Mokrý ženský orgazmus

julinkocka

je to pravda ze ked mam pocit ze sa ami chce curat mam to pusit a to je vlastne ono?ten vystrek?urcite?..nechem sa pri tom zrovna pocikat,trochu blbee.....ale tak citim ze musim zadrziavat

radicka

pri lilipo:skus si stiahnut brucho a dobre je aj rukou si pri tom tak trocha tlacit na podbrusko,podla mna pri mokrom orgazme ani nejde tak o to ci si uvolnena alebo nie,ale o tu techniku ako ti to chlap robi a ci spravne a dostatocne stimuluje bod G a dalej ide aj o polohu pri ktorej sa o to pokusate..aspon u mna to tak je

0000

tak jaa vam teraz nieco napisem a je to pravda . som vydata 23 rokov a tak pred 15 rokmi som mala milenca a tie mokre orgazmi boli take no mlaka kybel vody po domnou trvalo to 7 rokov ale ppotom on chcel tiez rodinu deti ja som nechcela nic menit moj muz nic take som snim nezazila az raz prestal ho zaujimat sex a mna tiez ale potom prislo take obdobie ze som si to zacala robit sama ahla znova som to prezivala plne mlaky po domnou a zrazu nevera mojho muza a potom som mu spravila oral a dala mu tu eroticku pomocku do ruk a znova mokre orgazmy potoky po domnou bol z toho hotovy a ten oral co sa mi hnusil je teraz to najkrajsie a mam znova milenca a ten sa s toho tiez tesi a je ztoho hotovy striekam az naa dialku niekedy sa musim krotit lebo vsetko znicim a tepujem e tepujem

smejo4ja

sex a spravenie to je v mojom zivote druhorade ja potrebujem ine veci ale ked uz ide o to co chcem dosianut pri sexe tak terat uz nic

rastomt

Ano,su aj krajsie veci,to vie aj Tvoj Chester..on si to uvedomuje...ale ked sa uz daco deje,tak kazda zena si praje dosiahnut vrchol.A pochop,ze jeho to stve,ze Ta este nespravil.Ze to nedokazal.Ale hadam sa nebudete kvoli tomu vadit a ked budes nabuduce pisat na zdravie,tak nam ostatnym napis aspon pravdive objasnenie veci. S pozdravim rastoMT@Chester...@Juliajas@samanta