Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
Ja som sa mýlila ked som si myslela ze tu najdem radu a nieco take. Stale len hluposti citam tak uz ani nejdem sa tym zaoberat zostane to len moj problem. Uz nechcem ano ten akt s priatelom lebo sa bojim ze mu pojdem len o jedno a to nechcem. Ja viem ze som asi divna ale mne nejde len o spravenie ale su aj krajsie veci ako to
Prestan smejo uz s tym...je vela nas dievcat,co by sme sa aj spravili,ale treba nam schopnejsich chalanov,co nas dokazu spravit.Zuzu,ved aj ked sa to uz mozno raz podarilo,ako pises...ale nestalo sa preco? Lebo sa spravil.Je nemozny proste.
Nie je to tak proste viem že on by to aj vedel raz sa to skoro stalo ale proste sa to vo mne zaseklo a nič sa nestalo
Nejde moja o Teba...ty sa dokazes uvolnit...ved si to uz priznaj a nebran tolko svojho priatela..pozri sa na neho,ze je to jeho chyba..ze je nemozny
Ale to nie je o mňa ľudia to je o mne! jedine o mne ale tak ako vidím nik mi neda radu ako sa mám uvoľmiť
Ja Ti poradim,mozem? Viem,ze je nechopny,ze ta nedokaze dostatocne uspokojit...ale nezufaj. On sa bude snazit,no mozno to nepojde hned,ale dakedy mozno ano...A prepac mu to,ze je nechopny.
To n ejde o neho ale o mňa len o mňa a preto chcem radu?
Sa mi zda,ze to bol Maco hnusny,co sa Ti staral do 55555...nech sa tvoj chalan zamysli nad sebou,ze Ta nedokaze spravit...
Mno ako vidim niekto sa mi stara do 55555 a tak ako prosim dajte radu ohladom toho
Prepacte,striha mi...moj chalan je nechopny,Maco ma nevie spravit