priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

motyliatko

Dobre ludia-tak som spat..A asi nebude ineho riesenia ako ten rozchod..Dnes zase..Nie ze by bol ku mne hruby..alebo by mi nieco hrube povedal..ale sme cez vikend spolu neboli..Dnes mi mal zavolat..mi slubil..ze mi to "vynahradi"..a nic..Som mu volala ze co sa deje,zdvihol mi ze je s kamosmi..ze mi do desiatich minut zavola..uz su odvtedy dve hodiny-namiesto volania si radsej vypol mobil a ignoruje ma..
Mozno si budete mysliet ze ho obmedzujem alebo co..ale to nie je iba o to..ako mu mozem doverovat..spolahnut sa na neho..sa opakuje to iste co minulu nedelu..uz len cakam ze mi zavola o 12-tej v noci opity..(ako minule)..a to mi slubil,ze uz nebude pit,ze bude ku mne dobry..Su to len hlupe reci na zakrytie mojich oci..A ake blablabla..som pocuvala cez tyzden ked som mu povedala ze som rozmyslala nad rozchodom..ako ma on moc miluje..a nechce strati..aky uz bude na mna dobry..ako sa budem moct na neho spolahnut..fuj.. Je mi z toho nanic..

janka

takze, prave citam muzi su z marsu a zeny z venuse, mozno by si si to mohla aj ty precitat, ak je pravda co sa tam pise, tvoj priatel ma to, comu autor hovori faza odtahovania, ale z nejakeho dovodu (vycitky svedomia,...)sa neodtiahol, a kedze tieto fazy su normalne (muzi su vraj ako gumove traky:) teraz v nom hloda nervozita, aj ked mozno sam nevie preco. musis ho nechat aby sa odtiahol a on potom priskoci s5. fuf. snazila som sa to vysvetlit ale asi nie velmi uspesne, tak si radsej precitaj knizku ked budes mat moznost. drzim palce

ccc

aj ja ti držím palce motýlik,len prosímťa trvaj si na svojom a nenechaj sa obmekčiť krásnymi slovíčkami,kt.ti bude hovoriť,keď sa bude báť,že ťa stratí.
nepreháňaj to s tou toleranciou a stanov si jasné hranice a TRVAJ NA NICH !
veľa šťastia

ariela

Motyliatko budeme na teba mysliet, dufam, ze sa to vrati do starych kolaji, ak nie, sprav tomu razny koniec. Nic viac ci menej ti nemozem poradit.

motyliatko

Dakujem vam vsetkym moc za prispevky..Viem ze som tu dlho nepisala,nehnevajte sa..Akosi som bola v stave ze som stale nieco riesila a nemala som ani cas a uz ani sily pisat..Co sa tyka priatela,tak vtedy ta situacia dopadla tak ze som sa mu par dni neozvala a mala som strasne nervy..a napokon som to pokaslala :(..a napisala som mu prva..aj ked uplne neutralnu spravu..Potom sme sa stretli,povedal ze on sa prvy neozval lebo nevedel ze co mi ma napisat..a ze "sa budeme snazit"..Vysledok vsak nic moc nebol..Znova sme sa pohadali a znova bol na mna hruby..no a do toho zacal za minule dva tyzdne akosi moc "naladickovat"s kamaratmi a stale mal vypite..dokonca som bola u neho a prisiel pripity..Uz som mala toho akurat dost..no a tuto nedelu co bola..to zaklincoval..ze si zase vypil a potom sa v telefone ku mne hnusne spraval..Mala som brutalne nervy..a som cely tyzden rozmyslala nad tym ze to asi ukoncim..ze ma nebavi sa stale nervovat..som mu aj pisala take chladne spravy..on mne naopak hyper mile..No a teraz stredu som bola u neho..a sa ma stale pytal co mi je..lebo som bola taka odmerana..tak som mu povedala vramci peknej chvilky ze ma uz nebavi stale sa hadat a trapit a nepaci sa mi jeho spravanie a ze som cez tyzden premyslala nad rozchodom..a zostal uplne pass..Bola som dost prekvapena lebo on bol vzdy taky ze ked sme sa pohadali,on vzdy povedal ze by v pohode prezil rozchod..nie ze by mu to bolo jedno.."no ale tak co uz.."Povedal ze ma nechce stratit ze ma moc lubi..a ze sa bude snazit..Dnes som isla od neho a bolo nam tie dva dni uplne super..tak dufam ze mu to vydrzi..Drzte mi palceky..

Soraja

motyliatko ahoj, ked to citam, ako keby si o mne pisala, ale ja to mam uz za sebou. Priatel tiez byval taky ako opisujes ty a potom ma zacal este aj mlatit. Potrebujes to? mesiac je uz dlha doba, velmi dlha, to nie je mat len zly den. Ja by soms a s terajsim, keby mi len raz povie hrubsie slovo napr. ze som p...a , hned yb som sa s nim rozisla a nezaujimalo yb ma ani tie dva roky co sme spolu. jednoducho si to nemoze nijaky chlap k tebe dovolit, Ked mu to dovolis, bude to este horsie: Ak on nema snahu sa zmenit vykasli s ana neho, nestoji ti za to. Po svete beha milion (keby len miloňion ale miliardy) inych chlapov:-)

ariela

Melinda to snad patri do inej temy, ale...pozitivny tehotensky test este neznamena, ze si tehotna.Na 100% ti to potvrdi az gynekolog.Tak sup na kozu...

melinda

Keď som vzala vyvolávačku - Prosteron, na druhý deń, som si spravila tehotenský test a vyšiel pozitívne,poradťe mi som zufalá

kiri

motyliatko> este nam sen napises, ci si uz mame vystacit aj bez Teba? Vies, strasne by nas zaujimalo, ako to s tym Tvojim tarzanom dopadlo...