Mokrý ženský orgazmus

rybka17

baby ako to robite ze striekate?????????ja som sice mokra ale nestriekam,vzdy sa spravim iba cez klitoris nikdy nie cez Gbod....:-((

del12

D nika, male percento žien strieka a tak sa tym netrap, uži si sex a hotovo. Podla mna to vobec nie je doležité.

D_nika

dakujem :) a inak, zienky, stava sa vam, ze nestriekate, ale tak trosku "vyteciete"? lebo mne to priatel povedal a som bola sama prekvapena, lebo som si to ani neuvedomila.. Mohlo to byt nieco ako "zaciatok striekania", alebo tak????

alic3

Zevraj sa to dá dosiahnuť u každej ženy – a to správnou stimuláciou bodu G. Základom však je, že žena musí byť absolútne psychicky vyrovnaná so svojou vlastnou sexualitou, mala by byť bez zábran a vedieť sa naplno oddať rozkoši. Tento stav dosiahne staršia a skúsená žena ľahšie ako mladá, ktorá si ešte len hľadá svoje sexuálne „ja“. Ženy, ktoré sú stigmatizované svojím postojom k sexu ako k nejakej nečistej vynútenej činnosti, majú minimálnu šancu zažiť niečo podobné.
-tolko oficialne vyjadrenie zenskeho casopisu. he.he.
takze chlapi: netrepat blbosti a zacat sa snazit. a okrem ineho by som sa stavila, ze lucinecka1 je muz. takze ste trosku smiesni.

D_nika

mohol by mi tu niekto v jednej normalnej sprave popisat, ako sa da dostat k striekaniu? treba drazdenie zvonku, ci zvnutra a take veci... co vas napadnu.. kujem... rada by som pak priatela poucila, mohla by to byt zabava :-))

xxxxxx

ahojte.ja ked sexujem tak som taka mokra ze zo mna nehorazden tecie a vsetko je mokre.chcem sa spytat zeny je to normalny vystrek ako u chlapa alebo to len poriadne tecie

cicuska

nevzrusujte sa tu nad tym striekanim:)
mne na to aby som striekala staci lahnut si na postel...a robit si to sama...s tym ze mam frajera na telefone a rozprava mi ako by mi to urobil on...to je pre mna najlepsi orgazmus

klepp

Kladivo,to ta obdivujem,ked si taky skuseny balic zien.Mohol by si mi poradit,ako na to,mne sa nejako nedari.Myslim to vazne,nie ironicky.