Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal močových ciest - ako často?

Príspevok v téme: Zápal močových ciest - ako často?
bazalka

Ahojte, chcem sa spýtať, ako často mávate zápal močových ciest? Lebo ja tak každé dva mesiace, a aj keď nemám zápal, tak nepríjemné pocity v mechúri mám skoro no stop. Skoro v jednom kuse beriem antibiotiká. Nič mi nepomáha, ani brusnice, ani urovaxom, čaje, nič. Sono obličiek o.k., cystoskopia tiež. Urológ sa ma už vzdal, že po urologickej stránke som v poriadku, takže mi už len obvodná má napísať lieky. Mám aj podozrenie na celiakiu, idem ešte na kontrolu. Už som z toho aj psychicky veľmi vyčerpaná. Ako ste na tom vy?

Adulinda

Ahoj, ja mám stále zápal močového mechúra a nezáleží na tom, či sa v zime teplo oblečiem a v lete si pri vode prezlečiem plavky. Tisíckrát som bola aj u lekárov a na odporúčanie som si vybrala tieto produkty, ktoré veľmi pomáhajú a okamžite zmierňujú problémy. Tak sa pozrite tu: www.gynella.com

modroocka333

ancapanca, ale ved to nie je taky problem, len treba v tom posilnovani, respektive lieceni imunity zotrvat, nevzdat to po par dnoch :)

hirta

nie je normálne aby sa ti to takto opakovalo, vracalo, to potom máš problém s imunitou, lebo keby si ju mala v poriadku, tak by problémy so zápalom neboli u teba ako na dennom poriadku, ale v prvom rade to treba antibiotikami preliečiť a k tomu nasadiť enzýmy, to mne pomohlo :)

Silvinecek

Ahojte, je to par tyzdnov, co ste tu pisali, ale potrebujem radu preto som sem zabludila. Ako sa zbavit vracajucich zapalov? Snazim sa proste z toho von uz niekolko mesiacov a nejde to, aj to prejde na oko a potom zase je to spat a neviem co robit. Sedacie kupele uz som skusala, rozne bylinky, ale to nic nepomohlo :(

cicilka

katarina pri zapaloch nepomoze nic ine ako antibiotika, proste ked to chces liecit a dostat sa z toho tak je to jedina cesta a potom posilnovat imunitu, to su dve veci, ktore mam ja overene pri zapale a vdaka ktorym som sa ja z toho dostala :)