Asi prúser

Príspevok v téme: Asi prúser
napochybach

dobrý den,

stal sa mi včera večer taký "prúser" ...

boli sme s priateľom unho,a maznali sme sa, a boli sme obaja nahí.Ja som ešte panna a nechcem sex zatiaľ,on to oddo mna veľmi chcel,vlastne už chce dlhšie,ale ja sa necítim pripravená,ale to je jedno,a k tomu čo sa stalo.Masrturboval predo mnou ,k ejakulácii asi nedošlo,teda nedošlo,nič som nevidela,ale predejakulačná tekutina bola,to som si istá,lebo bol " vlhký",a potom mi bez umytia rúk vošiel na okraj pošvy,a možno 1-2 cm tam,ale potom ma to zabolelo kedže som panna a ešte k tomu som mala aj menzes ( 5 den),a tak prestal ....ale potom tam šiel znova a bol tam oveľa dlhšie,potom prestal a sme vedľa seba tesne ležali,tak že sme sa dotýkali vzájomne našich pohlavných orgánov,teraz neviem,čo robiť,snád som povedala všetky okolnosti,mohlo sa niečo " podariť " ?alebo ?dá sa to takýmto spôsobom vôbec ?otehotnieť ?

sme obaja veľmi neskúsení ...a nevieme ..tak sa radšej pýtam ...

prosím Vás poradte,nie som fake ,ani nič podobné,len zúfalá z toho ,či sa mohlo niečo stať

alexis987789

jajaja295 :-DDDD pravdu mas
magy ked nevies nerad, a aj keby ze sa stane tak co ... kus hanba bude sa o nej klebetit poza chrbtom ale o taky rok dva sa to zabudne a zas sa najde niekto iny ako objekt... sak nebola by ani prva ani posledna v mladom predsvadobnom case, tak predbehli biologicke hodiny a co sak vzdy je radost ked sa male narodi, ovsem ked to neni cigan...len smutne je to ze mladí di neuvedomuju z coho budu zit kde budu zit, noa atak maju problemy jasne..to je ako ich osobna vec, zbytocne budeme davat mudre rady ked oni si to neuvedomia, nech robia tak ako chcu aby bolo a nech sa ptm nestazuju, alebo nech s tym pockaju aspon kym budu mat nejake tie znalosti :) tolko z mojej strany :) Prijemnu a pokojnu Velkonocnu Nedelu prajem :)

jajaja295.

bruno
magy je chlap, preto tu dava tie "skvele" rady, asi uz otehotnel zo svojho vlastneho semena, ked si vyhonil :DDDDDD

Magy

nech sa paci, este jedno vyjadrenie odbornika pre tych, co su taki sebavedomi s tym "nic sa nemoze stat", alexis987789, to je najme pre teba, lebo si myslis, ze to musi poriadne striekat vnutri, aby vobec doslo k otehotneniu.

---
www.ulekare.cz
---

- alexis, s tymi testami je to vsetko fajn, ale to neriesi jej problem - riziko otehotnenia.
to uz je len potvrdenie, alebo vyvratenie. ak sa jej to potvrdi, tak sa baba zblazni. a pokial dobre vidim predmet temy, tak chce poriest problem tak, aby tehotna nebola, nie ako sa s istotou dozvediet, ci je alebo nie je.

Linguistics

ak by si takto otehotnela, mozes sa povazovat za druhu Panenku Mariu, naozaj. Hlavne do seba nestrkaj ziadne Escapelle, a ukludni sa, lebo sa tak vystresujes, ze o par tyzdnov tu budes pisat, ako uz citis tehotenske symptomy.

tralali

"kvapocky lasky", ako sa tomu hovori, spermie neobsahuju:) a inak, ak by k otehotneniu malo dojst, tak ta spermia by musela mat mimozemske schopnosti..spermie potrebuju ejakulat k prezitiu. a ak niekto otehotnie z tej predejakulacnej tekutiny, tak je to preto, ze predtym mal dotycny pohlavny styk a nevyčural sa:) zbytky ejakulatu ostali v mocovej rure a tie kvapocky ich stiahli so sebou, jednoduchsie vysvetlene. ale to by muselo aj dojst k nejakemu styku, a nie len takto cez dotyky.

Bruno333

Magy: Tak uz som pocul vselico, ale toto ma pobavilo: otehotniet moze, ale nakaza sa neprenesie :D Tak to uz ano...vidim ze si odbornicka na sexualne praktiky...Prosim Ta uz nerad, lebo zblbnes aj inych...

alexis987789

O taky tyzden si chod do lekarne kupit tehotensky test, maju 2kusy v jednom za takych 3€ ...kludne sa popytaj lekarnicky povie ktory je najistejsi, netreba ziadne drahe ocuras to alebo pojdes k lekarke nech ti predpise vseobecne lekarske vysetrenie diagnoza Z00.0 na ziadanke nech zaskrtne vysetrenie zo sera ktore ked je zvysene diagnostikuje to ze mozes byt tehotna, co pochybujem, take vysetrenie si mozes ist aj sama dat spravit do biochemickeho laboratoria, za poplatok samozrejme, zavolas im objednas sa popytas sa co aako ci robia take vysetrenia a budes mat pokoj svaty a istotu 100% :)

xxxxxxxxxxxx

magy uz ju prestan zbytocne stresovat. Ani nevies ako taka tabletka moze poskodit...vies kolko ludi sexuje ale ze normalne sexuje bez gumy a nemaju deti? mam kamaratky ktore nechavaju do seba pustat uz par rokov a niesu stale tehotne a su inak v poriadku. Preco by mala ona prave otehotniet z toho ze MOZNO mal na ruke semeno. Inak musis mat retardovaneho chalana napochybach ze netusi ci ejakuoval, ze netusi co kde mal :D

Magy

alexis987789 napisala: "ono to preto strieka dievca aby zena otehotnela, tj. po vniknuti penisu do posvy musi dosjt v poriadnemu vystreknutiu inac neotehotnies... vazne nepocuvaj ich co siii"

TAK K TOMUTO NAZORU SA UZ RADSEJ NEVYJADRUJEM. TO JE NA PORAZKU TOTO.

Magy

no vidim ze tu je toooolko odbornikov, a pritom ani nemaju sajnu o rizikovosti pettingu.

takze vazeni, citujem odborne vyjadrenie pisane sexuologmi a dufam, ze si konecne prestanete vymyslat neexistujuce istoty v style "uuuurcite sa nemohlo nic stat, ved mne sa tiez nic nestalo, ani som o tom nikdy nepocula" a podobne vyjadrenia.

---
Petting - Patří mezi tzv. bezpečné techniky, co se týče nákazy. Co se týče otěhotnění, tak na to ale pozor. I kapka spermie, která vnikne byť jen na okraj pochvy, pak může znamenat velký celoživotní problém... atd.
---

Budte taki laskavi a nesermujte tu s istotami, ktore neexistuju!

ani hak nie je 100% a to som tiez uz tu neraz cital, ze "neexistuje".