priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

daphne

Podla mna sa tak sprava, lebo chce, aby si ho opustila ako prva. Je taky zbabelec, ze to nedokaze urobit sam. Pochybujem, ze by sa tato jeho zla stranka objavila az po 3 rokoch. Nieco za tym musi byt. Dievca, vrat sa z kratsej cesty a vykasli sa nanho. Drzim ti palce, aby si nasla v sebe tolko odvahy.

kitti

Nato neexistuje ziadna vyhovorka,ze preco sa tak sprava. Jednoducho to ma v povahe a od takychto hrubych ludi-bokom.Ak ma aj problemy tak ty si na to,aby ti to povedal a aby ste to spolu vyriesili.
Tes sa,ze ti ukazal hned na zaciatku svoju pravu tvar.Mozno,ze sa zmeni zase na dobre,ale to nikdy nevies,ze kedy mu zase preskoci.Je to tvoje rozhodnutie,tvoj zivot,ale dovtedy konaj kym sa da. Este nemate rodinu,tak si to rozmysli,co ak vtedy mu preskoci a vtedy to bude este horsie

katarina

Asi to bude pre teba tazke, ale najdi odvahu a rychlo odid. Nevracaj sa k dalsim rozhovorom s partnerom o svojich tuzbach a ocakavaniach. Nikdy nebudu naplnene. Je mi to luto, ale cokolvek urobis, on sa nezmeni. A vzdy budes hladat vinu v sebe, a to ta bude vracat spat, a budes v bludnom kruhu. Treba si na to davat pozor aj v dalsom vztahu, aby si do toho nespadla. Clovek ma tendenciu opakovat chyby. A to je ten kruh. Odid, nehladaj vinu v sebe.

mira

si obeť jeho zlosti, nechaj si čas a sleduj jeho konanie. ak sa to neupraví sprav rázne rozhodnutie. Myslí na to že takto sa k tebe môže správať po celý život a ty budeš raz len troska. dávam ža pravdu aj skúsenej.

matka*

Ajoj, ozvi sa motýlik, aj ja som si práve dočítala všetky príspevky, tiež asi hodinku a pol ako jahodka. držím palčeky a ani netušíš ako veľmi ti v niektorých veciach rozumiem. tak napíš ako to dopadlo. papa pekný dník všetkým

skusena

povedz mu o svojich tuzbach, o tom co sa ti paci a co nie. ak tvojmu priatelovi nevadi ze s nim nie si stastna, tak potom nema zmysel pokracovat. chlap, ktory nechce urobit svoju zenu stastnou, je sebec a surovec. my zeny potrebujeme nehu a cit, ale ked muz disponuje iba hrubostou a tvrdostou, nieco nie je ok. muzi maju silu - to je ich domena, ktoru maju pouzivat, aby sa zena citila pri nich v bezpeci, ale ked tu silu pouzivaju inak, tak ze nas svojou silou zranuju /nemyslim hned fyzicky/, je to to najhorsie com oze byt. vaz si samu seba a rozhodni sa mudro. povedz mu o tom a skus cakat, ci ma chut s tym nieco spravit. ked nie, je to sebec a rychlo si najde druhu, ktora mu nebude "pindat" do zivota.

jahodkaaa

ahojky motyliatko,aj mna by zaujimalo ako to nakoniec dopadlo...vsetky prispevky som si teraz citala takmer hodinu a pol,uz aj do obchodu som zabudla ist:)tak by ma zaujimalo,co sa dalej udialo...rada s tebou o tom pokecam,pretoze mam skoro na chlp rovnaky problem ako ty...:/

hej

motyliatko ozvi sa ako to dopadlo.cele som to citala a uz si sa neozvala ci nakoniec zavolal.tak napis co sa udialo...

cica

ty chces urobit kompromis a on ni....???tak ho kopni do riti vela ich este beha po svete...alebo skus sa ho spytyt preco sa tak sprava a nech je otvoreny aj ked ta to mozno bude boliet...ale radsej pravdu ako zotrvavat vo vztahu ktory za to nestoji mozno ho uz prechadza chut na teba...ale tazko hovorit ked sa nepozname...ak je normalny bude chciet s tebou komunikovat a ak nie tak este raz ho kopni vies kam a netrap sa!!!!!!