Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
ja iba v tejto polohe striekam ked jazdim,v inej polohe nestriekam. a vy baby ste striekali aj v inej polohe??????????????
helienka ja tiez len v tejto polohe.
nie som prave nadsena ze mam mokry orgazmus, ale inak by som orgasmuz nedosiahla. =((
vtedy striekam ked si sadnem na chlapa a na nom jazdim,a on je maximalne vzruseny
Nech teda to striekanie existuje či nie, z tohto my tu pomaly vyplýva nasledovné. Milí mládenci, ak budete chcieť zavolať ženu do kina alebo na vínko, opýtajte sa jej najskôr či strieka. Ak nie, pošlite ju rovno do prdele, lebo Vám nebude schopná dať to čo tá v tom filme čo ste videli na nete, je to neplnohodnotný tvor a celý sex a celý život nemá bez striekania zmysel. Ženy prosím Vás naučme sa to všetky konečne !!!
proste treba aby jeho pohyby boli rychle a drazdil vam pri tom klitoris! aspon mne to tak funguje;-D
takze baby ja nestriekam pocas orgazmu ale pred nim! a nieje to moc ako tu nejaky blbec napisal! ved to by smrdelo,fuuj.. je to tekutina ktoru zena vylucuje ked je velmi vzrusena, niekedy je jej malo a niekedy az strieka. je to uzasny pocit neopisatelny a potom este fajny orgazmus no parada. mne sa to dari malokedy, prvykrat len pred par mesiacmi a to uz mam 25! takze mi nehovorte ze sa to neda naucit..
akinom co sa ti stalo raz?ze ta niekto pomiloval alebo iba raz do teba vosiel alebo si raz striekala?
mne sa to stalo raz