Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam nikoho

Príspevok v téme: Nemam nikoho
nezabudka22

som 23 rocne vpodstate dospele dievca a nemam nikoho... :( sedim doma na internete a placem, lebo nikto z mojich kamaratok a kamaratov nema na mna cas.. vsetci su na chatach na grilovackach na kave, na vyletoch vsetky kamaratky a kamarati ktorych mam su ZADANI a cas travia so svojimi polovickami.. a ja nemam s kym.. kedze mam "homework" do spolocnosti idem len vtedy ked ma na mna niekto cas... alebo ked idem sama aspon potesit sa nejakou handrou atd.. uz ani to ma nebavi ved nikam ani nechodim... sami ma to nebavi :( je mi hrozne citim sa strasne sama... nikoho nezaujimam, nikto nevyhladava moju spolocnost nikto ma nepotrebuje.. som sama nemam nikoho!!! okrem toho moja najlepsia kamaratka ktora je bohuzial nonstop so svojim priateloma so mnou len vtedy ked sa snim pohada aby sa mala komu vyplakat- jej priatel jej doslova aj ked nepriamo zakazuje kamaratstvo so mnou.. vzdy ked sme spolu ( raz za 2 tyzdne) urazi sa na ni spravi jej naschval a kvoli tomu sa pohadaju, ze je so mnou.. :( je mi zle..

lost

hmm, no to ano, urcite to nie je najbezpecnejsi sport sa stretavat s ludmi z netu :)
ked sa predsa len stretava muz s niekym ak to neni take nebezpecne, no mozes sa nejak poistit, ze aspon niekomu povies kam s kym ides a na ako dlho :)
alebo rovno zober nejakeho kamosa/kamosku na to prve stretnutie..
na druhu stranu - ako casto pocujeme pripady o zmiznuti? (no sem tam, neviem, nerobim si statistiku :D )

skor ako umyselne hladanie na azete/facebooku som myslel nieco ako - napr ze tu si zalozis nejaku temu (stale nie za ucelom stretnutia) a potom si najdes clovek s ktorym si rozumies :) ale to je casovo velmi narocne.. a plus - presne ako pises nikdy nevies ci aj ten druhy clovek bude mat zaujem..

hmm, no je to dost tazke, hlavne ten odraz/zaciatok.. pretoze je malocoho sa "chytit" (tj ze najst kamosa cez uz kamosa)

Milir

lost :D cital som si viac tvojich prispevkov aj k vesmiru co je jedna z tvojich oblubenych tem od existencializmu az po kadeco. Ked zmaturujem pojdeme na pivo rad by som pokecal :D co ty na to.

nezabudka22

lost, to ano.. vid napr facebook. pridaju si ma celkom zaujmavi ludia vlastne ( chlapi) zeny nikdy, ani tie s ktorymi ma zoznamia raz za uhorsky rok tych par mojich kamaratiek... a ked ma niekto zaujme, potvrdim, povacsine mi nikto nenapise- to su zas tie typi co si robia zbierku zien a priatelov.. na azet nechodim vlastne nikam len na fb..ale to tak, ze zapnem a vypnem.. pretoze preferujem tie realne kamaratstva ako tie socialno-sietove...a dalsia vec je mam niekedy aj strach stretnut sa s cudzim clovekom aj ked si napr. pisem nejaky cas.. a zase vacsinou si takto pisem s ludmi co niesu z toho mesta odkial som ja... takze prist sem je problem alebo len zriedkava zalezitost... mna uplne depta to,ze je vikend, vsetci maju co robit, len ja sedim doma, sama som bola peso cez 3 obchodne centra, aj peso domov... volala som kamaratovi co robi, je a gulaske s partiou z futbalu a tak..tak som sa aspon presla, no nepomohlo hm ja fakt neviem co mam robit... sedim a to je vsetko...a lutujem sa ako to tu niekto napisal uz

lost

btw, toto je velmi zaujimava tema, pretoze ako keby niekto/spolocnost vnucoval cloveku, ze musi mat niekoho do paru, aby mohol existovat (ci uz muz-zena, alebo akakolvek kombinacia kamaratska na "spolocenske" akcie od obedu v mekaci cez kino az po rozne balove akcie)..

ale preco je to tak?

hypoteticky, ak by nexistovalo taketo skryte pravidlo, chodilo by viac single/solo ludi do sveta/spolocnosti a tym padom by mali brutalne zvysenu sancu sa "sparovat" na danu akciu s niekym a teda nebyt solo..

podla mna by si to clovek nemal az tak brat ku srdcu..

tiez mi byvavalo divne, ist sa najest niekam sam, obzvlast ked neexistovali solo/single stoly a kazdy tam bol bud v 2 alebo 4, raritne v 3, ale v 1 bolo maximalne 1% ludi :D

ale tak - co ine cloveku zostava ako sa premoct, vykrocit zo zony pohodlia/bezpecia a ist proti prudu/davu/muru a ist tam sam? :)

xdanielax

ja som tiez v auparku v 90% sama. co je na tom? :-)
Nerada nakupujem, tak to radsej preletim sama, ked musim :D

lost

spoznat noveho cloveka ide najlahsie tak, ze sa zacnes "spoznavat" (resp neviem ake slovo pouzit, proste stretavat, chod na akcie/sportovat cokolvek, byt s tym clovekom)

ale nie z dovodu ze "TY budes moj novy kamarat" ale z dovodu vyplnenia casu (aby clovek nemyslel na blbosti/samotu)

no a potom...

nie ze ČI ale KEDY - cize je to len otazka casu, kedy sa z niekoho vyvinie ten kamarat..

moze to byt hned prvy a mozno az dvadsiaty clovek.. casom aj tak polovica z nich "opadne" a prestanete sa rozpravat atd..

JakoN

Pozri na zakladke sme boli super kolektiv - rozpadlo sa to, na strednej vsetci su / (teraz som koncil) z Galanty, Velkych Hulan, Malacky atd. Nikomu sa nechce sem do BA cestovat. A kamosi z okolia jeden studuje v zahranici, Dalsi piatky,soboty robi v podniku. Poznam ten pocit. Asi naozaj zacnem na ulici rozdavat letaky :D
A na vysoku co pojdem pochybujem ze tam najdem dobrych kamosov co budu z BA a budeme chodit von. Zacal som si mysliet ze si na tu samotu zvyknem, ale to je asi pocit sialenstva :D

lost

no ja som kracal po auparku aj poluse dnes sam :P bud mas zle oci, alebo sme sa pohyovali na opacnom konci :D

ale casto tam chodia ludia v skupinkach o velkosti 1 cloveka..

aj muzi aj zeny..

i ked toto som si este nejak extra nevsimol, vacsinou nevnimam okolie :D