naladeni a vtipni ludia neberu sami seba tak vazne, su uvolneni a okolie sa citi v ich spolocnosti väcsinou dobre. Kto uz stoji o nafucaneho cloveka s pochmurnym vyrazom v tvari?
A potom, nemam rada take hlasky, ze zavola, ci pride len ked ma potrebuje! Dofrasa, ak je to moja dobra kamoska, nemusim ju vidiet mesiac, dva alebo aj dlhsie, pokial viem, ze ma stres a nestiha. Ale ked ma potrebuje, som jej k dispozicii, tomu sa hovori kamaratstvo! Samozrejme, tiez ja sa mozem na nu spolahnut. To je moj nazor.

jedulka

omlouvám se, ale zapomněla jsem na Anjelika, dlouho mi trvalo ji pochopit, možná by se mi to ani nepodařilo, kdyby se ona sama ke mě "nepromluvila",pod drsnou slupkou se skrývala tak inteligentní, jemná bytůstka.

jedulka

šejla kolik ti je,že už si tak moudrá? Zajímá mě to, když já přijdem sem se svými názory, postoji,hrdostí a schopností být jaká jsem, vypadám tady jako český kretén,co jim nerozumí!
Ta3 tu si velmi vážím, jejich názorů a hlavně,citlivosti,pochopení pro druhých a kdykoli připravená komukoli kdo pomoc potřebuje.
Ale někoho s tvým myšlením jsem ještě nenašla.

osamela159

Ahojte.
Mám síce priateľa, za čo som veľmi vďačná ale kamarátky to nenahradí. Nie som s ním každý deň a nemám s kým preberať babské veci, vyjsť na kávu, na bicykel, na kúpalisko.
Cítim sa veľmi osamelá a už dokonca trápne pred mojím priateľom, že som závislá len na ňom. Okrem neho nemám žiadnu kamarátku.
Hlavne teraz cez leto to je kritické, väčšinu času sedím doma a pozerám ako mi život ubieha a ja ho nežijem tak ako by som si predstavovala. Keď sa prihlásim na fb je to horšie keď pozerám ako ľudia pridávajú fotky z Pohody, z chát, dovoleniek atď.
Snažím sa s tým vyrovnať, mám dni keď som spokojná sama so sebou, no mne rodičia pravidelne vykrikujú, že čo nejdem von. Dnes mi oco povedal: "ty rob niečo so sebou, budeš sa mať veľmi zle v živote bez kamarátov".
Už keď som sama so sebou spokojná, rodičia mi otvoria oči a ja tu potom na internete čítam ako si nájsť priateľov.
Celé zle.
Neviem, či je to v poriadku byť bez priateľov, ale keď si čítam toto fórum cítim sa normálnejšie, keď vidím, že viacerí majú taký problém.
A nebola som sama celý život. Len od VŠ, stratila som staré kamarátky, a nové nedokážem nájsť!

debilko

jo a nezábudka
tak rád som sa chodil prechádzať na kolibu alebo okolo ramien v Petržalke a nemám s kým ak chceš prejdeme sa spolu len tak dokola:)

debilko

som 44 ročný a stratil som všetko tiež nemám
kto je na tom horšie??
jasne že ja si mladá ideš dopredu a začínaš:)

Šejla

veľmi správne si to pochopil, lost:) Doba je taká... ono je ok, zachovávať si nejaké konekcie s istými ľuďmi, čisto z profesionálnej stránky, keď je tam možnosť budúcej spolupráce, ale tam ide o biznis, láskavosť za láskavosť... Vyciciavači energie a duševne zaostalí jedinci nech si idú hladať podobných. Nedávno som zredukovala svoj facebook o 40 ludí. A cítim sa ovela pohodlnejšie. Keby nemám ludí, ktorí sú roztrúsení kade tade po svete (vrátane mňa) a keby tam nie je moja rodina, ktorú si tak trochu "kontrolujem", tak facebook nemám. Ak si má človek niekoho pripustiť k srdcu, tak si má aspoň dávať pozor, aby to bol niekto, kto mu to srdce nezlomí.
A ešte som chcela povedať, že egoista je ten, čo profituje na úkor druhého, alebo spoločnosti. Všetci tí, čo majú povrchné priatelstvá a zneužívajú niekoho dobro, konajú v neprospech spoločnosti tým, že znižujú jej štandard. Ten, kto pracuje na sebe, má sa rád a chráni sa pred malichernosťami koná v prospech spoločnosti -> je jeho súčasťou, predsa:)