som 23 rocne vpodstate dospele dievca a nemam nikoho... :( sedim doma na internete a placem, lebo nikto z mojich kamaratok a kamaratov nema na mna cas.. vsetci su na chatach na grilovackach na kave, na vyletoch vsetky kamaratky a kamarati ktorych mam su ZADANI a cas travia so svojimi polovickami.. a ja nemam s kym.. kedze mam "homework" do spolocnosti idem len vtedy ked ma na mna niekto cas... alebo ked idem sama aspon potesit sa nejakou handrou atd.. uz ani to ma nebavi ved nikam ani nechodim... sami ma to nebavi :( je mi hrozne citim sa strasne sama... nikoho nezaujimam, nikto nevyhladava moju spolocnost nikto ma nepotrebuje.. som sama nemam nikoho!!! okrem toho moja najlepsia kamaratka ktora je bohuzial nonstop so svojim priateloma so mnou len vtedy ked sa snim pohada aby sa mala komu vyplakat- jej priatel jej doslova aj ked nepriamo zakazuje kamaratstvo so mnou.. vzdy ked sme spolu ( raz za 2 tyzdne) urazi sa na ni spravi jej naschval a kvoli tomu sa pohadaju, ze je so mnou.. :( je mi zle..
Nemam nikoho
toto je veru velmi tazke, spoznat novych ludi.. viem celkom dobre ako ti je.
Mozno zacni chodit na nieco co ta bavi, ak mas rada nejake napr. skupinove sporty, alebo ak mas nejaky konicek, tak na nieco co suvisi s nim... No tazko tu radit. Tiez neverim na take tie "zoznamenia pri pulte so zeleninou" a o uchylakoch na nete sa radsej nebudem vyjadrovat :D
Myslel som taketo nieco:
- naviazem kontakt s "virtualnym" clovekom (tj napr hocikoho tu na fore/inom fore/azete/kdekolvek
tam nemusi byt ziadna agenda, ci skryty umysel, proste len otazka-odpoved, ci bezna konzervacia.. ;)
no a potom, ak si mame co povedat, tak si piseme dalej a dalej a napokon sa stretneme v realneom fyzickom svete - Earth 2012, no a potom je z toho realne/offline kamaratstvo :)
dovod na stretnutie offline je vzdy nejake, moze to byt hocico od nudy "pivo" cez sport az po dovolenky..
hmm tak so si z daleka... hmmm ked sa nahodou nepriamo niekomu vyzalujem tak hned na mna utocia, ze nech sa neopustam, nelutujem... pisem,ze sa aj sama vyberiem, ale potom mam taketo depresie... asi som dnes nevidela nikoho kracat napr po auparku sameho..vsade kde som sa pozrela boli spolu nejake kamaratky, kamarati, pariki a ja som si vykracovala sama, krivilo mi kutikmi
anjelik
niesom zvyknuta citat knihy, filmy pozeram nonstop.. a ako zaujimavejsia? ja viem ze ma vsetci maju radi, ale jednoducho su radsej v spolocnosti svojich poloviciek kedze ja momentalne nemam nikoho tak som ako kol v plote..a ist s nimi? privesok? neraz som bola s nimi , ale zacina doliehat na mna este aj to, ze som sama a nemam nikoho, oni sa mojkaju a ja stojim ako taky stlp, nieco poviem zo srandy,,no a ta moja naj kamaratka ako pisem, jej priatel ma nemoze vystáť... :( keby som nebola taka zufala nepisala by som sem
ja som z PP... ale asi aj tak by nic z toho nebolo, lebo mam zrejme socialnu fobiu :D ach jaj :D
nezabudka22: ja som tiež sama. Súrodencov mám v zahraničí, kamaráti z detstva sa mi odsťahovali a ďalšie kamarátky, čo som si našla, boli vlastne moje spolužiačky na výške, ale im sa nepodarilo dostať sa so mnou do ďalšieho ročníka, čiže stretávanie s nimi sa zminimalizovalo na max. raz za mesiac. Potom som si našla priateľa, takže aspoň víkendy sme trávili spolu (lebo sme z rozdielnych miest), no aj on teraz odišiel do zahraničia a tak som zase sama. Kedysi som bola taká, že nikam som nechcela ísť sama, ale teraz kľudne sa vyberiem na plaváreň, zumbu alebo sa bicyklovať, čítam si knihy, surfujem po nete, učím sa.. snažím sa hľadať si záľuby a neľutovať sa, lebo nie je dobré, aby naše šťastie záviselo od druhých ľudí :)
e.coli ja nechcem pisat odkial som lebo nahodou by ma niekto poznal a citila by som sa hrozne trapne za to ze som sama.. ja to nikomu nehovorim ako pisem... alebo mi napis najrkor ty odkial si
pardon za pravopisne chyby ja uz nad tym ani neuvazujem, lebo sa citim na dne.... totiz to tu je to anonymne aspon sa mozem vykecat, na vonok sa tvarim, ze mi je fajn.. nikto o tom nevie, ked to niekomu hovorim,poviem vzdy ze sa mi nechcelo ist von tak som sedela doma.. ale tyzden sediet doma???? telefon mi nezazvoni.. ked sa ozvem niekomu ja tak odpoved je vacsinou, nehnevaj sa napr. ucim sa na statnice a ked mam cas tak som s laskou...nabuduce bla bla bla.. doma revem do vankusa a potom sa na vsetkych nasilu usmievam... je to trapne ze nemam nikoho. neprajem nikomu aby mal takyto zivot
nezabudka- akoze by nemali cas? ved ak im zavolas ci mozes ist s nimi tak ho proste budete travit spolu:)
Vraví sa, že ak má človek byť sám, tak je viac ako žiadané, aby bol v skutočne dobrej spoločnosti. Asi tým smerom by som na tvojom mieste zamerala svoju pozornosť. Choď a kúp si nejakú knihu, ktorá ťa zaujme. Filmy,ktoré ťa pobavia. Zapracuj na tom, aby si sa stala zaujímavejšou pre tých ostatných, aby si im mala čo ponúknuť..potom ťa začnú sami vyhľadávať. Vieš, nariekať som sama, som sama, som sama..to ti ľudí nepritiahne. :o))