Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
ano je to super
este dodam,bola som zufala,manzel to chcel dllllho ale nevedela som ako,nakoniec ma zdeptal ale prinutil,treba zo zaciatku tlacit,teda aspon tak to islo,potom uz ok,hned na sup fontanka
caute! tak aj mne sa to konecne podarilo! najskor pri masturbacii som vystrekla asi 30 cm a potom pri sexe s priatelom bola plachta poriadne mokra;-))) takze baby- da sa to naucit len treba prist na to ako! hlavne sa treba uvolnit;-) je to nadherny a velmi intenzivny pocit rovnako super ko orgazmus!
manzel je hotovy-normalne by chcel bez prestavky,raz sa mi podarilo ratat...bolo to 20x
tak aj ja som striekala,dokazem vela krat po sebe,je to suuuper
len to pranie a umyvanie je hruuuza
nikdy sa mi to nestalo,z manzelom sme spolu 7 rokov a az teraz sa podarilo,treba najst bod G a drzat,neprestat a ide to..
ja a ešte raz ja.
ktera zena chce strikat?
ja som niekedy ostriekala vsetko dookola
ja som stara devka ,ale musim vam napisat,že som niekedy striekala ako diva šelma
ako dlho trva ten mokry zensky orgazmus? a ako to strikea? akeby fakt curala alebo fakt ze strieka????