Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

cawte baby, je to divne,ale mne sa dari byt viac na surovej strave na 100% na jesen, v zime a na jar. leto zvladam len na cca 80%. nemalo by to byt opacne?

Nikcaa

Ahojtééé. Dnešok hodnotím na jednotku! :-)
Vy sa ako máte ? Čo ste dnes papali ? Píšte aj evccaa a rosemary

GoFruit

Jaaj Nikcaa no to mas tak. Ja tak nadherne prudim ze sa mi az z tolkeho prudenia spat nechce ist :)
Citam si a zabavam sa na inych forach a tam to tak prudi ze ti to doda energiu este na dalsie dni :)
Ja som nočný vták. Uzivam si to volno v noci. Cez den pri malom sa niekedy da a niekedy menej.... a malujem a prekladam a tesim sa zo zivota a meditujem posledne dni vo vani dlhooo do noci. Aj teraz som vo vani so svieckami, oliverom shanti a mobilom.

super ze sa ti dari. Aj mne a aj Rosemary. Zivot je tak nadherny. Milujem to tu. A milujem samu seba. ♡♡♡

Nikcaa

Tak nakoniec mi všetko vyšlo podľa mojich predstáv :-)
ja si vždy ráno poviem, že ako chcem aby môj deň vyzeral :-)

Inak GoFruit ty čo si tak vždy neskoro hore ?

GoFruit

Nikcaa, ty si sikulka, len sa netrap tym co je. Sustred sa na to co chces, na svoje pocity, ries to aby si sa citila dobre :)
Ak ti mozem dat radu, kazde rano, ked vstanes, este v posteli sa vylad a zaroven si daj zamer, ako stravis den. Daj si zamer, ze najdolezitejsie je citit sa dobre, funguje to vynikajuco, ale samozrejme, clovek musi byt zladeny.

ja som dnes mala tak vortexovy den, tak skvely, uzasny, fantasticky, zladeny, ze lepsie to hadam uz ani nemoze byt.
Dobru nocku a zajtra mame skvely den

Nikcaa

Ako sa máte ? :-)

Ja mám problémy trochu so školou, opäť. Tak krásne mi všetko zatiaľ vychádzalo a dnešok mi pokazila škola. hm....

Inak, mangá, hrozno, banány, pomaranče, jahody...

Rosemary

Nikcaa, najdôležitejšie je, ako sa ty po nej cítiš. Ak dobre, tak je OK.
Ja si teraz takmer každé ráno robievam šťavu z pomarančov, červenej repy a zázvoru. Dnes som si do nej namiesto repy dala mrkvu. A super. A pritom pred rokom mi táto kombinácia nesedela. Takže záleží to len na tebe, nie na tom, čo niekto povie že je dobrá alebo nedobrá kombinácia.
Ahojte, a prajem všetkým krásny deň. :)

GoFruit

Nikcaa, ja ho odstavujem na citrusovom elektrickom odstavovaci. To je lahsia verzia. Mozes ho odstavit aj na inych ostavovacoch, ale musis ho najskor odzrnkovat.
ja si tu kombinaciu davam. Ci je uplne koser, neviem.
dobru noc

Nikcaa

No tak dnes som ho mala a bolo vynikajúce.
Inak s čím ho môžem odšťaviť ? Je dobrá kombinácia šťava z gran.jablka a OJ ?

Inak dnes celkom dobre, až na pár vecí. Dúfam, že zajtra budem mať krajší deň :-)