Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Nikcaa, ináč, toto je niečo, čo ja vôbec nechápem ako sa stalo, ja som myslela, že budem celý život mať chute na tie klasicke jedlá, a už je tomu dosť dlhý čas, čo si uvedomujem, že nemám, proste nič ma neláka, veľa vecí si viem vysvetliť ale toto.... no možno sme proste previbrovali, sme v jednote s našimi telami, milujeme ich a naše telá nás samé vedú k tomu, čo je pre ne najlepšie, ja milujem aké je vitariánstvo jednoduché a krásne a veľmi sa smejem keď niekto stone ako strávil pol dňa pri sporáku, bože to je tak úžasné nevariť, jesť keď mám chuť, žiadne raňajky obed večera, ja sa tým vôbec neriadim, raňajkujem hádam pred 10 nikdy, cez víkendy neraňajkujem vôbec, proste milujem tú jednoduchosť a energiu, ktorú mi dáva jedlo, dáva do mňa život a ja milujem život, milujem tie jemné vibrácie ovocia, je to krásne a som nadšená z toho, že som sa dostala do tohto stavu, keď je jedlo pre mňa niečo, čo neriešim. Nemusím riešiť, čo budem zajtra variť. AKurát keď pripravujem raw gourmet tak si to dopredu rozmyslím :)
a neviem sa dočkať, keď budem mať kuvingsa, to budem už len na šťavách :) manžel mi ho sľúbil na vianoce, ale ešte si rozmyslím, či niečo nechcem viac....

Nikcaa

Noo kebyže som na FB... Som si ho zrušila pred 3rokmi :D

Hej, ja minulej čokoládu. Sranda... nikdy by som nepovedala, že raz budem na raw strave, čo som kedysi milovala všetky klasické jedlá od parených búcht po bryndzové pyrohy :D no to už by som si nikdy nedala :D.... keď som si na tie jedlá spomenula až som sa začala tešiť ráno na smoothie haha :)

GoFruit

ale iba raw,
na varenu klasicku cokoladu ani nepozriem, sranda, tie vibracie zivota vazne funguju, proste varena cokolada so mnou nic nerobi

GoFruit

tak som pozerala cenu, 500 g kakaoveho masla stoji nieco vyse 20 eur, to je v pohode, takze v stredu kupim a spravim to s lieskovym maslom, co vy na to? to by mohlo byt super, este som ho nemala, len mandlove a konopne, ale to konopne sa vobec nehodi....
Rosemary, ty kde sa flakas? mala by si ist na ten FB, lahsie by som ta vystopovala hehe :D
ja som pred chvilou dojedla raw coko gulky od lovechock, to je nieco bozske
tieto www.lovechock.com
ja ked vidim cokoladu som ako no dobre, naruziva

Rosemary

Mmmm... koláčiky vyzerajú vážne super. Ale 100g kakaového masla je vcelku dosť na to, keď si predstavím, že u nás by to bolo po dokončení za 5 minút fuč.
Nikca, ja ho kupujem v zelenom slnku - majú aj e-shop.
Gofruit... a triasla a triasla... no teda.

GoFruit

Raw kakaove maslo tusim maju v slimaku v tej zelenej spajzi. Tusim.

Marinovanu zeleninu: dala som brokolicu na malinnke pokrajanu, hlivu, trochu cvikly, cervenu kapustu a pol cervenej cibule a namiesala som zalievku z olivoveho oleja, citronovej stavy, medu a soli a korenia a zamiesla a triasla a triasla a nechala stat aby zelenina zmakla.

Nikcaa

mňaaam, tak to vyzerá super. Ach, tak by som chcela vyskúšať takýto recept nejaký, ale tie ingrediencie neviem nikdy zohnať. napr. kakaové maslo

A ako robíš tú marinovanú zeleninu prosím ťa ?

GoFruit

Nikcaaa to smoothie znie bajecne :) mnaaaaam to by bolo super keby sa dali raw pochutky medzi nami posielat, ja sa prave rozplyvam nad tymto a sliny mi tecu a vizualizujem dakeho fesiho co by mi to pripravil blog.lahodnosti.cz

ja som dnes malo jedla, pred obedom par jahod, no vlastne na trhu som ochutnavala ako hladna, co som aj bola, vynikajuce ananasy, manga, melony... potom obed marinovana zeleninka s mandlovym kremom, bolo to velmi dobre
vecera : melon piel de sapo, trochu a 1 kaki a trochu hrozna

tak pekny vecer nam :)