Mokrý ženský orgazmus

smejo4ja

Ja som sa mýlila ked som si myslela ze tu najdem radu a nieco take. Stale len hluposti citam tak uz ani nejdem sa tym zaoberat zostane to len moj problem. Uz nechcem ano ten akt s priatelom lebo sa bojim ze mu pojdem len o jedno a to nechcem. Ja viem ze som asi divna ale mne nejde len o spravenie ale su aj krajsie veci ako to

juliajas

Prestan smejo uz s tym...je vela nas dievcat,co by sme sa aj spravili,ale treba nam schopnejsich chalanov,co nas dokazu spravit.Zuzu,ved aj ked sa to uz mozno raz podarilo,ako pises...ale nestalo sa preco? Lebo sa spravil.Je nemozny proste.

smejo4ja

Nie je to tak proste viem že on by to aj vedel raz sa to skoro stalo ale proste sa to vo mne zaseklo a nič sa nestalo

juliajas

Nejde moja o Teba...ty sa dokazes uvolnit...ved si to uz priznaj a nebran tolko svojho priatela..pozri sa na neho,ze je to jeho chyba..ze je nemozny

samantaer

Ja Ti poradim,mozem? Viem,ze je nechopny,ze ta nedokaze dostatocne uspokojit...ale nezufaj. On sa bude snazit,no mozno to nepojde hned,ale dakedy mozno ano...A prepac mu to,ze je nechopny.

petergtrgr

Sa mi zda,ze to bol Maco hnusny,co sa Ti staral do 55555...nech sa tvoj chalan zamysli nad sebou,ze Ta nedokaze spravit...