Ahojte dievcata,
uz vasu temu citam straaasne dlho a uz som aj ja takmer vasa :) Som raw na 90% a citim sa VYNIKAJUCO a zo dna na den lepsie!
GoFruit - nepozname sa, nikdy som sem neprispela, ale chcem ti povedat, ze si tak neskutocne vazim tvoje nazory a rady a celkovo teba ako cloveka, osobnost.
Inspirovala si ma do znacnej miery k tomuto zivotnemu stylu (okrem toho, ze som mala dlhodobo zdravotne problemy traviaceho povodu).
Som este len na zaciatku svojej cesty, ale to nie je dolezite. To podstatne je, ze tej ceste verim, verim sebe a vsetko, co tu pises je jedna velka pravda - vsetko je v hlave a v cloveku. Cela jeho sila aj slabost a ludia okolo mna tuto moju volbu prijimaju tak uzasne a nadherne, ze som to naozaj ani necakala. Ale stalo sa tak az ked som to prijala ja a zacala som verit vsetkemu co robim a ako zijem. Nestaram sa do nikoho zivotnej cesty a napriek tomu som sa poslednu dobu stala prave ja pre ludi okolo mna inspiraciou, co ma nesmierne tesi a naplna.
Co chcem povedat tymto prispevkom :) len tolko, ze by som sem rada niekedy prispela (niekedy, pretoze mam dost malo casu) a podebatila s vami, podelila sa o to "svoje" a precitala si to "vase", ale teraz uz ako zainteresovana osoba. Dakujem za precitanie a prajem krasny sobotny vecer :)