Nikcaa, ináč, toto je niečo, čo ja vôbec nechápem ako sa stalo, ja som myslela, že budem celý život mať chute na tie klasicke jedlá, a už je tomu dosť dlhý čas, čo si uvedomujem, že nemám, proste nič ma neláka, veľa vecí si viem vysvetliť ale toto.... no možno sme proste previbrovali, sme v jednote s našimi telami, milujeme ich a naše telá nás samé vedú k tomu, čo je pre ne najlepšie, ja milujem aké je vitariánstvo jednoduché a krásne a veľmi sa smejem keď niekto stone ako strávil pol dňa pri sporáku, bože to je tak úžasné nevariť, jesť keď mám chuť, žiadne raňajky obed večera, ja sa tým vôbec neriadim, raňajkujem hádam pred 10 nikdy, cez víkendy neraňajkujem vôbec, proste milujem tú jednoduchosť a energiu, ktorú mi dáva jedlo, dáva do mňa život a ja milujem život, milujem tie jemné vibrácie ovocia, je to krásne a som nadšená z toho, že som sa dostala do tohto stavu, keď je jedlo pre mňa niečo, čo neriešim. Nemusím riešiť, čo budem zajtra variť. AKurát keď pripravujem raw gourmet tak si to dopredu rozmyslím :)
a neviem sa dočkať, keď budem mať kuvingsa, to budem už len na šťavách :) manžel mi ho sľúbil na vianoce, ale ešte si rozmyslím, či niečo nechcem viac....