Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
hatatitla sa myli, nie je to moc, odporucam si o tom nieco zistit, kym zacnes pisat
noo je to fakt dobreee ae moc to neni :D:Dah
a stavim sa ze tie vykricniky to si zasa ty:DDD
hatatitla a ty si v akej diere zila doteraz? :DDD
hatatitla, súhlasím. v pošve je nič, z čoho by sa vystreknúť dalo. pozrite si anatómiu človeka.
mokrý orgazmus , je to že sa žena v slasti vymočí. nič ine z nej nemôže striekať iba moč...
Ked už je tu takáto téma, tak by som sa rada informovala, či je nejaká žena na tom tak ako ja. Počula som chýry o bode G, že je vnútri v pošve nejaký výčnelok , ktorý je strašne citlivý. A pri jeho stimulacii žena zažije nekontrolovatelny mokrý orgazmus. Preto som si vždy myslela, že sa to dá prežiť iba pri sexe, alebo pri prstovaní. Lenže ja som zažila toto isté pri stymulovani klitorisu. Partner mi to robil a zrazu som pocítila veľkú slasť a pocit na močenie. Snazila som sa to zadrzat, ved bola by hamba keby som sa pomočila. Ale aj tak zo mna trochu vytieklo, frajer mal uplne mokre ruky a moj orgazmus bol iny. Ale dodnes, rozmyslam nad tym, ze ci to bolo vlastne ono. Ked kazdy vravi ze stymulacia bodu G moze byt len vnutri v pošve. Dakujem za odpoved
vam normalne asi hrabe, kupte si umele kokoty a budete striekat jak jebnute. ze chlapi vas nevedia spravit? dobre vam tak, my si aj tak stale hladame ine, jedna nam nestaci. mam readi nekontrolovatelny sex a to vzdy s inou zenou, najlepsie s kurvami, ktore vedia dvihat, nie take ako vy, romanticke pice.
chcem striekař!kto ma pojebe,´?