Nemam nikoho

Príspevok v téme: Nemam nikoho
nezabudka22

som 23 rocne vpodstate dospele dievca a nemam nikoho... :( sedim doma na internete a placem, lebo nikto z mojich kamaratok a kamaratov nema na mna cas.. vsetci su na chatach na grilovackach na kave, na vyletoch vsetky kamaratky a kamarati ktorych mam su ZADANI a cas travia so svojimi polovickami.. a ja nemam s kym.. kedze mam "homework" do spolocnosti idem len vtedy ked ma na mna niekto cas... alebo ked idem sama aspon potesit sa nejakou handrou atd.. uz ani to ma nebavi ved nikam ani nechodim... sami ma to nebavi :( je mi hrozne citim sa strasne sama... nikoho nezaujimam, nikto nevyhladava moju spolocnost nikto ma nepotrebuje.. som sama nemam nikoho!!! okrem toho moja najlepsia kamaratka ktora je bohuzial nonstop so svojim priateloma so mnou len vtedy ked sa snim pohada aby sa mala komu vyplakat- jej priatel jej doslova aj ked nepriamo zakazuje kamaratstvo so mnou.. vzdy ked sme spolu ( raz za 2 tyzdne) urazi sa na ni spravi jej naschval a kvoli tomu sa pohadaju, ze je so mnou.. :( je mi zle..

bezkamaratow

som na tom rownako .. nemam kamaratov, priatela.. mam 15... nemozem sa porozpravat s nijakym mojim rovesnikom :(

vitali

Nezabudka, ja sa cítim veľmi podobne ako ty! Niektoré veci,čo si písala, sú presne také isté ako u mňa. Ja zas mám aspoň priateľa, ale už vážne cítim veľkú nespokojnosť a depresiu z mojich kamarátov. Je to presne ako u teba. Majú ma radi, ale nestoja o moju blízkosť. nezavolajú mi, nenapíšu, proste neexistujem! A ešte väčšmi som zistila, ako naozaj záleží tým "kamarátkam" na mne, keď mi zomrel najbližší človek. Nik z nich o mňa ani nezakopol. Viem, aké to je sa takto cítiť.

Maoam

nauc sa zit sama so sebou a byt sama sebe najblizsim clovekom a byt stastna aj bez zavislosti na vztahoch s inymi ludmi

musis vnutorne zosilniet a stat sa nezavislejsou

ludi, ktori fakt stoja za to, je male percento, ale su, ak sa taky v tvojom zivote casom pritrafi, bolo by fajn, keby si bola sama uz na tom leveli, ako on/ona ;-)

nezabudka22

lost nemusis mi vysvetlovat kazde tretie slovo, tak zle som na tom neni :) a k tomu silvestru ten si zrejme travil takto z vlastnej iniciativy, ale ja nie, ja som jednoducho nemala s kym byt aj preto, pretoze som bola po cerstvom rozchode o to to bolo este horsie :(

beskyd

vies rozdiel je v tom, ze tych cca 10 ludi ktorych povazujem za naj su falosni a vyuzivacni neni, aj preto je ich tak malo, ale ako pisem, su zadani a tiez maju svoje povinnosti a niesu povinni vyplnat mne volne chvilky kedy si ja spomeniem...maju svoje polovicky a s nimi najviac travia cas. To im vycitat nemozem predsa... zhoda nahod,ze to takto je uz nejaky cas a ja som ostala na ocot. Raz za nejaky cas spolu niekam ideme, ale to je malokedy a vtedy som vdacna za kazdu sekundu co sa smejem alebo ja niekoho rozosmejem. A potom pride zase to obdobie dlheho ticha kedy si bud na mna nikto nespomenie,alebo si volame, ale je rozdiel medzi telefonatom a realnym zivotom, ist niekam prejst sa a porozpravat sa ,ist na vylet , ist na kavu atd. uplne ma to ubija.

tony444

to je super, tak nech vam to vydrzi :) samota je naozaj zla, neviem ci si to uz niekedy zazil, neprajem ti to

Lumik

Ako asi tak vyzera bezne stretnutie 1% nefalosnych a nevyuzivacnych priatelov ktory nekecaju o nicom? Zeby tak nejako ako v seriali priatelia?

beskyd

mas akurat tu smolu ze si prilis slaba osobnost na to, aby si dokazala fungovat sama, bez vztahov s ludmi, ktori su aj tak z 99% falosni a vyuzivacni.. takze zrejme ti niet pomoci a trpiet budes az kym si nejakeho falosneho sparinga na kecanie o nicom nenajdes..

lost

nj silvester, ja som h oslavolal so psom za zatiahnutym zavesom :)

actually!!!!!!!!

bol som clovek co napisel posledny prispevok v roku 2011 a zaroven prvy prispevok v roku 2012 (a nielen) na tomto fore :D

haha, no ked si to uvedomim ... nie si na tom az tak zle :P

lost

podla mna si na tom neni zle :)

tomu hovorim skryty asset..

tj, nieco ako ticha voda brehy myje..

prvy pohlad zavadza nepriatela, pomysli si ze "fiflena" no ale potom zisti ze sa mylil :)

resp, uz je neskoro na to aby som poskaldal vetu co dava zmysel, ale je to ako taky lev v divokej prirode, tj. on je zvacsa velmi velky lenoch a cely den sa prazi v tieni/na slnku, proste lezi - nejaky iny predator si povie (co leva nestretol este) ze "hmm, lahka korist" no ale ked sa lev a neho pozrie ;)

to na margo toho, ze okolie si o tebe mysli (resp ty si myslis, ze si o tebe mysli), ze nic nevies, lebo si "fiflena" (nemyslene ako urazka z mojej strany, len chcem pouzit nejake slovo) a eventualne si neuvedomuju,
1. o co prichadzaju (tj, hodnotny clovek/znamy)
2. ze aj "tuctova" kucharska knizka moze skryvat super recepty

(tuctova je analogia na fiflenu, pouzite slovo par viet vyssie)

neviem ci chapes ako to myslim :D