Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mokrý ženský orgazmus

helienka

ja iba v tejto polohe striekam ked jazdim,v inej polohe nestriekam. a vy baby ste striekali aj v inej polohe??????????????

polika

helienka ja tiez len v tejto polohe.
nie som prave nadsena ze mam mokry orgazmus, ale inak by som orgasmuz nedosiahla. =((

takze tak

Nech teda to striekanie existuje či nie, z tohto my tu pomaly vyplýva nasledovné. Milí mládenci, ak budete chcieť zavolať ženu do kina alebo na vínko, opýtajte sa jej najskôr či strieka. Ak nie, pošlite ju rovno do prdele, lebo Vám nebude schopná dať to čo tá v tom filme čo ste videli na nete, je to neplnohodnotný tvor a celý sex a celý život nemá bez striekania zmysel. Ženy prosím Vás naučme sa to všetky konečne !!!

mimimimi

takze baby ja nestriekam pocas orgazmu ale pred nim! a nieje to moc ako tu nejaky blbec napisal! ved to by smrdelo,fuuj.. je to tekutina ktoru zena vylucuje ked je velmi vzrusena, niekedy je jej malo a niekedy az strieka. je to uzasny pocit neopisatelny a potom este fajny orgazmus no parada. mne sa to dari malokedy, prvykrat len pred par mesiacmi a to uz mam 25! takze mi nehovorte ze sa to neda naucit..