Asi prúser

Príspevok v téme: Asi prúser
napochybach

dobrý den,

stal sa mi včera večer taký "prúser" ...

boli sme s priateľom unho,a maznali sme sa, a boli sme obaja nahí.Ja som ešte panna a nechcem sex zatiaľ,on to oddo mna veľmi chcel,vlastne už chce dlhšie,ale ja sa necítim pripravená,ale to je jedno,a k tomu čo sa stalo.Masrturboval predo mnou ,k ejakulácii asi nedošlo,teda nedošlo,nič som nevidela,ale predejakulačná tekutina bola,to som si istá,lebo bol " vlhký",a potom mi bez umytia rúk vošiel na okraj pošvy,a možno 1-2 cm tam,ale potom ma to zabolelo kedže som panna a ešte k tomu som mala aj menzes ( 5 den),a tak prestal ....ale potom tam šiel znova a bol tam oveľa dlhšie,potom prestal a sme vedľa seba tesne ležali,tak že sme sa dotýkali vzájomne našich pohlavných orgánov,teraz neviem,čo robiť,snád som povedala všetky okolnosti,mohlo sa niečo " podariť " ?alebo ?dá sa to takýmto spôsobom vôbec ?otehotnieť ?

sme obaja veľmi neskúsení ...a nevieme ..tak sa radšej pýtam ...

prosím Vás poradte,nie som fake ,ani nič podobné,len zúfalá z toho ,či sa mohlo niečo stať

alexis987789

no keby tie spermie neskapínali tak to by bolo trochá komické otehotnenie :DD (dookola blišie) ::::::))))ono to preto strieka dievca aby zena otehotnela, tj. po vniknuti penisu do posvy musi dosjt v poriadnemu vystreknutiu inac neotehotnies... vazne nepocuvaj ich co siii ... mas vlastny rozum ziadne tehotenstvo nehrozi :) a bolest prejde :) treba sa rano vecer sprchovat aspon tam dole,ziadne mydla ani sprchove gely su nato speci gely alebo obycajna voda , nechapem ako moze niekto tvrdiet nieco ine asi nema dostatok informacii, ja ich mam kedze moj znamy je gynekolog :)

xxxxxxxxxxxx

sanca je velmi mala podla mna ziadna. A este jej radite zobrat ten humus z lekarne co jej celkom rozhadze organizmus a uplne zbytocne.

Magy

alexis987789 - ano hynu, ale nie az tak rychlo, ze ked mal semeno na rukach a zakratko s nimi siel do partnerkinej posvy, tak uz by boli mrtve.

jajaja295 - mozes mi nejako rozumne zdovodnit, preco su to nezmysly?? pokial mal ruky od semena, pripadne od predejakulacnej tekutiny (v ktorej sa spermie nachadzat mozu), a vnikol do nej tymito prstami, nevidim najmensi dovod, preco by tu sanca nemohla byt. uz som to napisal aj na zaciatku - je velmi mala, miziva. ale tak ako statistiky potvrdzuju, ze sa to takmer nestava, tak zaroven s istotou hovoria, ze obcas "motyka vystreli".
otazka znie - co by bolo pre nu lepsie? nestresovat a neriesit a o mesiac-dva zistit, ze je tehotna a mat cely zivot naruby, alebo radsej zhltnut tabletku a mat 100% kludny spanok???

mne by to za to riziko nestalo, a dost pochybujem jajaja, ze tebe tiez, keby si si nebola ista.

soffa

nemohlo sa nic stat.to ze ste obaja neskuseni,neznamena ze si nemas davat pozor.ak nie si pripravena na sex,nie si pripravena ani na tehotenstvo.pri vasich nehodach sa moze nabuduce stat aj nieco viac.tak pozor na to.druhy krat pouzite aspon kondom.,ani nevies ako ta ta vzrusujuca hra moze zvrhnut a ty mozes skoncit tehotna.potom uz bude neskoro to lutovat!

alexis987789

Osobne sa mi touz stalo, nebrala by som na tvojom mieste ziadne lieky nic proste spermia akonahle sa dostane na vzduch hynie, a po2. tri dni pred menstruaciou a tri dni po menstruacii tehotna byt nemozes stare zname osvedcene pravidlo, nepocuvaj tu tych ktori ani sami nevedia ako boli splodeni :-)

napochybach

jajaja tak teda ako ?mozem byt tehotna,ci nie ?
citam akurat na nete,ze predejakulacna tekutina obsahuje spermie normalne ..sice menej,ale obsahuje a on ju mal istotne na rukach,lebo bol silne vzruseny ...
a dal mi tie prsty do posvy,to je samozrejme..nielen na okraj ...

napochybach

magy ano ,toto viem,ze je tam otvor ...a on bol vo vnutrim,take 2 cm najviac ..a mal tie spermie asi na rukach ,ktovie ...on sam "nevie " ..ako povedal,on si totiz v tom stave neuvedomoval,co robi,ci ich ma na rukach,alebo nie...
netusila som,ze spermia sa moze dostat len na kraj posvy a uz putuje sama,sa mi to zda ako maly zazrak,lebo som si vzdy myslela,ze partner musi ejakulovat do partnerky ...to su novinky pre mna...

alexis tak ale aj zazraky existuju :( vies ako
a potom sa vasa vypoved nezhoduje s magynou

jajaja295.

magy to co jej tu trepes za nezmysly...ze moze byt tehotna..ako chlap sa radsej nevyjadruj a este jej pisat, nech si kupi escapelle

alexis987789

Tak tak ako Bruno pise zazrak :-D LEn ak by sa dostal do teba a tam by doslo k vystreknutiu spermii, inac nie spermie hynu ked niesu v podmienkami vhodnom prostredi, nemas sa coho bat :-)

Magy

aby bolo jasne - spermia sa musi dostat do posvy. to je jedina podmienka. odtial uz putuje sama do maternice, kde vajicko nejaky cas caka.

u teba podmienka splnena byt mohla, ked partner spermie zaniesol do tvojej posvy na prstoch. to ze si panna s tym nema absolutne nic spolocne. v panenskej blane je otvor, cez ktory sa dostal prstom dnu a cez ktory zaroven krvacas pri menstruacii. takze laicky povedane, otehotniet mozes a zaroven mozes ostat pannou.